202

грета

преди 2 години

грета тунберг е психично болно дете, да ходи да се лекува, а тези които я слушат също са психично болни ***.

201

Дянков ГЕРБ-ер

преди 2 години

Като ви спрем енергията, сами ще се закриете и пак ще гласувате за нас. Мухахахахаха. Но преди това ще нашляпаме русначетата. Мухахахахаха.

200

Анонимен

преди 2 години

Някой трябва да балансира ограмния износ на немците. Преди време задължиха всички да внасят китайски соларни панели, а сега ще ни задължат да купуваме руска газ. Естествено с парите руснаците ще купуват, както винаги, немска стока и технология. Проблемът на ЕС е че немците изнасят сами, но после за да балансират немския износ внасяме всички /както е в случая с газа вместо нашите си въглища/. Немците си търсят платежоспособни пазари!

199

Мда

преди 2 години

***.оти, сър! Това, което се опитват да направят "зелените лобита", и за съжеение успяват, е да прехвърлят огромно бреме върху гърба на народител. Без да имат никаква алтернатива се ликвидират атомни, въглищни мощности, даже и газови, като изкуствено се усложнява достъпът до суровината по политически и незнам си какви причини.Не може 9/10 от света да не им пука за "екологията", а на осталата една десета да им налагат непосилни, на този етап, плащания, в името на някакви химери!

198

Мирослав

преди 2 години

Просто ни управляват неграмотни и некомпетентни хори. Те се наричат политици. Аз не съм специалист, но като ученик в средното училище прозрях истината че за да има възобновяеми източници на енергия трябва да има почти същата мощност на конвенционални за да няма кризи. Каква е ситуацията сега. Субсидират се ВЕИ(плаща се повече отколкото се получава) Затварят се Конвенционални централи. Сега ще се намери и един приятел от USA, който да ни продава енергия която ние сме си произвели на завишени цени

197

Анонимен

преди 2 години

Русия е добре..пари,пари..газ имат много,нефт,въглища..

196

сокол

преди 2 години

Атомните централи ги няма? Потоци с газ-къде са? Черното море толкова фирми са го бучили-къде е газ? А златото?Идва края. Парите няма да спасят никого..

195

Бръм

преди 2 години

Абе каква енергийна криза, какви драстични цени, нали минаваме всички на електро автомобили :)

194

Ясно е!

преди 2 години

Сега като ви принудят доброволно - както с ваксинките- всички в ЕС да си смените колите с електрички , кризата с електричеството ще приключи.

193

Ха!!!!!

преди 2 години

До Обективен- Байдън е оревал много неща и народ, но не и Северния Ви Паток 2. Напротив, точно той ви го пусна. Тръмп бе този който го спря и по негово време горивата бяха два пъти по-евтини. Сложил си си обектива на дзадното отверстие.

192

Гаро

преди 2 години

Купувам си каравана и ставам независим от всички и от всичко....

191

Ром"с

преди 2 години

Газта се вдига заради Полша и съдът в Страсбург....другото е политика на ЕС.

190

кайзер созе

преди 2 години

С времето се убеждавам ,че прехваления ЕС е живо блато за обикновените граждани. Защо ЕС, ЕК и други там сателити ревяха толкова много против въглеродните емисии и кратките срокове за премахване употребата на фосилни горива , като сме били изцяло зависими от тях. Така ли никой не успя да предвиди какво ще се случи , или това ще се окаже още една грандиозна далавера .

189

Обективен

преди 2 години

Ами Бай-Дън нали орева Европа,че не и трябва Северен поток 2,че краварите ще ни захранват с газ с корабчета. Де го тоя Байденскигаз?

188

...

преди 2 години

Само да кажа - това го пише в. Труд, цитирайки Daily Express. Който не знае, Daily Express е жълто-кафяв вестник в Англия, подобно на вестник Скандал, вестник "Шок" и тн. А вестник "Труд" всички си го знаем на #КОЙ е. Та и двата вестника каквото пишат в 99.9% от случаите е да се всява страх, смут и разединение. Вие решвайте до колко да вярвате...

187

Анонимен

преди 2 години

сега е момента да построят навсякъде турбо-зарядни станции за ел-автомобили и да задължат хората да си сменят колите с електрокари.

186

Анонимен

преди 2 години

В Русия има навсякъде газови инсталации , така че те винаги са на топло, да му мислим ние !

185

тя

преди 2 години

Ха сега де , де е руския газ !

184

Анонимен

преди 2 години

Зелените талибани ви върнаа у пещерите..... тая зима ше го усетите глобалното затопляне доста добре

183

Новият ред

преди 2 години

До АнонименВсичко си върви по план господа. Трябва вече да сте го разбрали.