112

Анонимен

преди 2 години

Колко антиваксъра гушнаха босилека днес? Утре ще са повече.

111

Ако

преди 2 години

престане да говори опиянено глупости, никой няма да му обръща внимание...

110

Дедо

преди 2 години

Утрепа се да ръси глупости , че и накрая се самопровъзгласи за герой - мъченик !? Като нема кой да те похвали , нужно е сам да се хвалиш !

109

Анонимен

преди 2 години

Сладур мамин. Малко ти е.

108

Анонимен

преди 2 години

За математик и човек, чиято работа почива на логиката, виждам нездрав интерес към теориите на конспирацията в този човек. Преследват го някакви хейтъри, някакви килъри даже му саботират колата.. колко по-вероятно е съсед да се бори за паркомясто и да му е завинтил винт в гумата, например? Случва се на всеки софиянец, просто повечето не ги тресе такава праноя. Не, че ми допадат лудите с винтовете, но едва ли личността на Витанов е основа за престъплението

107

Пустиняка

преди 2 години

Шщо,бе? Мене и без пипане ми става.ми..

106

българин

преди 2 години

Ами заслужава си го тоя козел , защото вече много започна да се отваря и да ръси негативизъм при всяко появяване !

105

Mersi

преди 2 години

И на неваксинирате спират да им миришат краката. Даже на 20000 неваксинирани спряха.

104

Анонимен

преди 2 години

Тя една позната и на мен ми го пипа, но само с пипане нищо не става.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 "Да грешка е и е голяма,защото той трябва да предсказва точно." Мне, той предсказва СЪБИТИЯ. Работи с математически модели, които дават различни резултати в зависимост от това, кои факти се реализират и винаги има вариации. Важното е какво се случва като събитие, какъв му е мащаба и т.н.. ТОВА е което има значение, две три седмици девиация на вирус, който има нужда от 10 дни за да се "развихри" е НИЩО. Неговите прогнози нямат общо с мерките. За това има други показатели.

102

Mersi

преди 2 години

На ваксинираните спират да им миришат краката след втора доза!

101

Mersi

преди 2 години

И е възможно да премахнат визите за САЩ за ваксинираните. Таксите за кандидатстване отпадат, даже дават по 100$ ако искате да заминете за САЩ, където ще Ви поставят 3-та задължитена доза за по-добър обхват. След това е възможно да бъдете поканен на специална визита в Белия дом за наградата най-послушния изпълнителен ваксиниран. Посещение на наградите Оскар и участие в реалити предаване.

100

ХАХА

преди 2 години

А гарнитурата ти май е издухана вече,професоре)))Гориш масло,пушиш яката, ама май не доливаш!Ще блокираш!Хаха!

99

Mersi

преди 2 години

Сега се заговори за инфлация, обаче само за неваксинираните. Ваксинираните получават дефлация - 35%, когато влизат в магазин им правят отстъпка ако имат сертификат, разбира се същото важи за грацки транспорт, кино, нощни заведения, ресторанти, хотели дори и самолетни пътувания.

98

Анонимен

преди 2 години

Тюх, че затвориха НС, да му гласуват 1 взвод командоси за охрана от народната любов! Или 1 рота........

97

Mersi

преди 2 години

Скоро е възможно да има безплатни ваучари за ваксинираните - ток 1000 kW/h. Безлатно топла вода 1 месец в годината. Един хляб на ден, 3 яйца, кофичка кисело мляко, и три ролки тоалетна хартия.

96

FDs

преди 2 години

Тоя па козел, взима се за много важен.

95

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите вече определено нова опорка.-заплашвали ги и ги нападали. Изживяват се като жертви.846Те живеят сега под смъртна угроза, едва ли не. Във Варна им нападнали мобилното пунктче, сега пък заплашвали техния математически гуру. Въх, вай, брей., тюх. Лоши антиваксъри, лоши, ще се оплачем на другарката по телевията да се застъпи за нас, горките и да накаже и заклейми лошите.

94

Анонимен

преди 2 години

След предателството на тоз, както и на автора на 1 статия от The Wall street journal от оня ден, който също се оказа "българин" - ще трябва да се усетят да не правят повече такива неща! Пък ако искат да се изнасят в САЩ, там ще са по-полезни за борба за повече (безсмислено) набоцкани!

93

Mersi

преди 2 години

От днес на ваксинираните им пуснаха безплатен интернет от Musk.24/7 online без допълнително необходими устройства. Във ваксината има всичко необходимо. Телевизия, радио, интернет - всичко е включено на макс без ограничение, даже HBO гледам в момента. Малко трудно се спират гласовете вечер, неудобо е преди да заспиш да слушаш изказванията на Байдън, но се свиква.