463

Анонимен

преди 2 години

Радев създаде хаос, стагнация в държавата и раздели нацията. Поведе с вдигнат юмрук, платения от Божков, метеж над парламента и НС.

462

Анонимен

преди 2 години

Радев наруши няколко пъти българската конституция. Предаде секретна информация на Москва. Покри руските шпиони в България. Лобира за руските интереси, в ущърб на България. Това са достатъчни основания, да не гласувам за него. Да се отвращавам от него.

461

Анонимен

преди 2 години

Радев изобщо не го слуша главата. Вероятно иска и на дуел да призове Борисов. Радев е обсебен от Борисов. Радев си въобразява, че да си президент е нещо свръх гениално. Никога Борисов не е имал амбиции да бъде президент. България е унитарна парламентарна република. Управлява се от мандатоносители. Не се управлява от президент. Президента има малко правомощия. Описани са в Конституцията. НС решава. Президента може да наложи вето, но НС може да го отхвърли.Президента е представителна длъжност

460

Анонимен

преди 2 години

Какво прави Бойко Ноев сред номиниралите Радев?

459

Баце

преди 2 години

Ел Фигуранте, не си ми на службата, че да ми даваш команди в политиката.Айде, първо боядисай построеното от ГЕРБ и после давай акъл и поставяй условия!

458

Байганьо

преди 2 години

До 498. Нормално, никой не е вечен. И даже е много добре и оздравително за партията. Ама креттените като теб, обладани от омраза към Боко, ги интересува точно той. Типично за ***.

457

Гражданин

преди 2 години

Глу.пак, когато и ти направиш 12 години реално управленска власт, тогава може да държиш сметка на Борисов. Той много добре знае, че е омръзнал на хората и е редно да се оттегли. Това е истински разумен политик.

456

Анонимен

преди 2 години

Много ниско ниво... Това... сам да си избираш опонент по, който с години плюеха всички дeгeнерати в политиката...

455

Ямболски цървул

преди 2 години

И двамата са едни и същи .Е,Радев има доста по- интелигентна осанка.Ама и той е от оркестъра!

454

Станислав Христосков

преди 2 години

Абе къде е Бойко бе?? Радев го търси да го бие

453

Анонимен

преди 2 години

Най мъжественото нещо в боко ханъм е семенната течност на Бай Тошко и Ердоган! Няма как безгръбначна ханъма която цял живот се е издигала с платена любов да събере мъжество да се изправи срещу Радев!

452

Анонимен

преди 2 години

В ГЕРБ започнаха вече да му скачат-справка срещата му с ГЕРБ жени .Няма я харизмата,бицепса се спихна а корема порасна.Скоро ще е.Краят ще бъде кофти,като при ментора му бай Тошо.

451

Анонимен

преди 2 години

боко ханъм люто се заканва на Радев докато Ердоган го пълни с подкрепа в харема си отзад, но тъкмо да свърше пълненето и боко ханъм го хваща шубето и се примолва на Ердоган за още 300 гавази да дойдат да го напълнят с мъжество отзад, че да събере сили да се изправи срещу Радев и те така. боко ханъм никога няма да излезе сам срещу Радев защото на ханъмите им е забранено да се занимават с мъжки неща!

450

Анонимен

преди 2 години

Буци скъса колянов вал още миналата година напролет.Не го бива вече и всички го виждат.Има забрана от задокеанските си съюзници,не случайно се говори в доклада "Магнитски"за "действащ политик"Каквото беше-беше!

449

Анонимен

преди 2 години

боко ханъм я е страх да не я разпори Радев затова праща луна напред, а през това време ще смени *** Ердоган с *** Митьо Пищова и без това е свикнала да се издига като я порят като риба и пълнят като агне! Ще има ред сълзи, ред сополи, когато на балотаж са луна и Радев, а Боко ханъм ще остане само с на Митьо Пищова питоня в устата!

448

Анонимен

преди 2 години

Страх ме е бе Румене,как ще се покажа после в Банкя като ме отвееш.Пък и само простотии ръся,какво да кажа на Нова година например?

447

Анонимен

преди 2 години

Прав е Радев,нали Тиквун е много"обичан"от хората,какъв е проблема да се кандидатира и да спечели изборите?Да ама тогава ще лъсне с пълна сила Любовта Народна!

446

Анонимен

преди 2 години

Кой бе?Тая мишка ли ще се изправи срещу Радев?Не виждате ли,че като стане напечено и бърза да се скрие в гори и паланки.Той свободно сред народа не смее да излезе,та камо ли да се излезе срещу Радев.Само джавка като кутре помиярче,белким някой му обърне внимание.

445

Значи

преди 2 години

местя другарю

444

12345

преди 2 години

Търсим някой да си играем на войници ?