23

Анонимен

преди 2 години

Ти ли кара изобщо колата , бе човек? Или се подменихте и ти ще обереш парсата? Или от страх правиш това, което ти кажат?

22

Анонимен

преди 2 години

Стар номер е , да се разменят, когато някой пил кара , след това и двамата твърдят едно и също, кой е карал, така няма доказателства и им се разминава наказанието!

21

Анонимен

преди 2 години

Милен е загинал някъде след катастрофата, до идването на линейката или в линейката, а може и с лъчево оръжие да е убит, такива оръжия причиняват каквото си искате, без да се вижда от хората, този Кристиян го е блъснал, но не го уби, обаче ако не лежи някоя друга година в затвора, може и да го убият, защото не си е получил наказанието, а с наркотичните вещества в кръвта му какво стана?

20

До Искра

преди 2 години

Булка, дали едно престъпление е умишлено, знае само извършителЯ и евентуално някой от близкото му обкръжение. ПрокурорА може да има съмнения и да се пробва да ги докаже пред съда по безспорен начин. Ако всичко е ОК, съдът би могъл да постанови умишленост или не. А освен неяснотите в текстоветеа има и едни тълкователни решения отпреди време, които указват на съда как да тълкува закона при еди-каква си постановка. Затова по презумпция се приема, че никой не се качва на кола с идеята да гази наред

19

гост

преди 2 години

Не бил луд, просто лошо възпитан. А за това не наказват!

18

Анонимен

преди 2 години

Има ли гербаджия в колата гарантирано е да загубиш контрол над превозното средство

17

цон кай хой

преди 2 години

продължавам да не разбирам как така обвиниха този, а не сина на лъчезар иванов от герб. Та той беше толкоз пиян и дрогиран че просто лежеше на задната седалка, докато депутатското синче и момичето избягаха като видяха какво са направили...

16

Анонимен

преди 2 години

Макае, че е в виновен и всичко лошо, което мога да кажа бих го казал.. снимката е толкова хубава, майката е винаги е до теб, дори и да убиеш човек

15

кой ще кара колата

преди 2 години

намерих автобус, намерих цяла гара обаче не намерих кой колата да кара

14

Българинъ

преди 2 години

Бягайте далече от тая псевдо-държава, щото ако не сте корумпирани и тясно обвързани с продажното й управление, значи сте потенциялна жертва.

13

Анонимен

преди 2 години

За Кристиян Николов има стар виц: Наркомани пътуват в кола. Единият наркоман вика: Пешо, бабичка! Ех, сгази я.........Пешо, бабичка! Ех, сгази я!....................Другият наркоман след време казва: Защо ми викаш на мен, бе? Нали ти караш колата?

12

Искра

преди 2 години

Обвинението е пробито от самото начало. За всички е ясно, че макар и с ужасен край, престъплението не е умишлено. И няма нито едно доказателство, че е подготвял нападение или убийство, за което прокуратурата да се хване. Надрусан, богат ***. Досега спокойно можеше да вземе 7-8 години затвор и вече да си ги лежи, ако прокуратурата не се мъчеше да се хареса на ***

11

Анонимен

преди 2 години

Висок, висок, колко да е висок?

10

Lina

преди 2 години

Толкова " интелигентен", че смесил 4 вида дрога и се качил да кара. Опита се да се изкара невинен, че дрогата била лекарство за акне. Проблема е , че го пишат умишлено, а адвокатите на мама Ракия Стайкива ще докажат липса на умисъл и ще го измъкнат да се пече на Френската ривиера. Бг действителност.

9

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще изкарат Цветков виновен, че се е движел назаден. Знаем го колко е "независим" българския съд. Срещу нужната сума нещата се променят.

8

Анонимен

преди 2 години

Маминото синче с жипарата нее виновно за нищо. Просто коктейла от дрогата е направила белята. Всички които са били в жипа са били нашмъркани Щото ако имаше поне един читав щеше да му каже да намали скороста щото светофара свети червено и на кръстовището чакат спрели автомобили. Но дрогата нито вижда нито чува. Тя нитиска газта и трепе наред. Сега да го пратят при мънгожеровците да го направят булка и догодина ще роди на майка си унуче..

7

Анонимен

преди 2 години

Виновни са йегемайстера, пастата за зъби и чаят от шипки, които е консумирал.

6

Киро - жартъ

преди 2 години

Криси, чакам те, липсваш ми!

5

Таня

преди 2 години

Променете обвинението в някакво престъпление без умисъл, защото иначе ще го оправдаят. Не се опитвайте да се харесате на тълпата, защото после пак на вашата глава ще дойде.

4

истина

преди 2 години

И аз като се надрусам съм велик, и искам да хвърча с трабанта.