59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72Право в десятката. :)))))

58

Анонимен

преди 2 години

На последно място сме заради руснацоте и заради нашите братя роми които голяма част от тях ппдкрепят владимир путин.искат пак ссср за да ни доизтребят и избият тотално.затва искат да излеземе от европеиският съюз.да изчезнеме от картата на света.руснацоте сакат природни богатства и блага,не могат да ни понасат и ни мразят имат ни за умствено изостанали хора от третия свят.и в русия съм бил и рускиня съм имаш за жена,не могат да ни траят,мразят ни искат просто мангизи и благинки от българия.

57

Анонимен

преди 2 години

Преди това нали българия е била много просперираща и богата при руснаците.защо сега сме на последно място в света не в европа.какво остави русия след себе си и какво ви завеща и какво бъдеще ви даде.танкове рекети и бомби.

56

Мъдуран

преди 2 години

Отговора на Каскетя за чекмеджето бил ,че не знаел кой е снимал кюлчетата. Ами Торбалан дрогиран ли е бил та не помни. И в ЕС замириса на Бокьовото насрано бельо.

55

Анонимен

преди 2 години

Те руснаците само скрипал да са тровили.здраве му кажи които не им е удобен *** дръвцето.ходат из цяла българия и деистват необеспокоявано.те за тва живея да отровят някои и да го съсипят но вече целия свят ги знае с какви работи се занимават и никъде не ги искат.даже може и да ги изтребат като кучета защото са опасни за самите себе си камули за околните.

54

Анонимен

преди 2 години

Значи до сега не са вярвали на никой, че тук е нyжник? Аре по-полека. Това да не е от вчера. Мухльовци.

53

Анонимен

преди 2 години

Бг беше гарантиран абонат за последното място в ЕС.

52

Иготури Наминдера

преди 2 години

Тия чак сега ли разбраха за какво става дума в Бегето?

51

Анонимен

преди 2 години

при Боко друга песен се пееше как пък така ненадейно , бедността стана шокираща и корупцията огромна

50

Анонимен

преди 2 години

Йончева, скрий се, нямаш никакъв шанс да си вдигнеш цената. Никой не обръща внимание на *** ти акции, скоро ще ти секнат приходите от твоите спонсори поради липса на ефект от действията ти.

49

Анонимен

преди 2 години

Тези лели да дойдат пак, но лятото в разгара на сезона. Ще останат доволни и после години наред ще идват пак и ще идват и ще търсят отново това което им е останало само спомен.

48

Анонимен

преди 2 години

Парите събрани от данъците ни се харчат ужасно, ужасно, ужасно, ужасно лошо. С оправяне на това трябва да се почне. После всичко останало

47

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам Ленчето, кога разбра че у нас има корупция. Щото по времето на Станишев мълчеше като ..... комунист на разпит.

46

Анонимен

преди 2 години

Добре де, тези мили евродепутати, противници на бедността, да ни отговорят, защо откакто Бойко Борисов не е на власт, обедняхме скоростно с над 10%.?

45

Анонимен

преди 2 години

Не само наи коромпираната част на европеиският съюз но и наи бедната държава в света.поради тежка корупция.европа ни подготвя тука за авганистан и сирия номер 2.руснаците ако нахлуят в българия ще ни изчистат за отрицателно време.половина богатство на българия е откраднато от русия.

44

Ямболски цървул

преди 2 години

Na latinca i az moga da pi6a,za da ne ma razberat kolko pravopisni gre6ki praviaaaa

43

След като нашите

преди 2 години

управляващи всячески толерират неравенството в разпределението на БВП и огромната разлика от няколко десетки пъти между мин-макс заплатите в бюджетния сектор,не само не ограничават приходите си и разходите за управление на страната, а напротив,увеличават ги,и това е политика на всички партии-управляващи и опозиция (каращи се неистово за кокала,но поразително единни за доходите си),тогава трябва ЕК да ни наложи силово промени в тази област.Хората изнемогват,а властите благоденстват.

42

Анонимен

преди 2 години

Тези пък кокошки дошли да се правят на важни. За това ли вземат милиони като заплати в Брюксел? Вместо наистина да свършат нещо полезно. Защо не отидат в Полша да се репчат на тамошния прокурор? Нали и към Полша и Унгария имат същите "забележки". От там дори няма да ги приемат, камо ли да ги слушат. Истината е, че им трябваме само като роби за стотинки. Който надигне глава и защитава националния си интерес бързо става корумпиран и т.н. Нашите грехове са Истамбул. конвенция, Македония и Потока.

41

gosho

преди 2 години

na snimkata vijda se kak rusata ------- naduhva drugiya----------

40

Ямболски цървул

преди 2 години

Тези,които ни управляваха преди сегашното правителство са за съд.А някои от тях са за военен съд.