31

Анонимен

преди 2 години

Това е добре. Тъкмо по-малко хора ще ползват ресурсите на планетата и ще я замърсяват.

30

Анонимен

преди 2 години

За коронавирусите отдавна (преди 10 години) е известно, че мутират непрекъснато и това затруднява изработването на ефективна на 100 % ваксина...

29

Правилно!

преди 2 години

Ваксините по някакъв начин работят, но по какъв точно никой не знае! Дори професорите!

28

Анонимен

преди 2 години

Като гледам днешните статистики ваксаните не са безсмъртни...май!?

27

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Познавам поне 10 човека над 65 години които го преболедуваха и нищо им няма. Аман от медийно нагнетявано напрежение.

26

Demonaz

преди 2 години

Сега ще кажат,че ковид е виновен за половото неравенство, за глобалното затопляне и за африканците ,че нямат храна. Спрете вече с тия щуртоии.

25

АнонимеН

преди 2 години

До До Така е Ваксините/ ТЕЗАТА, ЧЕ ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ ВИРУСА НЕ МУТИРА ПОВЕЧЕ Е ВЯРНА САМО ЗА СЪОТВЕТНИЯ ЩАМ ЗА КОЙТО Е ВАКСИНАТА ,А ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ ДОКАЗВА ДАЛИ ВАЖИ И ЗА НОВИТЕ ЩАМОВЕ! ЗА СЕГА САМО ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЕКАР ОТ ПУТИНОВИЯ ТИРАЖИРА, ЧЕ ВАЖИ И ЗА НОВИТЕ ЩАМОВЕ!

24

До Така е Ваксините

преди 2 години

Ей тъпунг3р когато се появи Делта в Индия нямаше нито един ваксиниран. Върви ги разправяй тия на баба си.

23

Ромейците

преди 2 години

Тоя етнос винаги оцелява без значение от продължителност на живот. Това сега, ако наистина е вярно ще бъде компенсирано с бясна скорост на размножаване. Както в Черна Африка глад и смърт и въпреки това правят и раждат деца като луди.

22

АнонимеН

преди 2 години

До Бил Гейтс/ ИМАШ КАПАЦИТЕТ, ВЕДНАГА ЛОГИКАТА НА МОЗЪКА ОТ ТАЗИ СТАТИЯ Е, ЧЕ НЕ ЖИВОТА ЩЕ СЕ СЪКРАТИ С 10 ГОДИНИ, А ДО 10 ГОДИНИ :D ВЧЕРА В СТАТИЯТА КАТО СИ ТУРИ 3-ТАТА ДОЗА БАЙДЪН ПЪРВАТА МИ МИСЪЛ БЕШЕ ТОЯ СЕГА ЩЕ ЗАРИБИ МИЛИОНИ ,А ТОЙ РЕАЛНО НИЩО НЕ СИ Е ТУРИЛ, А ТВОЯТА МИСЪЛ ЧЕ Е РЕКЛАМНО ЛИЦЕ ! МИСЛИМ ПОЧНИ ЕДНАКВО :D ИЛИ ПО-ТОЧНО НИЕ МИСЛИМ А ДРУГИТЕ КАТО ЦЯЛО НЕ ;D ОТЛИЧНИ КОМЕНТАРИ БРАВО! АЗ СЪЩО ОБИЧАМ ЗА ПИША ОТ ИМЕТО НА БИЛ ;D

21

Зависи от средното

преди 2 години

Зависи как манипулативно решават да пресметат средното аритметично число и на какъв делител делят всичко могат както искат да го предствят и изопачат.

20

Анонимен

преди 2 години

Агент Смит от матрицата беше прав, че хората са като чумата. Явно природата си търси начини да ограничи неконтролираното разрастване на животински популации. Единствено европейците трябва да започнат да давя прелитащите "марокански скакалци".

19

към 23

преди 2 години

..и на кръгъл час отварят шампанско.

18

Анонимен

преди 2 години

Тоест, задъхващите се пенсионни системи вдигат наздравица - целта е постигната.

17

Тра-ла-ла

преди 2 години

Абсолютна ЛЪЖА - нагла и тлъста е това твърдение, че средната продължителност намалявала с 10 години!!!Тези хора явно хабер си нямат от обработка на данни и как точно се изчислява средната продължителност на живота...

16

Така е Ваксините

преди 2 години

Ваксините ПОМАГАТ на ВИРУСА да МУТИРА това е ползата или вредата в зависимост от гледната точка и поставените цели.

15

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКИ КОИТО ПРЕКАРАТ КОВИД БЕЗ ВАКСИНА И БЕЗ ДА СЕ ВЛОШАВАТ ЩЕ ЖИВЕЯТ ПОВЕЧЕ, ЗАЩОТО ИМУННАТА ИМ СИСТЕМА СТАВА ПО-СИЛНА! КОВИД ПО-НЯКАКЪВ НАЧИН ВЛИЯЕ НА НАТРУПАНИТЕ ПЛАКА И ХОЛЕСТЕРОЛ В КРЪВОНОСНАТА СИСТЕМА И АКО СЕ УПОТРЕБЯВА , ЧЕСЪН СЛЕД БОЛЕДУВАНЕТО И ПО ВРЕМЕ НА ТЕ ЩЕ СЕ ИЗЧИСТЯТ ,А НЕ ЗАПУШАТ! А, ЧЕ ВАКСИНАТА МОЖЕ ДА СЪКРАТИ ЖИВОТА НА ДО 10 ГОДИНИ В ТОВА СПОР НЯМА АКО Е НЕКАЧЕСТВЕНА!

14

ааааххахахахах

преди 2 години

"Докато хората са млади и имат имунитет, справят се с коронавируса, дори и с многократни имунизации" - Млад човек дори вредата от ваксините може да преживее

13

пияница мистик

преди 2 години

Ами значи Короната, също като бирата Корона е приятел на човека, не враг :))) За какво и е на планетата Земя да има 10 милиарда kaтили, дето да я тровят? Ето, примерно ти бай ***, каква ползва имаш, че в Индия живеят 1 милиард човека?

12

Анонимен

преди 2 години

Някой трие дори логични анти-Ковид постинги тук. Дали пък не е от сайта тоз юнак?!