9

дедо

преди 2 години

Те са много бе,нека се стрелят...все ще остане материал

8

xaxsasб

преди 2 години

Като бях дете живях в Ню Йорк и кмета Джулиани беше поставил града под пълен контрол. Изпикаеш се на улицата и веднага те прибират в лайонното с шутове и тупаници. Тогава Ню Йорк беше много свеж и спокоен. Даже го обикалях сам с метрото на 11 години. Сега хуманизма и меките китки позволиха на пропадняците да властват над обществото. Сега, колкото по-мизерен и неможещ си, толкова повече те толерират, галят и повтарят "Толкова си може, не е виновен". 21ви век е века на слабите и неосъзнатите.

7

Анонимен

преди 2 години

На Нинова и на другите от номенклатурата децата как ли са оцелели там с тая висока престъпност? Я да ги пренасочат по-добре към безопасна Русия.

6

българина

преди 2 години

малко е, демокрацията предполага пълна свобода на зоофили, педофили, некрофили и лгбт, зомбита и масови убиици!

5

Анонимен

преди 2 години

21 500 убийства!!!! Там ядрена война ли има?

4

Анонимен

преди 2 години

Дано да се сетят, че е пълна глупост да може всеки луд да си купи оръжие. Оръжието е за военните не за гражданите. Това ще им изяде главите.

3

истина е

преди 2 години

А тук без оръжие боко уби хиляди и изгони милиони българи !

2

Анонимен

преди 2 години

Ха,сега руsофилистиците ,да обяснят как така в путиновият рай убийствата са 8на 100хил.жители ,а в прогнилата демонска Америка 6,5 на 100хил.!А,съм сигурен ,че руснаците послъгват с бройка на убийствата иначе и тук щяха да са безанологови първенци !

1

Дедо

преди 2 години

Още тормоз 2 години и че спаднат на 0% , щото нема да има кой кого да трепе .