9

Анонимен

преди 2 години

КАТО СИ КУПУВАТЕ СЕРТИФИКАТИ НЕ ЛЪЖЕТЕ НИКОЙ ДРУГ, ОСВЕН СЕБЕ СИ! ТАКА ЩЕ ОБЪРКАТЕ СОБСТВЕНОТО СИ ЛЕЧЕНИЕ....ЖИВОТА Е ЕДИН. НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ!

8

Анонимен

преди 2 години

До 2 Ти *** ли си? Винаги е имало деца с Диабет тип 1. Това е сериозно заболяване и влияе страшно на качеството на живот.

7

Анонимен

преди 2 години

В медицината се лекува по алгоритми и никой лекар не излиза от тях, защото ако пациента умре ще е виновен лекаря и ще могат спокойно да го съдят. Лошото за тези с купени сертификати е, че има разлика в алгоритъма на лечение за ваксиниран и неваксиниран. Реално ги лекуват като за ваксинирани с антитела, а те не са. Което означава много голяма вероятност за смърт в болницата. Влезе ли такъв човек в болница е почти сигурен пътник. Копирайте и поствайте постоянно този пост, за да спасите живот.

6

Анонимен

преди 2 години

Баща ми от 30 години е със захарен диабет, на 75 г. го хвана КОВИД-а, ама го прекара без никакви усложнения. До късмет си е

5

Бay

преди 2 години

жалко за момчето. :(

4

лудия мангъррр

преди 2 години

КАТО ПИЕ СЛАДКИ НАПИТКИ ТАКА ЩЕ Е - ДИАБЕТЧЕ И АЙДЕЕ

3

Мечо Кух

преди 2 години

Демек, хипотезата за фалшиво ваксинирани сред починалите е доволно нефелна.Починалите са основно пенсионери.До сега, никой не е изтъкнал обективна причина някой пенсионер да тръгне да си вади фалшив сертификат.

2

Анонимен

преди 2 години

Абе какво е това нещо на 19 години да имаш диабет?! Навремето от тази болест страдаха само възрастните! Нездравословен начин на живот до това води!

1

Анонимен

преди 2 години

19-годишно момиче с Ковид е сред жертвите на диабета