82

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, сам поискал ама не баш. Корумпираните плухове напускат кораба защото ще бъдат дадени като жертвени агнета след следващите избори. По умните се изнасят още сега, може пък да ги забравят

81

сминдух енд чесън

преди 2 години

Може пък да кръстят някое психично отклонение на негово име,знае ли човек.Да му мислят настанените от ГЕРБ някъде на служба.

80

Радев обаче

преди 2 години

Не го слушка. Не ще да си подаде оставката.

79

Сата НАТО

преди 2 години

За да напомни, че още съществува и да си направи малко реклама, про стака му с про стак.

78

ха ха

преди 2 години

Бати Боку и Велик! Той и Байден или Путин да поиска оставките - одма ше ги фърлят! Вервайте ми!

77

балалай

преди 2 години

До До 85 Специално от теб колко милиарда открадна?

76

Койчо

преди 2 години

Това се случва след като човека спира да пълни чекмеджето

75

Анонимен

преди 2 години

Абе ,банкянска кръгла тикво,що не се погледнеш в огледалото да видиш как изглеждаш?Наежил си се като таралеж и само плюеш отровната си жлъч.Около тебе вони,та се не трае.Марш от политиката,че не можем да те дишаме.

74

Анонимен

преди 2 години

112-то място по свобода на словото.Знаете ли Днес.бг.?

73

До 85

преди 2 години

Е как от какво се издържа?От милиардите откраднати от нас.

72

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов понастоящем от какво се издържа?

71

Анонимен

преди 2 години

До Ефира на мутрите лие"Румен Пашата е говорил с поръчков убиец Дончо 58г. от Перник ,за това още ли не са смачкали набелязана жертва! Убиват чрез Военно лъчево оръжие,в момента са в района на Женски пазар!Използват Ефира за тероризъм!" , а какво се случва с частната ГДБОП на герберите, някой търси ли отговорност за подлушванията и следенето,мачкането ? И има ли кой да спре облъчването и разболяването или убийствата на хора чрез лъчение?

70

До 82

преди 2 години

Селянин не е обидна дума,но *** вече е!И ти си точно такъв.Поне се научи да пишеш на литературен български,освен ако вече не е късно.

69

???

преди 2 години

Тоя добре ли е с главата?

68

Анонимен

преди 2 години

Нещо напоследък доста го блъска нервата този илюминат.Наближил е критичната точка до пълното умопомрачение.Д-р Гълъбова да вземе мерки,че може герберското племе да остане без вожд.

67

Анонимен

преди 2 години

Защо Прецеденто не смее да каже нищо когато Борисов му казва истината, а мълчи като .За.......ик.Къде му отиде ербаплъка на Прецеденто

66

Бб

преди 2 години

Така и така си почнал да ги уволняваш,и в община Тервел кмета ти е на път май.то крадене,то проекти време е и за него и за.кмета,пекан човек е по далавери.всичко е по устав на,стария кмет жиката китаристът.

65

Анонимен

преди 2 години

престанете да му пускате гласа на този крадлив провалил се политик, само като го чух и се вбесих.

64

MaйMyнaтa

преди 2 години

Хората се променят постоянно, и както си пият пиенето, така се и иэбиват в един момент. Но мен ме интерсуват факти, и резултати! А те са, Еврофутбол( с най ниски коефициенти) 0 Национална Лотария(с фалшиви билети) 0 ..Ако ми посочиш кой има эаслуга эа теэи 00 Евала

63

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко иска от своите...герджикоффци,работа в полза на...обществото.Че те от как са били на власт 12 години,работят само за себе си.Сега Боко остана извън власта и отстрани вида...истината и му стана...неприятно.Браво Боко,имаш...напредък;остава да видиш само и...себе си.