29

Анонимен

преди 2 години

Починали били 12 деца. Ами само се потвърждава, че колкото е по-млад човек, толкова е по-малка вероятността да почине от вируса. При хората на възраст над 90 години умира един на всеки трима заразени. При хората на възраст над 80 години умира един на всеки пет заразени. При хората на възраст 20-29 години умира един на всеки 1027 заразени. А при децата са 12 починали, което е едно на около 1500 заразени деца.

28

Анонимен

преди 2 години

Досега заразилите се на възраст под 20 години са 20375. Колко от тях са деца, т.е. под 18 години? Може би 18000. 12 деца са починали, което е едно починало дете на всеки 1500 заразени деца.

27

12 от 60 000

преди 2 години

Нищо НЕ Е ТОВА 12 деца и то за ДВЕ ГОДИНИ ЕПИДЕМИЯ всяка година се раждат средно около 60 000 дечурля и някои от тях с тежки увреждания и болести и малформации и е напълно нормално да има и умрели деца при население от близо 7 000 000 милиона. Няма драма няма шокова сензация тук.

26

Анонимен

преди 2 години

Тоя ковид е подъл.3ндни не мога да се вдига,а на 4-тия си взех няколко прахчета изоприн,започнах по 4 грама на ден и след 2 дни бях пушка.Хората в болниците умират,защото им разказват играта на организма с тия интубирания и няколко вида антибиотик.Честно казано не разбирам,защо се дава антибиотик на хора,които са с вирусна инфекция?Учил съм,че вирус не се лекува с антибиотик.Според мен,лекарите като цяло въобще си нямат идея какво правят,а пишат ковид,че да лапат пари от пътеките.

25

Анонимен

преди 2 години

Значи това, което е записано като причина за смъртта, не задължително е вярно?

24

Дост

преди 2 години

Некадърни, но алчни лекари са причината за висока смъртност!

23

АнонимеН

преди 2 години

ВАКСИНАТА Е МНОГО СЛАБО РЕШЕНИЕ ПРИ МУТИРАЩ ВИРУС! И ХРОНИЧНО БОЛНИТЕ БЕЗ ВАКСИНА ЩЕ СМАЖАТ КОВИД АКО СЕ ЛЕКУВАТ ПРАВИЛНО! А ЛЕКАРСТВАТА КОИТО ПОМАГАН НЕ СА МАЛКО! ПРОПОЛИС, ЦИТРОСЕПТ, АЛОЕ И КАТО ДОПЪЛНЕНИЕ ЧЕСЪН ИЛИ ГЛОГ ЛИСТА И ЦВЯТ ЧАЙ ЗА ДА НЕ СЕ ОБРАЗУВАТ ТРОМБИ! НЕ КОВИД ,А НЕВЕЖЕСТВОТО НА РОДИТЕЛИТЕ И ЛИЧНИТЕ ПОГУБИ ТЕЗИ ДЕЦА!

22

Анонимен

преди 2 години

27 патоанатома има в цяла България. При тая лавина от умрели на никого не е необходимо да се прави аутопсия, освен на форумния ***. Всичко отдавна е известно за ковида от предишните аутопсии. Повсеместно тромбози и органна недостатъчност.

21

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са самоубийци и дете убийци!

20

Анонимен

преди 2 години

Направена ли е аутопсия на поне едно от тези деца? Все пак не са 70 годишни старци, а деца.

19

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 22/ КАТО НЕ ЯДАТ ЧЕСЪН ЩЕ РАЗВИЯТ ПОСТ КОВИД ТО Е ЯСНО!

18

Антиваксъри-

преди 2 години

Детеубийци.

17

АнонимеН

преди 2 години

ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ И В МОМЕНТА ИЗПИСВАТ ОП 1 ИЛИ 2 АНТИБИОТИКА НА ДЕЦА БОЛНИ ОТ КОВИД! ПРОБЛЕМА НЕ Е КОВИД А НЕКАДЪРНОСТТА НА ПОВЕЧЕТО ЛИЧНИ ЛЕКАРИ КОИТО ОТБИВАТ НОМЕРА КАТО ДАВАТ АНТИБИОТИК ! ПОСЛЕ ДЕЦАТА СА НЕСПАСЯЕМИ В БОЛНИЦАТА ЩОТО ИМУННАТА ИМ СИСТЕМА Е ЗАСПАЛА

16

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще се увеличават . А 10% от децата с "леки симптоми" развиват постковид. Честито на печелившите!

15

До срам ме е от вас

преди 2 години

И ти си с тежка умствена изостаналост, направо със заразен ум от чалга вирус, но това е положението

14

Анонимен

преди 2 години

И те като 14-дневното с вродени малформации, което така и не засукало и умряло от глад, но не - ковид е виновен! Очаквам скоро да обявят и "6-те милиона" навремето за жертви на ковид-газ. Така хубавичко ще свържем "омpaзната изеология" с новия лов на вещици.

13

срам ме е от вас

преди 2 години

Едното с тежко неврологично заболяване - вероятно церебрална парализа, другото с анемия, обаче "ковид", а? Хубавото е, че хората масово проглеждат и колкото повече *** медийните пceта, толкова повече олекват.

12

Анонимен

преди 2 години

Значи от здравното министерство казват,че е починало от тежка форма на анемия,обаче *** е рушила да го пиши от кавид.Браво.Заработи си стотинките за сплашване на населението.

11

Айде

преди 2 години

Антиваксърите на барикадата да плещите как щели да ви чипират и отровят!Интересува го някой по света Пена или Пеньо дали ще живеят...Само вие тровите близки и познати.

10

Анонимен

преди 2 години

Сега банкянския циркаджия нищо чудно да изтъпани унуките всички да видят как им поставят физиологичен разтвор, както той си постави.