27

фактите са си факти

преди 2 години

Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.Държавица, в която живеят сърбомани, половината албанци, циганималкотурци, която краде чужда история и език,и няколко пъти сменя име и идентичност, е обречена.

26

Даме Груев

преди 2 години

Северимакедонците ще разберат след известно време, че Пепеляшка не е принцеса, а тиквата не е каляска. Няма да видят покана за преговори и на следващата среща. Ще има и трето, четвърто, пето вето....и т.н. докле им вденат *** кратуни от къде дУхАвЕЕтъро за Еуропската уния!!!За пореден път Зайо Байо ще разбере ,че срещу вятъра на се пикае.

25

Анонимен

преди 2 години

Докато не приемем Македония в ЕС,ще се повишават цените у нас до фалит.Аз прогнозирах това преди една година.

24

Анонимен

преди 2 години

Путин и неговите олигарси решават в България и не само.Същото е в Унгария,Франция ,Австрия и Хрватия.

23

Обектив

преди 2 години

В независимата българска държава,решаващо е желанията на Путин. България ще снеме ветото срещу Македония...само когато Путин разреши. Ще видите,че е така. От 09.09.1944 г. и до днес,нашата държава само слугува на руснаците. Или както заяви Жириновски..трябва да им целуваме подметките. И който не е съгласен,нека цитира решение против Путин. Дори и спирането на Южен поток,се последвано от унизителното лазене за сръбски поток,срещу над 3 милиарда от нашия джоб. Аферим,машалла ефенди тиквоний първи.

22

Анонимен

преди 2 години

Гоце Делчев е изгонен от Българското Военно Училище,заради политическите убеждения,които са в противоречия с тогавашната власт.Той отива в днешна Македония и там започва да работи активно за създаване на държава с име Македония,която да бъде самостоятелна.В неговата организация има спорове по този въпрос и това е причината тази организация да се раздели на три групи.Едната е за Македония с България,другата е за самостоятелна ,а третата не знае какво иска.България създава Македония

21

Анонимен

преди 2 години

Кой е долен предател?Кой изгонил Гоце Делчев от България и накарал да си направи негова си държава?

20

Анонимен

преди 2 години

До Гоце ДелчевКолкото и да се караме, тез немат шанс брат, това са долни предатели, не заслужават никакво внимание :))

19

Паисий

преди 2 години

Както американците са държава от края на 18 век и не твърдят, че са държава от древните индиански държави преди Колумб и не крадат британската история, така и тази млада държава от 1991 година трябва да признае, че като американците говори чужд език и населението и е от други народности.

18

Гоце Делчев

преди 2 години

Стига с тия зайци и мишоци.Имаме си наши проблеми за решаване.Баста!ВЕТО до дупка,докле им уврят античните кратуни!Мониторинг заради посегателствата към българите там, като прекрасна добавка към ветото! Неочаквано добра комбинация! И ще даде резултат!

17

Анонимен

преди 2 години

До Ха..ха..хаСтреснаха се от злобата и караниците по нашите форуми и у парламенто , свикнали са на мелото сръбско.......хахахахаха :)) Сега са в изчакване какво ще стане в БГ, тогава ще заявят претенцийте си.....хахахахаха :)))

16

Ванче Михайлов

преди 2 години

Абе,докога ще ни занимавате с тези психопати от Скопския Дисниленд?Да си се затворят в резервата и да не ни занимават с глупости.ВЕТО и да пасат...Учудващо е, как не са поискали до сега излаз на Църно море?

15

Анонимен

преди 2 години

Аре пускайте македонците и стига сте се прайли на интересни!

14

до Анонимен 13

преди 2 години

От наша страна спрямо ТУЛУПИТЕот РСМ е необходим гръцки подход НА КВАДРАТ!!!

13

татар-сеирджия

преди 2 години

до Анонимен 11Тази държава РСМ нито ни е братска,нито ни е роднинска,нито сме и майка.Аре стига с това сервилничене.Да си спазват договорите,да не крадат история,да не трошат паметници,да не ни показват среден пръст,да не наричат външния ни министър фригиднаКУЧКА и да не горят български знамена.

12

Анонимен

преди 2 години

Гръцкият подход е тотално не подходящ за Нас ,защото нямаме авторитета,добрият стандарт и геостратегическото положение на Гърция!За да искаш нещо трябва да си знаеш възможностите ,и да искаш на според тях.

11

Ха..ха..ха

преди 2 години

След като изтърваха влака за кандидатстване в ЕС,макетата сега чинно ще си чакат,пък ако трябва и още четвърт век,докато не вденат,както стана в спора им с Гърция.А за да вденат макетата понякога и четвърт век не стига...

10

Анонимен

преди 2 години

До татар-сеирджияПосле нали ще рават ние да ги спасим от албанците, нема отърване :)))

9

наблюдател от ООН

преди 2 години

Зайо Байо и Северномакедонските драми,които се опитва да играе,вече са втръснали на всички в ЕС.Скоро няма да има с кой да се среща,освен със Стево Коминтерната.Ще му бият шута и в РСМ.Така ще свърши този селски тарикат.Никой там няма да му прости лъжите и фалшивите внушения за начало на преговорите.

8

български избирател

преди 2 години

РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!