92

Анонимен

преди 2 години

У Китай балона гръмна. Фалира най голямата им имотна далаверница с дълг от 240 милиарда долара . Нали са сещате кво означава тва. Криза ,безработица и мизерия. Има и светлина в тунела. Китай няма да ,,спасява,, както тука закъсалите държавни предприятия. Няма и да ги ,,приватизира,, Поне собствеността ще си остане тяхна.Освен това Китай прие курс на твърд юан преди години . Забрани предлагане на акции на свойте корпорации като Али баба и тик ток на американската борса .Само на китайската в юани

91

Анонимен

преди 2 години

И кой ще живее там? Мигранти? Щот' българи не останаха в ***.

90

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам, ама преди да се наложи да се прибират в София заради 15 септември, всички си бяха на село, а София беше прекрасно място. Запишете си децата на детска градина и училище на село и ни оставете на мира, че осмърдяхте града. До-виж-да-не!

89

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг май не са чули още за Evergrande. И от коментарите, само 36 номер го споменава. Нооо ще видим, въпрос на седмици е.

88

Анонимен

преди 2 години

Айде живот и здраве след 10-20 години да обхване цяла България че да се видят хората с пари, няма само за кестените да има.

87

Анонимен

преди 2 години

София е презастроена. Да се строи на север и юг е най-добре. Строежите на небостъргачи в центъра на столицата е в резултат на корупция на даващите разрешения за тези недомислици.

86

Анонимен

преди 2 години

НАВСЯКЪДЕ В РАЗВИТИТЕ СТРАНИ СЕ ЦЕНИ ЗЕМЯТА А НЕ ТУХЛИТЕ,ПАНЕЛИТЕ И ГИПСОКАРТОНА КАКТО Е ПРИ БАЙ ***...ПОЗЕМЛЕНИЯТ РЕСУРС ВИНАГИ Е БИЛ МНОГО ВАЖЕН И ВИНАГИ Е ДЪРЖАЛ ВИСОКА ЦЕНА.

85

Шопа

преди 2 години

Къро, Оборо, Курнико и прочее следват ...

84

Анонимен

преди 2 години

ПОДОБНИ КВАРТАЛИ КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА(МЛАДОСТ 2) И СПОМЕНАТИТЕ ЛЕВСКИ Б И ЛЕВСКИ Г В ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ ГРАДОВЕ СА НАСЕЛЕНИ С МИГРАНТИ ОТ АФРИКА И АЗИЯ...СРЕДНАТА КЛАСА Е ПОЧТИ РАВНОМЕРНО РАЗПРЪСНАТА ИЗ ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА И НИКОЙ НЕ МЕЧТАЕ ДА ИМА АПАРТАМЕНТ НА ИЗПЛАЩАНЕ В ПАРИЖ,ЛОНДОН,БЕРЛИН И Т.Н...

83

Анонимен

преди 2 години

Е време е провинциалният бедняк слуга я в склад, я касиерка в супермаркет с 2000лв. заплата да се засели някъде, все пак. Как да купи в елитните скъпи квартали?!

82

Веси

преди 2 години

София сега не е истинската и обичана София. Много български села, най-вече в Северозападна България и в планините са на изчезване защото всички искали да живеят в София.

81

Анонимен

преди 2 години

Скоро всички IT-та продаваме и се махаме, само чакам да пипнат данъците и се изнасям.

80

До туск

преди 2 години

Нещо много си се разпенил днес. Как са апартаментите, заети ли са всички? Буукинг/ ейрбнб гостите как са? Кредитната ваканция още ли продължава? Защо се ядосваш при мисълта от спукване на балона? Нима тогава няма да е страхотна възможност да напазаруваш на промоция или те грозят съмнения за фундамента на пазара в среда на демографска криза?

79

Дедо

преди 2 години

Хе,"новите" софиянци идват от КЪРОвете из цялата страна и къде - пак на Къро!Смех!

78

Инженера

преди 2 години

Логичното разширение на София е на изток.

77

пл

преди 2 години

София реално погледнато е малка по територия и население в сравнение с други европейски градове. Веднъж едни руснаци ме питаха колко души е столицата и умрях от срам като казах населението. Иначе виждам,че повечето коментари са супер *** особенно на човека под мен. лекувайте се хора,мозъците ви са болни

76

.

преди 2 години

В гетото София се ходи само по голема нужда. Който се пресели ще му стигат не повече от 6 месеца да му мине мерака. :)

75

Анонимен

преди 2 години

Реално погледнато ние НЕ притежаваме жилищата си. Собствеността е илюзия. Ако не ви се вярва - не плащайте данъците си известно време и ще разберете. Защо да не плащам малко повече и да живея където си пожелая под наем и да разполагам с парите и свободата си? Отивали на вятъра казвате и не оставали за децата. Да, така и дядо смяташе и наливаше пари в тухли, бетон и камъни за къщата на село в дивия северозапад. Ха познайте колко населена е тя в момента.

74

Анонимен

преди 2 години

Според мен в името на новия хит има една сгрешена буква ;))

73

До seven

преди 2 години

Единствения проблем в инвестицията на 300к евро накуп в С&П500 е тайминга. Спад от 50% за 1 година ще те върне в първи клас и за да излезеш на нула - индекса трябва да поскъпне със 100%. Но пък ако инвестираш по малко и еднакво количество пари постоянно във времето би трябвало да нямаш проблем да живееш под наем където си пожелаеш.