10

Анонимен

преди 2 години

А бе къде е Батко бе?Пак ли се скри в мишата си дупка в Банкя?

9

Петър

преди 2 години

Смотания човек живее зле,смотания народ живее зле,будния човек живее добре,будния народ живее добре.Будния човек никога не би повярвал на мошеника,защото мисли и е предпазлив,Будния народ също мисли и е предпазлив и никога няма да даде власт на такова нещо като на този от Славяново и ,,почтените "му парти.

8

Анонимен

преди 2 години

Активира още един герберастки по мияр на Хранилката.

7

Българин

преди 2 години

Този може да е много начетен, но се изказва прекалено умерено и си личи социалистическият начин на мислене! Не се борят три "егота", а се борят "чалгаджии", поколението което отгледа чалгата, остатъци от комунизма, и хора,на които още им е останал някакъв акъл и инстинкт за оцеляване!

6

Анонимен

преди 2 години

Масонът Недков чете морал...

5

Анонимен

преди 2 години

Този човек е много начетен! Един от малцината българи! Наистина потъваме само за 4 МЕСЕЦА! НЕКАДЪРНИЦИ СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА И ЖИВОТА НИ! НИЕ ГЛЕДАМЕ КАТО НА КИНО!ЩАСТЛИВИТЕ МОШЕНИЦИ ЩЕ НАПРАВЯТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! НАРОДА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТЯХ С МНОГО ....МОЖЕ ДА СИ СВЪРШИМ РУМЪНСКАТА РАБОТА 30 ПО-КЪСНО!

4

ПроСоТо

преди 2 години

госина е ДЕФИНИРАН масон...А аз на тия "СПЕЦИАЛНИ СЪЩЕСТВА" избягвам да обръщам внимание..Дори и когато са прави и говорят общоизвестни истини..

3

Миии

преди 2 години

ПРОСТО Е: СМЕНЕТЕ КАПИТАНА, ЧЕ СМЕ В СВРЕДЕЛ!!! КАКВОТО СТАНА СЪС САМОЛЕТА НА МАЙОР ТЕРЗИЕВ - ТОВА СТАВА И С БЪЛГАРИЯ! ОЧЕВИДНО Е И ЗА СЛЕПИТЕ!

2

Анонимен

преди 2 години

Няма да го спасяваме - каквото стане... плъховете напускат кораба първи включително и този "апокалиптичен пророк". Страха от бъдещето го издава...

1

Дар от БОГ

преди 2 години

Подарете България на Живко от Варна ! Нямате си на представа какъв живот може той да ви уреди !