426

Анонимен

преди 2 години

Без машините ГЕРБ може и 200% от гласовете да вземат, ако се забравят във фалшифицирането на изборите.

425

Анонимен

преди 2 години

Много е вероятно Възраждане да влязат в следващия парламент, а Изправи се! Мутри вън! да спечелят около 6% от гласовете. Промяната на името им ще им коства по-малко гласове, но пак ще са над 4%.

424

Анонимен

преди 2 години

Много съмнително е ГЕРБ да вземат най-много гласове на изборите. Без голяма част от купения вот в маалите, ГЕРБ трябва да останат с под 10% от гласовете.

423

Анонимен

преди 2 години

Радева мощно освиркан в Търново Бяга като плъх

422

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ и Баце се връщат на бял кон. Администрация, полиция, зърнари ще гласуват в по големата си част за ГЕРБ.Съмнително е БСП да е втора полит сила.

421

Анонимен

преди 2 години

До *** 19 говори 445 Както и "мнението" на гербавите т,р,олове :) На 14 ноември ще се разбере.

420

помнещ

преди 2 години

Прав си 450! И да вметна и още нещо! Бъдете сигурни,и то е факт.Че партиите на статуквото ГЕРБ,БСП и ДПС,"управляваха" доста години.12 г си "играеха" на Управляващи и "опозиция" в лицето на БСП! Та тези партии от статуквото,забележете,не приеха "демократично" нито една от новите партии! Защо? Ами простичко е! Новите партии,им "мътят водата"!-:) Това с години,да си сигурен,че ще получиш ТВЪРД ПРОЦЕНТ ,ПАРИЧЕН РЕСУРС Си е Ок а?-:) И изведнъж някакви "нови партии" нарушаващи "баланса" от далавери?

419

Анонимен

преди 2 години

Всеки с малко ум в главата трябва да знае, че болшинството от така наречените политици са във властта единствено, заради парите, които ще усвоят... лично за себе си ... Всичко останало е прах в очите на пpocтолюдието,

418

izh

преди 2 години

Вадим все нови и нови . Чалгаря отпадна като борец за бетониране на мутроприватизаторите, но все пак помогна и си заслужи платата. Галевица се видя че не става. Марджовата метреса се увлече в приказките. Утре ако се върне Бат'Бойко пак ще има натиск да се плащат данъци от недосигаемите, а това вече ще доведе до сблъсъци и то с непридвидим резултат. Та май от цялата какафония медиите ще намажат. / медиите си имат чорбадйии, а те си имат икономически интереси определени от далечната вече 1996 г.

417

Анонимен

преди 2 години

Който и да управлява в следващите няколко месеца... освен да краде, друго няма да направи за България и хората... Това е "перспективата"...

416

Анонимен

преди 2 години

Аз от киро-канадеца и от асен-далаверата със краден софтуер за китай, кола на старо не купувам. Тези двамата ако ги интегрираме получаваме един Жорж Ганчев: Фразите на Жорж: "Нe мe глeдaй умнo, бългaринo!", Здрaвeйтe, бългaри, "Нa прeзидeнтcкитe избoри щe кaндидaтcтвaмe Cульo, Пульo, Aтaнac и aз", "Жорж не можете да го спрете никога, докато е жив. Трябва да го гръмнете"

415

Време за промяна

преди 2 години

Рано е още за прогнози, но е нормално трендът да е такъв. Стабилизация ще има или когато ИТН разберат, че без коалиция правителство няма как да се направи, или когато правителство може да стане и без тях. Дали за това ще са достатъчни само още едни избори, ще видим. Но и да се състави правителство, ИТН ще си остане източник на нестабилност. На разума на Слави и сценаристите му не може да се разчита.

414

Кенеф № 19 говори

преди 2 години

Бай Рашист и Сие задниците си да съдерат, все тая! ГЕРБ печели убедително! Мненията на разни ***, празноглавци, политически гуру ясновидци, чертежници, чатари и мизерабли са без абсолютно никакво значение.

413

Анонимен

преди 2 години

Никакви коалиции с ГЕРБ,БСП,ДПС,патриоти и ИТН.Всички тези партии си имат едни и същи създатели.

412

Леша

преди 2 години

До 439 Въпрос на гледна точка. Тези които не ги подлагат на геноцид, хлътнаха дълбоко в материалистичните си общества и вярват на правителствата си. Ще наблюдаваме как ще приключат.

411

az

преди 2 години

До АнонименТеоретично ГЕРБ, ДБ и ПП могат да направят дясно правителство с над 130 депутати (вероятно към 135). Но не вярвам да се случи. По-вероятно ще видим правителство на малцинството с официално участие на БСП и ДБ и неофициално участие на ДПС (към 110 депутата). С "въздържали се" ИТН.

410

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 438 Само 45 % ли? Много сте скромни :)

409

Анонимен

преди 2 години

До Леша 433 Вие нямате връзка с действителността. Нас непрекъснато ни подлагат на геноцид и няма наказани.

408

Анонимен

преди 2 години

Общия сбор е 40%. Явно социологията измисли нова математика само и само да не даде реалните цифри, че само Герб има 45%

407

Анонимен

преди 2 години

До До 424 431 Ясно ми е, че ние им плащаме непряко. Но той е средството да получават тези доходи.