64

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

как ли щеше да се справи с кризата Баце? първо, нямаше да има криза, второ с Планът за развитие и устойчивост ще ше да го внесъл още през пролетта и да го е изхарчил половината вече, а не да чакаме цъкльо и кирчо и петкан да ни обясняват, как не става, не става, защото не могат и най-важното Баце поддържаше, макар и зад Закона баланс, да по братски не по равно, но горе-долу бяхме добре

63

Анонимен

преди 2 години

Никакво Белене не трябва на България. Тези милиарди, ако се направи кой ще ги плати...? Има си тецове на въглища, коитопокриват всички нужди на държавата дори с неустойките за вредните емисии. Да се инвестира в пречистването на тези пушеци от тецовете вместо да се оставят 100 000 без работа в региона.

62

само глупости

преди 2 години

Като има дадете кинти това ще свали ли цените на стоките и услугите? И от къде кинти да им давате наготово? Пуснете спрените реактори на АЕЦа и разкарайте зеления ток,купувайте от Русия газ. Покажете среден пръст на ЕС и делените му луди идеи. Лесно е.

61

Анонимен

преди 2 години

За бизнеса, за бизнеса, за работещите нещо, вече две години нищо. Оставени на произвола.

60

анонимен

преди 2 години

Правителството ще подпомогне бизнеса ама друг път , защото ще има нова актуализация ама друг път, ще просперира всеки ,ама друг път и на пенсионерите ще стигат парите-ама друг път и така, ще им вярваме на управляващите, ама друг път.

59

Анонимен

преди 2 години

Да обяви и заплати по 4 хил евро, ама работодателите няма да ги датат. Радев ни дига заплатите, но работодателите не приемат увеличението.

58

Анонимен

преди 2 години

Фигурант до фигуранта!!!!! Бойко бил управлявал еднолично, тея нищо не управляват само си прехвърлят отговорността и после вие сте

57

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли във Фигурантистан, тука всичко е възможно. Ситуацията е парадоксална, държава от ЕС е в калта, управлявана от фигурантите на Кремъл. Ще бъдем първата държава изритана от Съюза, гаранция!

56

фигурантите

преди 2 години

Анееев, взимай си фуражката, смени си чорапите и беееегай на далеко, защото барнеш ли от парите на големите играчи няколко стотин милиона, не може да те спаси нито прокоФиев, нито мутрите, нито дори НСО-то... само си спомни за Андрей Карлович Луканов

55

Анонимен

преди 2 години

Радеф кога ще се изкаже по темата. Преди устата не си затваряше. Сега къде се крие. Да стисне юмрук и да излезнат мутрите вън да ни споделят какво се случва.

54

Сандански

преди 2 години

Много забавно. От къде ще намерите тия 650 млн. Вие нямате пари да асфалтирате една улица, като хората. Ами на пенсионерите, а безплатните Ковид лекарства, а по-ниското ДДС, а глобите за Мариците. Колко милиарда станаха дотук, дето изобщо ги нямате, ама ще ги дадете?

53

e

преди 2 години

А синчето и щерката къде работят? С какви заплати?

52

Анонимен

преди 2 години

Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път

51

Анонимен

преди 2 години

Ехааа, обещавам Ви помощ ама няма да я дам

50

123

преди 2 години

Ще подпомагаме само "бизнеса", с държавни пари, Сиреч нашите. А "бизнеса" ще продължава да ни обира със все по-високи цени за всичко. *** логиката!!!

49

Анонимен

преди 2 години

С най-голям кеф ще гласувам на машината против Радеф

48

Шизофрения 101

преди 2 години

Държавата вдига тока със внесен закон в парламента и после почва да пита защо токът е поскъпнал. Погледнете си сметките! Цената на ел. енергията е само 30% от сметките за ток. Другото са една камара такси и данъци. ДДС, пренос, еко, меко, зелена енергия, акцизи и и какво ли още не.

47

Анонимен

преди 2 години

Ехааа НИЕ сме готови на всичко за да подкрепим българите за който даже ще се откажем от заплатите си но няма кой да го гласува. Това ми звучи като ИМАМ ЖЕЛАНИЕ НО НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ другите са виновни.

46

stevewonder

преди 2 години

ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ!

45

Gripen

преди 2 години

Абе Луна ще е по-адекватна от ***, ясно е.