8

Я

преди 2 години

Сериозно да се отнесем към изборите,аферим, ашколсун,машала,все едни и същи призовавате глупавия народ да гласуват за вас.и сега пак плюете Радев,Бойко Рашков, защото виждате дебелия, Рашков много добре го каза днес по радиото,че Боко ,догя на,и други нямало имунитет.кирядее ако народа от мюсюлма.н.и е п р о Ст , други са много умни.

7

суверен

преди 2 години

Искаме Шиши и никой друг!Шиши Президент!

6

dvb

преди 2 години

Слагайте Шиши и да става весело. Българинът обича сеири и бая гласове ще събере

5

В.Узунов

преди 2 години

Крайно време е президента да е от нашите. Да дадем пример за етнически мир когато изберем поомак за президент.Толкова кадърни имаме и сме работливи. Особено да развие връзките с майка Турция. Не да ми държат слово само на нова година ами на Байрям.

4

До 2

преди 2 години

Статуквото ала бала, освен Бойко никой няма топки и акъл да управлява както се видя два пъти. То да крякаш клишета не е като да управляваш.

3

анонимен

преди 2 години

Румен Радев натвори много злини! това е поредната, етническа партия да издигне свой кандидат за президент! Този президент, колкото повече стои на този пост, толкова повече вреди нанася на народа и даржавата, а иска и още един мандат! Докъде ще се стовари юмрукът му?!

2

До 2

преди 2 години

И на последните 2 избора нали разбихте статуквото с нови партии, какво стана?

1

Анонимен

преди 2 години

Не им трябва президент на тях! Тази партия не можем я пипна! Те са като стадо,гласуват под строй! Но другите 2 партии от статуквото ГЕРБ и БСП можем да разбием! По добро от новите партии няма! Статуквото трябва да се разбие,иначе още дълго ще е така! Гласувай масово българино!-:) Успех!