9

Анонимен

преди 2 години

До УМЕНГлупак! На всеки може да се случи, пожелавам им здраве и да си ремонтират къщата, богатите да не се стискат, да им дарят някой лев или материал за къщата, а и от материалите с които строят пътища и др., може да отделят за това нуждаещо се семейство, муха ги охапала!

8

СЕЛЯНИН

преди 2 години

Ако му бяха ампутирали крака, като следствие на трудова злополука , със сигурност бих подкрепил това семейство. Но веднага си зададох въпроса : аз кога за последно бях на лов или имах свободно време за хоби? Да му събират другарите от ловната дружинка.

7

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеНРадев не ти ли даде, той е толкова добър човек?

6

Анонимен

преди 2 години

Беднотия и мизерия, обичайната картина на управлението на Румен Радев.

5

Един смирен.

преди 2 години

Това са хората, които с честен труд ни изхранват в буквален смисъл. Ако стане някакво бедствено/ военно положение, ще им виснем на врата. Да, селяните - една обидна дума в нашите ширини, нищо, че почти няма жив българин, който да не е имал селяни предци. За това трябва да си чел история, не само за войните и за царете, а за бита на хората. Срам за всеки, който обиди селянин. Особено ако е на сухо и удобно. Успех на семейството, ще се разровя за сметки и ще помогна.

4

Асан

преди 2 години

Модерни овчари със фейсбук

3

АнонимеН

преди 2 години

НА ЕДНА ПОЗНАТА И ИЗПИСВАТ ЛЕКАРСТВО БЕЗПЛАТНО СРЕЩУ РЕВМАТОИДЕН АРТРИТ И ТО ПО 1600 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ,А ЗА ПРОТЕЗА НИКАКВИ ПАРИ ДЪРЖАВАТА ДА НЕ ДАВА

2

УМЕН

преди 2 години

НИКОГА не бих помогнал на някой с име юсеин

1

Анонимен

преди 2 години

А може ли, поне, да се постараете и да кажете какви са сметките за дарение и прочие!!!!!!