821

Анонимен

преди 2 години

Надявам се учебната година да не бъде открита от Герджиков. Ще го изгоним от университета много хубаво щом е решил да използва университета за политически цели. Още днес ще го замерят с яйца и домати.

820

Биволъ

преди 2 години

Червеният агентурен цвят, пардон смрат, на нацията е в паника. Щабът на зеленият чорап работи денонощно, впрегнали са троловете на Радев, свалили са ги от лоста му и им заповядват : "Пишете! Тамо на раите". И те пишат, *** прости, простотии. За друго акъл нямат.

819

Анонимен

преди 2 години

С финансови злоупотребив конфликт на интереси с майка симоже ли да бъде подходяща такава кандидатура? Едно мамино синче.

818

Анонимен

преди 2 години

Чорапения претендент няма шанс за втори мандат

817

Анонимен

преди 2 години

До 924Че то и Рундьо нЕма жена. Назначиха му Деса за съпруга. След мандата ще се разведат. Такъв е договорът. Деса искаше да остане в САЩ,ама ДС я върнаха. Рундьо си влачи мацки в семейното легло. Карбовски го снабдява за тия оргии. Пише го в клюкарските сайтове.

816

Анонимен

преди 2 години

Най- после български учен начело на държавата. Омирисахме се на зелени чорапи напоследък.

815

ГЕРБ...

преди 2 години

Ще подкрепи ректорА ! Явно не ви е преподавал той граматика !

814

Анонимен

преди 2 години

Герб ще се изложат доста с тази кандидатура.

813

ББ

преди 2 години

на мама детето...60 годишен ерген...опозорил се за 9000 лева...и...е признавам на боко...все ще купи някое камикадзе бре...ама е на свършване...

812

ББ

преди 2 години

До Зозо"батко"...тея протестиращите с които ни "плашиш" са...няма и 40 хиляди излъгани и използвани от боко и дпс,возещите ги да протестират са няколко десетки,обслужващата администрация е проблема...там боко е заровил капаните,опити да повторят виденовият преврат,Правителството да поеме отговорността да уволни цялата администрация саботираща общественият ни живот,рушаща Държавността ни и Държавата ни,Народа ни ще ги подкрепи...хората прогледнаха...никога повече мафията дпс-гроп!приятели...

811

Анонимен

преди 2 години

За инфо на някои от пишещите индивиди с двуцифрено IQ уточнявам, че Хумболтовия университет е бил в Източен Берлин, демек ГДР. Във връзка с деббилните обвинения, че по социалистическо бил учил на Запад.

810

До 932

преди 2 години

Страх наистина има, но не е там, където го търсиш. Буда си намери поредното смокиново листо, зад което да се скрие. Радев го предизвиква, защото се гаври с него и го унижава брутално пред очите на цялата нация. А на *** сърчицето му е в петите. А щом ректорът е клекнал името му да се употребява в едно изречение с ГЕРБ, няма нужда от разяснения какъв е. Ще бъде унизен на изборите, не защото хората много харесват Радев, а защото мразят шайката и всичко свързано с нея.

809

Анонимен

преди 2 години

Баси, на първия ред, още на третата дума имате граматическа грешка! Не ви ли е срам, бе! РекторА! Непълен член!!! НЕПЪЛЕН!!!

808

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирам защо от няколко дни Радев предизвиква Бойко. Страхът е голям. Анастас Герджиков е много диалогичен. Той е обединител. Всеки който го познава го знае. Студентите му също познават това му качество. Много разбран и благ човек е. Ще застане и срещу юмруци за да успокои положението, дори и да има опасност да получи някой тупаник. Такъв си е. Характера му е такъв, на помирител и обединител. Харесвам го.

807

Анонимен

преди 2 години

927 спри да пиеш шльокавица и няма да ти се повръща. Не че ще има ефект върху вече повредените ти сиви клетки, но поне гаденето ще спре.

806

Анонимен

преди 2 години

До гледаш му бузките!?Той тоз с глупавия поглед, нема как да се постави между лъвовете (хищниците), капиш :))) Требва да е известен на всички, така обещаха гърбавите.....получаваме това нещо....хахахахаха :)))

805

А-грр..гррр...

преди 2 години

Извинете, отивам да повърна... а като се върна , може ли вече, да е другаде...??

804

Наблюдател

преди 2 години

Уважаемият г-н Ректир е просто подведен или заставен . Защо лидера Б.Б не се изправи в директна битка за президент с ГЕНЕРАЛ Радев и да се сблъска с реалната действителност

803

Анонимен

преди 2 години

Направете го това мекотело президент, къв е проблема....:)) Само като му гледам физиономията, явно ще открие още антични предмети, подходящ е......хахахахаха :)))

802

Щщщ

преди 2 години

Радев беше подкрепен от "цвета" на нацията - агенти на ДС. . За Герджиков останахме "бурените". Дано сме повече!