51

11

преди 2 години

Ей кво убаво беше едно ореме - селяни срещу гражданя, София срещу провинция, пушачи срещу непушачи, а сега кво? Ваксъри срещу антиваксъри, тъпa работа.

50

Анонимен

преди 2 години

Нормално е, минаха 2 седмици от началото на учебната година.

49

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

На тоя БАНски старец дюшеш му дойде есенното захлаждане. Откри топлата вода - пик на респираторните вирусни инфекции в сезона на грипа. Браво, Витанка! Направо сцепи мрака с това "пророчество". Ха-ха!

48

Анонимен

преди 2 години

Брей, за това ли се е усмихнал?

47

Анонимен

преди 2 години

До Малко хейт - Знаеш ли мен като антиваксър какво ме плаши? Успешното промиване на мозици на Запад. Знаеш ли какво ме радва? Че не е успешно в България. Какво отричам? Не, не е съществуването на вируса, а ползите на ваксата, въпреки че СО2 трябва да се намали т.е. ако няма друг начин, освен да се намали населението, то е много по-хуманно и честно да се направи с ваксини. Все пак всеки сам отива да му я бият, а ако хвърлят бомби, тогава ще е въпрос на късмет... И така... :)

46

Анонимен

преди 2 години

Витанката пак ли не си е пил хапчетата? Биите му една ваксина да миряса малко хахаха

45

Не разбирам много

преди 2 години

До АнонименТа ние сме в третия свят отдавна, поне по манталитет. Може да е доста по-добре, но управлението, липсата на умствен багаж и поставянето на удобни хора на нужните постове си казват думата.Колко му трябва на човек - една лъскава кола, два профила в социалните мрежи и пей сърце, акъл - тоав е сложна дума.Иначе за короната, вирус като вирус, който както му е писано така ще го изкара без или с ваксина. Зад ваксината има по-голяма картина подходящи въпроси за нея са: кой, защо, кога?

44

Анонимен

преди 2 години

В медицината се лекува по алгоритми и никой лекар не излиза от тях, защото ако пациента умре ще е виновен лекаря и ще могат спокойно да го съдят. Лошото за тези с купени сертификати е, че има разлика в алгоритъма на лечение за ваксиниран и неваксиниран. Реално ги лекуват като за ваксинирани с антитела, а те не са. Което означава много голяма вероятност за смърт в болницата. Влезе ли такъв човек в болница е почти сигурен пътник. Копирайте и поствайте постоянно този пост, за да спасите живот.

43

Здравния фашизъм

преди 2 години

Няма цвят ! Нито е червен , нито син ! Но засяга всички !

42

Анонимен

преди 2 години

Математикът на НОЩ... Ама те не го ли разпуснаха или математикът си гледа само в бъдещето, я видял нещо, я не.

41

Е, па...

преди 2 години

Тука ли си, Витанов! Притесних се вече, мълчиш цял ден. Вторичният пик на четвъртата вълна идва, казваш. И нито дума за любимото ми базово репродуктивно число? Сега, като не го знам колко е, какво ще правя? Утре щях да пътувам до Пловдив, но като прочетох, че бавно поддава и малко остава да се оцвети в тъмно виолетово, и се отказах. Сполай ти!

40

Минаващ

преди 2 години

До Анонимен 30Той няма да спре докато не стане член-кореспондент и после академик...Ама бедата е в Ния и Петя, които се надпреварват да го "представят"

39

Чудно ми е

преди 2 години

След толкова негативни коментари по въпросната личност , даже един положителен няма , кой слага минуси.....платенените герберски *** ли ?!?!?!?!?!? Даже и те не знаят как да го защитят...ама слагат минуси....

38

Проучване

преди 2 години

Да направи Галъп , за рейтинга на тоя индивид и да спрат да му дават ехидната физиономия навсякъде !!!! Такива като него в казармата....знаете какво им се случваше НаЛе ?!

37

vlady

преди 2 години

Заслужава да получи значка "Димитровски пианист" за постиженията си.

36

Ама защо ?!

преди 2 години

Защо по дяволите продължават , да му показват нелепите изказвания на тоя *** !!! Трябва да бъде съден за нанасяне на псохоза ,паника и стрес сред населението което е стабилно лабилно ....

35

Анонимен

преди 2 години

Тоя явно е някой прероден сърфист, все надигания на вълни са му в главата.

34

vlady

преди 2 години

Браво на големия пианист Витанов, постига редовно делириум с халюцинации.

33

Анонимен

преди 2 години

до 34 даже два , да почне да смята правилно

32

Пич

преди 2 години

Ама добре, че не го разбират повечето ;-) Затова и го хулят - щото не могат да приемат, че земята се върти.