55

Анонимен

преди 2 години

Германия и медицински фашизъм. Това са две несъвместими понятия, независимо какво е написано в историята.

54

Бай Знай

преди 2 години

Ваксинирани под карантина?Има ли такова нещо?Нали ваксината е , за да не се заразяваме?Как така спират субсидии за карантиниран ако не е ваксиниран?Има нещо абсурдно!Никой ли не се усеща. че това е направо подигравка с ваксинираните?

53

Анонимен

преди 2 години

Това е продължение на започнатото в Дахау.

52

Анонимен

преди 2 години

Българският народ е неваксиниран. От 15% ваксинирани, само окло 5% са наболи иглите, нали ви е ясно ковид зомбита. Други са за документи. Е, тези 5% да отиват в либерална, гей_Ска и политкоректна Европа и да ни оставят. Но вие не искате там. Само се отваряте. Всички мерки трябва да паднат като Дания. За всички. Ваксинираните за ковид се приемат за защитени и продължаваме живота.

51

Анонимен

преди 2 години

Има клип с графики на починалите преди и след ваксините. В почти цял свят бройките починали след появата и прилагането на ваксините тръгва нагоре.

50

Анонимен

преди 2 години

До do 66-------- 34000 починали в Германия през 2020 - преди "ваксините", 60000 починали само досега през 2021. Много са "добре" ваксините.

49

do 66

преди 2 години

Щото цялата работа тръгна от Русия с това колко зле са "западните" ваксини и после стана генерално ваксините. Скучаещите домакини от бг-мамата доразвиха нещата и воала. Там още преди Ковид ваксините имаше тема "Само за вредата от ваксините, тема номер 56". А сега ме е страх да погледна. Е, как да стане

48

Въпрос

преди 2 години

А защо трябва да се плаща ихуто и ахуто на българския антиваксърски народ? Чупарата от ЕС, да ходят да просят от Русия и Китай.

47

Анонимен

преди 2 години

Чета антиваксърските коментари и се чудя как може да има толкова невежи хора. Великата Русия трябвало да унищожи изпадналата Германия. Кое и е велико на онази клоака? И кое и е изпадналото на Германия? Все повече се убеждавам че трябва нещо да не ти е наред в главата, за да си антиваксър.

46

Анонимен

преди 2 години

"Демократична" Германия. Моля, всички родни ковид ваксъри да се натоварят на няколко самолета и да ходят в родината си Германия, за да бъдат свалени всички измсилени мерки в България. Не им ща заемите от МВФ и сороски придобивки, за които плащаме с българска кръв. Ние тук ще се оправим.

45

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До Някой --------------Не те разбрах отначало, но си прав! 34000 починали в Германия през 2020 - преди "ваксините", 60000 починали само досега през 2021! ЛЕЛЕ КАК ОЩЕ НЯКОЙ СЕ ПРАВИ ЧЕ ТИЯ ОТРОВИ ВЪРШАТ НЕЩО ПОЛЕЗНО?????

44

Аз казах

преди 2 години

Мръсни , гадни лицемери! Я помислете , коя от "конспиративните" теории не се оказа вярна? Българския народец си има трески за дялане , но си е и мъдър , не е либерало-истерик, не е кошче за медийни прорпаганди. Българския народец е видял много, запомнил и преживял! Те тръгнали тука с тези двугодишни лъжи и манипулации - маймуни с трици да ловят., западна , "напредничава", колониално имперска. Нищо общо нямаме с вас - няма и да имаме. Само с пари и БВП не став

43

браво, строги мерки!

преди 2 години

Бой по кратyните на антиваксърите. Антиваксърите са най-ниското ниво на еволюцията

42

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ми дреме за Германия.Наспах се и отивам да пия кафе с приятели.Без серрификат и маска.Може и две да изпия с кеф заради германците.

41

Аз казах

преди 2 години

"Не е честно да се иска от данъкоплатците да субсидират тези, които отказват да се ваксинират" - я не било честно. А тия неваксинираните да не би да не работят? Или и това направихме невъзможно за тях? Значи е честно данъкоплатците да плащат престоя и прехраната и добруването на икономическите емигранти от Африка , Азия и тн. ? Нали и в това ни убеждаваха от прехвалената Германия? Нали те ни обвиняваха нас, че сме расисти, це не искаме да плащаме соц. осиг. на *** ... ние - работещите

40

Анонимен

преди 2 години

С;лагайте свастик и жълти звезди. Не ви научиха преди 75 години. Сега ще ядете още по-голям бой фашаги.

39

Някой

преди 2 години

Всъщност в Германия от (с) ковид през 2020-та са починали 34194 човека. През 2021 до сега 60000. Ваксините са супер!

38

Анонимен

преди 2 години

Хитеристка Германия си заслужава името напълно.

37

Анонимен

преди 2 години

Ами защото не са само твоите а и техните данъци.

36

ЗИГ ХАЙЛ

преди 2 години

Добре е обмислен ковидТЕРОРЪТ! Задължават те да седиш в къщи - без нужда в 99.9% от случаите, понеже здрав човек НЕ Е БОЛЕН, каквото и да покаже неработещият манипулируем тест, и после не ти плащат дължимото. САМО ВЕЛИКАТА ВАЦИНА ЩЕ ВИ СПАСИ! Всяка година по два пъти! Не е задължително разбира се, правата ви не са нарушени!