95

Анонимен

преди 2 години

Правилно!Неграмотните роми няма да отидат!Само така!!!

94

Анонимен

преди 2 години

По-долу някакви пишат, че ГЕРБ били купували гласове и сега видиш ли си проличало, като се гласувало с машини. Ами, нали последните избори бяха само с машини и ГЕРБ си имаха същите гласове, бре....Само глу.пости пишете, неграмотни ОРА...ГЕРБ имат твърд електорат, това е положението

93

вижда се

преди 2 години

Герб убива пове4е от ковида !!!

92

Анонимен

преди 2 години

еее като поуправлява още Радев и компания като видят глад и студ хората ще почнат и да гласуват ама глад ще видят

91

Георг

преди 2 години

При Радев е така

90

Анонимен

преди 2 години

Можеха да приемат броене на разписките. Тях и да ги надраска някой, пак са валидни. И да проверяват дали има съвпадение с резултата от машината. След като отхвърлиха тази възможност за контрол, близко до ума е, че машините са предвидени да изкарват фалшиви резултати. Или поне няма никакви доказателства за обратното. Кое не ви е ясно?

89

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!..../.. и винаги../...НЕМА ЛАБАВО!

88

Анонимен

преди 2 години

Чудесно! Този който в 21 век не може да борави с техника значи не може да е полезен и за избор. Хора над 85 г. образовани се справят, значи си трябва акъл.

87

Анонимен

преди 2 години

никога няма да гласувам на машина, да ме сканират и да ме облъчват! никога!

86

До Emigrant

преди 2 години

Лично аз не твърдя, че Великобритания е цъфти, а ЕС загива. И двете загиват - бавно, но сигурно.

85

Анонимен

преди 2 години

Хора, които няма да идат на избори, защото не могат да се оправят с една елементарна машина, е най-добре да не участват като гласоподаватели. Ясно и на децата е защо.

84

Българка

преди 2 години

Аз пък не искам гласът ми да се приравнява с такъв на някой, който нито е живял, нито е работил някога в България.

83

Анонимен

преди 2 години

По една от телевизиите на 11 юли показваха една жена от варненското село Каменар, която в продлъжение на 57 минути се опитваше да гласува, натискаше бутоните, но така и не успя. Накрая си призна, че е неграмотна. Ясно е от коя махала е!

82

ЕЙ МАЛКИЯ

преди 2 години

Ох горкия той :) никой нищо не те задължава бе клоyн :) отиваш да гласуваш няма значение как :)))))) много ли ти е трудно да натиснеш няколко бутона я кажи сега :) сигурн отиваш до банкомата с упътване. ..........................................Направи си труда и прочети какво съм написал. Дали ми е трудно или не НЕ Е ТВОЯ РАБОТА - никой не може да ми налага, начина по който да правя каквото и да е. Ти малоум ен ли си или мнооооого т ъп !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

81

Мъкаааа, мъкаааа....

преди 2 години

ГЕРБ и прислугата /анализатори, социолози, политолози и калинки/ се уплашиха от резултатите и сега ще се опитат за 2 месеца да уплашат и гласоподавателите. Няма да им се получи. Р. Радев - президент, К. Петков - премиер

80

Emigrant

преди 2 години

До платените клакьори на рузкия аватар?!Говорих с испанка,която живее от 10 години на Острова.Попитах я как се живее след Брекзита?Отговори ми,че не е за вярване,но има дни и места с магазини,където на витрините няма нищо!Сериозен срив откъм работна ръка и снабдяване със стоки от първа необходимост!Един мегават електроенергия се движел в порядъка над 300 паунда и можел да стига и до 600 паунда на моменти!!Тъй,че спрете с пучите масали ,че ЕС видите ли загивал а Англия цъфтяла?!НИЩО ПОДОБНО!!!

79

бай ганю

преди 2 години

Чудесно тогава неграмотните гласуващи за вредни елементи ще бъдат по малко.В Европа няма да но там също няма и тези лоши практики на купен и манипулиран вот както у нас.Последнит избори доказаха ефективността на този тип гласуване и е безмисленно сега някои хора да си чешат напразно езиците със празнодумие

78

Анонимен

преди 2 години

Възрастните хора пред една такава машина са като пред табло на ядрен реактор. Губят много време докато се оправят, ако въобще се оправят.

77

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам как така ромът има смартфон в който си чати с приятели, а като дойде до гласуване автоматично става неграмотен?

76

Анонимен

преди 2 години

Това не мога нещо да го проумея. Мен ми хареса с машини, и двата пъти гласувах на машина, за мен е лесно, бързо и удобно. Не ми отне повече от 10 секунди буквално. Ако застанеш пред машината или в стаичката и още не си решил за кой да гласуваш е все едно и също. Поне с машините невалидните бюлетини се свеждат до 0 което е от огромно значение!!