56

Анонимен

преди 2 години

И автобиографиите им!!!

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58: Майка ми е лекар, но е в информационния балон създаден от централните медии. Лекарите следват съветите от СЗО. Най-много да прочетат монографията на ваксината. Трябваше да й превеждам какво говорят някои учени, за да се усъмни в някои от нещата, които масово ни ги набиват в главата.

54

Анонимен

преди 2 години

ПОИМЕННО КОЛЕГА, ПОИМЕННО ГИ ДАЙТЕ ДЕ!

53

Анонимен

преди 2 години

Всеки да си решава сам за себе си, относно ваксината. Вече толкова хора са ваксинирани по света и всеки може да си направи изводите. Да се консултира с личния си лекар. След като се обажда на него при проблем, значи му има доверие. Аз си вадя моите изводи от познатите ми лекари, децата на лекарите и близките им. Никой няма да навреди на най-близките си, ако се съмнява в нещо. А кой може да даде компетентно мнение относно ваксините, освен медиците...Но да залагаш живота си на руска рулетка е лудо

52

Анонимен

преди 2 години

До 55: да видим докога. Залагам на месец и половина. Следи новините

51

Гост

преди 2 години

За всичко ковид е винпвен

50

Анонимен

преди 2 години

В Норвегия днес няма починал от Ковид,а в Португалия е един почина от Ковид Там са ваксинирани над 75% от възрастното население и няма никакви ограничителни мерки.На мачове може да ходят до 100% от капацитета На концерт на закрито също така,на театър ,на ресторант.Всичко им е като преди пандемията.Има заразени ,има и хора в болници,но над 95% го изкарват леко като настинка.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46Колега, какъв цвят ще бъдат тези бои, които ще ядем? Латекс или блажни бои?

48

Анонимен

преди 2 години

За това колко е ефективна ваксината, трябва да се отчете не само процентът ваксинирани от населението, а и разпределението на ваксината по рискови групи. Пример - ако само младите са ваксинирани, които по принцип по-леко карат вируса, ще излиза сякаш ваксината е 100% ефективна и само неваксинирани умират. Ако пък е обратното - само рискови са ваксинирани, ще излиза все едно ваксината изобщо не е ефективна - защото неваксинирани не умират (но защото са млади).

47

Анонимен

преди 2 години

В света хора всяка година умират от усложнения от затлъстяване ,но са доста възрастно. Те годишно са 3 милиона.От Ковид за година са починали над 4,5 милиона в целия свят,а от убийства от престъпления и войни са 600 хиляди.От самоубийства са 850 хиляди.От глад няма починали хора.

46

Анонимен

преди 2 години

Няма ли и починал от ковид с придружаващо заболяване куршум в главата?

45

Анонимен

преди 2 години

До 41 А като тренираш тежко издържаш ли с тази кетоза. Питам съвсем добронамерено, интересна ми е темата.

44

Шаши

преди 2 години

Щом умират това се дължи на болестите. Цялата храна е химия. Цялата страна е отровена с торове. И допълнително при производството слагат химия, химия, химия.

43

Анонимен

преди 2 години

Високата смъртност се дължи не само заради броя на неваксинирани. Това е следствие от 30 годишно неадекватно управление на държавата, следователно лошо здравеопазване, стрес породен от несигурност за постоянни доходи, а това води до трудно справяне със сметките, лоша и некачествена храна и т.н. Никой от нас не знае как ще реагира имунната му система при заразяване, защото ние наистина сме си болни хора и дори въздуха, който дишаме е отровен. Ние сме държава, която няма аналог....Ваксината спасяв

42

Анонимен123

преди 2 години

Дали, всички тези.. Лека им пръст.... са били ваксинирани, понеже са в рисковата група на въпросното вирусче... Ей на пенсионерите намаляват с голямо темпо,,, и по тази начин държавата ще бъде облекчена от към пенсиите..... Това е целта на ЕС.

41

Анонимен

преди 2 години

Българи много бои ще ядете казвам ви толкова бои не сте яли.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 Някой по-умен да даде формула за ефективност на ваксината при даден процент ваксинирани и дадена бройка починали?

39

Анонимен

преди 2 години

За който не разбира как "99% от умрелите са неваксинирани" не означава "ваксината е 99% ефективна". Това ще е вярно само ако точно половината население е ваксинирано. Ако приемем, че има само един ваксиниран човек в България и днес той умре от COVID заедно с още 99 човека, колко ще е ефективна ваксината? 0% (просто пример) Затова е важно да се отчете процентът ваксинирани.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 Добре, благодаря за информацията. Не знаех, че от протеини може да се образува глюкоза, а кетозата не ми допада принципно.

37

само питам

преди 2 години

А защо постъпват в болница, като са с ваксина?