90

Скептик

преди 2 години

Накрая ще видите промяната: хляб 10 лева, сирене и кашкавал - 20 и т.н.

89

ББ

преди 2 години

До АнонименТова може да направи единствено Народа ни...справедливи Закони,Спазването им!...дълга и тешка...но ще я спечелим!ще си платят...децата им...внуците им...нашите са невинни и им плащат кражбите...няма САЩ...няма Русия...България над всичко...с нас който иска!САЩ...обожавах тази страна...натиска децата ми,да позолим на заека да ограби Историята на предците ми...САЩ...Афганистан ще ви се стори ...игра...не посягайте на Честта и Достойнството на Народа ми!!!Не сте наши приятели!!!

88

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам само и единствено за този,който вкара Борисов Гешев ,Доган , НОЩ и онзи математика в затвора!

87

ББ

преди 2 години

До Анонимен"работите за Радев"...така предците ни са "робитили" за Априлското въстание...за Апостола...и ни има, Народа ни "работи" за работещи за просперитета и оцеляването ни...за вас тролене и бизнес...за Българите въпрос на оцеляване...Бог да пази България!Подкрепа г-н Петков,България има нужа от Вас!...милиони сме!

86

ДжоЛан

преди 2 години

ПП ще ги размаже на изорите, ще отхапе електорат от всички партии, без ДПС. също и от негласувалите на предните избори. няма Глави, Тошковци и подобни циркаджии. Успех момчета!

85

ББ

преди 2 години

До Анонименбюджет на АПИ...около 400 милиона...боко раздал договори за милиард и триста...капан преди изборите,ограбили КТБ дпс-гроб...платихме милиарди...купиха чертежи на самолети от САЩ...платихме милиарди,закриха ни АЕЦ мощности...за подкупи,авери на бойко ни ограбваха през лотарията на божков и тв-то на домувсчиеви...геноцит...и отклоняват вниманието...ама гражданството...той е изразил волята си когато е трябвало...няма нарушение...поредната манипулация...отивате си...Народа ни е Рефера

84

Анонимен

преди 2 години

93 Как да нямаме нещо срещу тах? Петков излъга в декларацията си за двойното гражданство, към момента на назначението си. Наруши конституцията, за каква почтеност говори? Василев е откраднал интелектуален продукт от своя бивш партньор в бизнеса, фалирал е лондонска фирма, с дълг от 6.8 млн. Има извън съдебно споразумение с ищеца по делото и дължи пари. Лансира спеца по укриване на ДДС Спецов, който за подобни съмнения само, не би трябвало, да е шеф на НАП

83

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте, да си разтягате локумите, малко са хората, дето ви слушат. Всички знаят, че работите за Радев, някои частни американски инвеститори у нас и за себе си. Не и за българите. Политическото ви чудовище, няма да просъществува дълго. Иначе, популизмът добре ви се отдава.

82

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха "лъжец и мошенник"...ама няма и един факт...манипулации на ***...ако имахте нещо срещу тях...щяхте да ги разкъсат...ама нямате...освен това Българите сме свободни хора...и сами решаваме на кого да се доверим...дпс-гроб са...криминални много скоро...помагачите им ще платят сметката...прочетете историята ни...те ще избягат шефовете...дано не могат!

81

Анонимен

преди 2 години

По колко пъти на ден ще ни показвате този лъжец и мошеник на снимката? Нищо съществено не са направили този и кокорчо за да ги величаете и ласкаете толкова.

80

Олег

преди 2 години

Да подължавате,,промяната"Комунистите,ДС идват на власт.Така е било през 1944г.Чистки,лъжи ,промиване на мозъци,фалшификации на избори...мошениците -,,честни", почтенните -,,мошеници"Нищо ново под небето над България и населяващите я.

79

Анонимен

преди 2 години

Усещам как волтова дъга ще перне герберастията.

78

ББ

преди 2 години

До Анонименпо делата...и в Библията е казано...не по...имената,те цепят мрака... и то за месеци...без подкрепа...с интриги...с лъжи и манипулации на враговете на България,...ще избухнат...бъдете готови за това

77

Анонимен

преди 2 години

А, не! Като се коалират с АМПЕР, тогаз че гласувам за тех.

76

ББ

преди 2 години

До баба марае зависим *** си,както ти наредят дпс-гроб,ние 7 милиона Българи милеем за домовете и децата си...ще излезем и гласумаве за младите и образованите...за "Продължаваме промяната"...и за г-н Радев...,той ще остане в Историята на Народа ни...Благодаря Ви,че останахте с Народа ни г-н Радев...не се огънахте,не се уплашихте,не можаха да ви купят...Българите Ви Благодарим!Бог да пази България!!!

75

баба мара

преди 2 години

на изборите отиваме за гъби няма за кого да гласуваме на никои вече не вярвам

74

ББ

преди 2 години

за всеки случай,бъдете готови за "избухване"...за самостоятелно,тя и цецка щеше да печели срещу г-н Радав...ама...вярно е,че имате малко време... бачкайте

73

анонимен

преди 2 години

Ако някой си мисли , че познатите ни политически фигури могат да играя самостоятелно в голямата политика без финансова подкрепа на олигарсите е пълен гл-у-пак. Трябва яко навеждане да просъсществуваш - за това думи като морал , чест , достойнство са само за да галят слуха на простолюдието и са изпразнени от съдържание.

72

Седераст

преди 2 години

Чета и не вярвам на очите си.Имах някакви надежди в тези момчета, но те се разпиляха след тази новина.Промяна в кооперация/съдружие с партията на Жоро Манев и Бачийски... нееееееееееееееТези *** ли намериха за партньори??

71

ББ

преди 2 години

Подкрепа...г-н Петков,Народа ни решава на кого да даде доверието си ...не троловете разделящи ни и работещи за чужди и мафията!