107

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо бързат от почтеност само, не от алчност, в никакъв случай. Само малко да си уредят бизнесите с държавни пари, нищо друго.

106

Анонимен

преди 2 години

Ще ги видим калинките, които Петков бил подготвил за листите, пардон - курсистите. Получаваш пост само ако си членувал в правилната партия -техния Харвардски курс.

105

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков - Почтения! Нещо като Косьо Самоковеца или Божков Черепа. Още 1-2 години в България докато си напълни бизнеса с поръчки от позицията на депутат и после ще офейка като кликата от НДСВ. Алчността ходи по хората. Как пък толкова успешен и се върнал в България само за да ни оправи? Айде знаеме го такова оправяне. Останаха ли още наивници или само жените са му фенки?!

104

Анонимен

преди 2 години

Ха, че то БСП (БКП) от Луканово време, т.е. още от 80-те години, когато Карлович с помощта на СССР организираше преврата, си е акционерно дружество, и то от мафиотски, а не от икономически тип. Така че най-добре си затваряйте устата и не ми се правете на социални, леви и пр. басни за наивници. Няма го вече майстора, няколко десетилетия ви гледахме какви сте и отдавна ви прозряхме.

103

Има ли?

преди 2 години

Тия от БСП не знаят какво мислят. ПП била не знам какво, ама тя е на Радев, а те го подкрепят. Истината е, че България не може да излъчи една духовно извисени личност за президент и се пробутвате разни фат'маци и посредствени журналисти. Каква национална немощ! Нито една партия и нито един комитет та било той от доносници на ДС или на олигархични кръгове, не можаха досега да посочат един авторитет. Набутат ни в мирно и демократично време военен. Има ли академици или професори за този пост?

102

Вигенин

преди 2 години

Ако Вигенин беше РАБОТИЛ НЕЩО в живота си различно от това да си политически кадър, можеше и да има шанс. За съжаление такива хора са БЕЗПОЛЕЗНИ, тъй като те няма как да направят добро за работещия човек или бизнеса в България. Все едно аз да стана шеф на хирургията без да съм оперирал... Ха ха

101

Гореща новина

преди 2 години

Ако я завършите тая "промяна" ще остане ли някой жив данъкоплатец бре ? А нема нужда

100

Стига лъжи

преди 2 години

ПП, т.е. Пропадането продължава! Пропадане на държава и народ, а "Цветът на нацията" /все другари от ДС/ издигаща Радев за президент, разцъфна! Докъде стигнахме, агентите от ДС да ни учат на демокрация!

99

Ох боли!

преди 2 години

Скъпият промишлен ток вече е калкулиран в цените на всичко! Всичко евтино изчезна от магазините, всяко ново зареждане е по-скъпо. Даже бабите на пазара вдигнаха белената тиква на 2+ лева, миналата година беше 1 лв. До изборите koчана вече ще са ви го опряли в xaлkата, но чак като си преизберете *** ще ви го одпopат с ряз! Ай честито на любопитнте, какво е да те управлява военен, комунист, с казармени разбирания за света, политиката и икономиката.

98

анонимен

преди 2 години

Имате един полезен ход-да подкрепите коалиция ГЕРБ , ДПС след изборите след като сте от едната страна на барикадата. Да подкрепяте другия лагер след като се изгавриха с вас е пълна поми-ярщина и ще си останете наритваната парцалена топка без лице.

97

Анонимен

преди 2 години

БСП е еднинствената партия , която не е обвързана с задкулисието и е социално ангажирана партия, спокойно може да гласувате за тях!

96

Анонимен

преди 2 години

До ЩерюКогато гледах кадрите от парламента, точно БСП ми се сториха най-контактни и нормално държащи се, видя се кои се държат като в джунгла и кои са алчни, определено не бяха бесепарите!

95

Анонимен

преди 2 години

До ИвановПисаха, че в "Продължаваме промяната" и човек на Цветанов е там.

94

Иванов

преди 2 години

Естествено, че зад "Продължаваме промяната" не седи само Румен Радев, ами и олигарсите Иван Кръстев и подсъдимия Иво Прокопиев, това вече е повече от ясно и жалко за тези, които не го проумяват и ще гласуват за тях!

93

Анонимен

преди 2 години

Хайде, успех на БСП на следващите избори! Струва ми се, че пак ГЕРБ,БСП, ДПС ще управляват, но ако БСП изпревари ГЕРБ, ще е по-добре за страната!

92

Малко за политика

преди 2 години

Може и да е бизнес проект, но да видим какви резултати ще покаже. Положителното в развитието на политическият процес у нас е, че все по-малко избиратели се доверяват на новопоявили се спасители, преди да са доказали на практика какво искат и могат. НДСВ, ГЕРБ, ИТН - все по-малък начален процент на доверие. И е добре че е така.

91

123-ТОиДИ

преди 2 години

КОМ..ИЗЪМЪТ СИ ОТИДЕ ! НЕ СЪВСЕМ , НЕ СЪФСЕМ !

90

заблуда

преди 2 години

КОГО ЗАБЛУЖДАВАТ ТЕЗИ ХОРА - РАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е НА РАДЕВ! САМЧИЯ ФАКТ, ЧЕ НЕ ГИ МАХНА ПРИ СКАНДАЛА ЗА ГРАЖДАНСТВО, ФИРМАТА НА ДРУГАРЧЕТО ИМ СПЕЦОВ И СЛУХОВЕТЕ ЗА АСЕНЧО СА ПОКАЗАТЕЛНИ! РАДЕВ Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ, ЕДИНСТВЕНО ИТН СЕ ОКАЗАХА ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕЗНАЙНО ЗАЩО И ТЕ КАЗАХА ЧЕ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ?

89

6мзркач

преди 2 години

и сатанист

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104Maхни си наочниците ,прочети добре кои влизат в този комитет и тогава пиши глупости на воля.