21

Анонимен

преди 2 години

Ето един бъдещ активен борец. Вероятно годините прекарани в лежане в затвора ще и осигурят стаж за американска пенсия,

20

Анонимен

преди 2 години

Оня който си ядеше вратовръзката пред камерите, любимеца на ЕС и НАТО в момента е в затвора. Днес Грузия пусна видео как го водят с белезници. Прокурорът обяви, че го очакват най-млако 6 години затвор. ЕС няма ли да наложи санкции на Грузия?

19

Анонимен

преди 2 години

Повече от 100 души са арестувани на протестите в Мелбърн Австралия, срещу задължителното ваксиниране на хората които не работят от дома си и срещу драконовския локдаун в Австралия. Премиер министърът на Виктория Даниел Андрюс обяви, че всички които работят извън дома си трябва задължително да се ваксинират с първа доза до 15 октомври и с втора то 26 ноември.

18

Анонимен

преди 2 години

Усмихната слуга на Maмoна

17

Анонимен

преди 2 години

Нека гние 11 години в затвора.

16

Поп Грую

преди 2 години

Цирк. Големи напъни бяха. Сега са само конвулсии, даже дpacкачът, написал този пасквил, е получил най-много 20 паунда. Протести, панаири, и к'во станА? НищУ! Между друготом Асанж как е?

15

Киро Х

преди 2 години

По-сково символът на Соро$оидната пропаганда в Белорусия.

14

Анонимен

преди 2 години

Западът може да се развива само ако има постоянно увеличение на производството което води до увеличение на печалбите (за тяхно съжаление не могат да измислят друг начин за печалби освен производство). А за това трябват ресурси. И ресурсите са в Русия. Западът изпраща вече 2 делегации в Русия 1812г и 1941г, да убеждава руснаците че ресурсите им принаделжат на запада. Забелязвате ли, че 2018 година Путин прожектира мултфилми. Всички се смяха. После Русия демонстрира на живо пред американския посланик. И спряха да се смеят. И тогава започна ковид кризата.

13

а в България

преди 2 години

Херо Мустафа посети Военното разузнаване.

12

Анонимен

преди 2 години

Както и предположих след като Тихановская се изхаби, скоро след това намериха нов "символ" да я замести.

11

Анонимен

преди 2 години

Ааа имаше и една украинска остригана "пилотка" то не бешенпо рев то не бе чудо, Путин я пусна, укрите я арестуваха, нпо троловете тогава не реваха. Ей затова всички такива и тея дет ревът подплатено - в затвора.

10

МНЕНИЕ

преди 2 години

Сорос и САЩ се опитват да повторят Операция Барбароса и се надяват на Блиц Крик - Стратегия на Хитлер . Но Историята се повтаря за 4 път - превземаха Украйна и до там .

9

Анонимен

преди 2 години

А ти си трола с главните букви, който истерясва тук всеки ден. Пий си редовно хаповете и играй игри, не се занимавай с политика, противопоказно ти е.

8

АнонимеН

преди 2 години

БЕЛАРУС Е ГУРБЕТЧИЙНИЦА НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН , ТЪЙ, ЧЕ ТАМ СВОБОДА НЯМА ! ЛУКАВШЕНКО Е САМО ВРЕМЕНЕН УПРАВИТЕЛ НА ТАЗИ ПУТИНАРОВА ТЕРИТОРИЯ!

7

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето е това:Съюзната държава (на руски: Союзное государство; на беларуски: Саюзная дзяржава), неофициално известна като Съюзна държава на Русия и Беларус А такива сорошизоидни при анални и наакашвили.

6

Анонимен

преди 2 години

А с Джулиан Асанж какво става?

5

Анонимен

преди 2 години

В Белорус няма увеличение на цените на тока, отоплението и хранителните продукти.

4

човек

преди 2 години

Като чета за килията в затвора на Мария Колесникова в Беларус, че си имала и телевизор, се сетих за Десислава Иванчева, в България, и нейната килия. Даже имаше снимки от нея. Телевизорът е абсурд, прилича на килиите на ГЕСТАПО при Хитлер! А Бойко Борисов с мазен глас тогава обясняваше как Лукашенко разпръсвал протестиращите с оръжие защото бил диктатор...

3

Бабикян

преди 2 години

Е нашият символ на свободата.

2

славянин

преди 2 години

Всички диктатори свършват като Чаушеску, Саддам и Кадафи, и Лукашеску ще свърши като тях лично беларусите ще го обесят! А жената е героиня, никакви присъди нe са могли да смачкат духа и!