31

Анонимен

преди 2 години

делта удря хората с проблеми, повечето минахме делта, тва, че малко тестове има, не значи, че бройката е по ниска, просто повечето имаме имунитет, но не фалшив като ваксъните с изкуствено изградения а си имаме естествен

30

да обобщим

преди 2 години

Шанса от летален изход след заразяване с ковид 19, ако си в групата 0-69г. е по-малък от 1%

29

Анонимен

преди 2 години

Аууууу, ама те се сетиха да се помръднат. Учениците-онлайн НЕЗАБАВНО, никакви мерки не се спазват там, само разпространяват. Бизнесът-да работи.

28

Чичо

преди 2 години

Само ново затваряне (по възможност - за минимум месец) ще подобри положението.

27

Според

преди 2 години

Последното проучване на Станфордския университет , шансът да починеш след заразяване с Ковид 19, ако си във възрастовата група от 0-69 г. е по-малък от 1%.

26

Гого

преди 2 години

До Анонименмного точно казано, нека питат Кралев къде се хранеше миналата година при затворени завезения

25

gogo

преди 2 години

До АнонименИ миналата година работеха на макс,питайте Кралевредовно се хранеше в един доста скъп ресторант ,а другите ,малките духаха супата

24

Анонимен

преди 2 години

Статиите ви една връз друга. Уж с ваксините изчезнали мутациите, па сетне делта, мелта...направо да се хванеш за главата.

23

Анонимен

преди 2 години

Какви мерки, какви 5 лева? Само рев и оплаквания за държавни пари от хотели и заведения, а си работят на 100 %.

22

Antvx

преди 2 години

"Ваксините са основно средство за профилактика." Извинете, моля????....

21

Анонимен

преди 2 години

95% от хората които все още носят маски и спазват мерки го правят не заради вируса ами само за да избегнат проблеми и някой началник да не им се кара или да не ги глобят. Хората като цяло са страхливи послушни и изпълнителни. Но не са чак толкова глупави че да не виждат когато някой ги лъже.

20

Анонимен

преди 2 години

Така като гледам почти никой не спазва мерки вече. На хората им омръзна. Пък и 2 години стигат да се махне вируса ако наистина има нещо.

19

Анонимен

преди 2 години

От понеделник ще има нови мерки.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "15% ще казват на 85% какво да правят." - Ако все още не си разбрал, че така функционира нашия свят си или на 10 или не много умен. За щастие решенията не се вземат от масата.

17

Глупости!

преди 2 години

Още ли я мислим тая настинка бре хора ? Не ви ли писна , живот нямате ли ?

16

?!?

преди 2 години

Разлика между забранено и строго забранено няма. Все си е забранено! Та и толкова им пука на кръчмите от забраните на тия министри ( Казвам министри защото МЗ издава разпорежданията, МВР и други следят за изпълнението). Но няма проблем те кръчмите си работят. Ето това е служебното правителство до сушт прилича на безличието на Радев.

15

vlady

преди 2 години

Вече много време не е предложена нормална ваксина, съдържаща цялата обвивка на вируса за изграждане на пълноценен имунитет. Сегашните предизвикват реакция само към един протеин, което е крайно недостатъчно.

14

Анонимен

преди 2 години

Тъй като сме най-умната нация на света и все вървим в обратна посока, ще трябва да се заредим с търпение и да видим как "измисления вирус" минава като танк през народа. После разбира се ще търсим сметка, като че никой не ни е предупредил.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Много лесно, както навсякъде по света :) Това, че досега се толерираше неспазването на мерките по ред политически причини, ще свърши след изборите. Сега ви подготвят, да не се изненадате.

12

Анонимен

преди 2 години

Ами като не се ваксинират ще си стоят у тях толкова. Другите *** държави са масово ваксинирани, разхлабват им живота,ние най умните ги разбираме нещата по добе от тях за това не искаме ваксини