40

Анонимен

преди 2 години

Първо трябва да падне брадата на Кунчев.

39

ще паднат

преди 2 години

На едни мишоци много им се услади извънредното положение, и разширените правомощия които им дава. Реално, мерките скоро ще паднат по естествен път, когато още по-голяма част от населението са преболедували, и случаите намалеят още. Както се и случва. Ако някой преял с вкусна власт храни други илюзии - може и с дърво да се махнат, ама боли.

38

Анонимен

преди 2 години

Ще се гърчим до последно ;-) комбинация сиртаки с натрисане

37

То пък едни мерки

преди 2 години

Банките и супермаркетите си работят, а в таксито от Ковито те пази една плексигласова преграда. Нема що. Ай у лево

36

Наблюдателен

преди 2 години

Наблюдавам как за 2 години инспектора Кунчев смени дрескода от костюми и ризки от бракуваните ишлемета до оригинални чисто ново италиански сака и ризи. Явно е почнал да му капе лева. Той щом се облича тъй, само гадая колко ли апартамента и вили е прилапал. И пак се оплаква тоя. Ненаяде се

35

Анонимен

преди 2 години

До Емигрант 31-Не си се махнал лъжльооо,тук си още и тролиш за 50 кинта на ден от дедо ти Сорос.

34

Анонимен

преди 2 години

Priyten pat sladkis 😘

33

Анонимен

преди 2 години

За да бъдат премахнати противоепидемичните мерки, така както се случва в много държави в Западна Европа, е необходимо да постигнем високо ваксинално покритие...г-н министър,ние мерките ще ги премахнем и без висок процент ваксинирани.Ресторантьорите вече успешно ги премахнаха.Ред е и на други.

32

Анонимен

преди 2 години

Пълни лъжи. В Малта, ваксинирани 91%, всички настанени в старчески домове вече са с трета доза, обсъжда се всички медицински работници до НГ също да са с трета доза, но мерките остават. Маски, дистанция, карантина, забрана за провеждане на масови мероприятия и събирания на групи.

31

Нема се ваксинирам

преди 2 години

Такова е моето желание. Догодина Ковита ще е още по-слаб, заради колективния имунитет. А след 2-3 години ке изчезне, както свинския грип, Сарса, птичия грип и Ухан 95. Това е сигурно. Проблема е, че ще има нова пландемия след 5-6-7 години и тогава ще ни работят с наученото от тази. Е те тогава дyпр да ни е яко!

30

Анонимен

преди 2 години

Лъжете! Нищо няма да се върне, освен ако така ви наредят кукловодите отвън! Но това няма нищо общо с нашето поведение и ваксинациите! Нищо не зависи нито от нас, нито от вас, лъжци!

29

Емигрант

преди 2 години

Чета в обедната почивка мъката българска и хем ми идва да плача хем да се смея. Добре че се махнах от това антиваксърско гето.

28

?!?

преди 2 години

Низки гаддини сте вий. Докато бяхте извън властта убеждавахте хората, че ваксините не са безопасни и подринахте доверието. Сега пак лъжите и искате да оправдаете вашата некадърност, с това, че няма достатъчно ваксинирани . Вашата ...

27

Анонимен

преди 2 години

Една колежка се върна от карантина. Значи тя, мъжът и, и едното и дете са ваксинирани с Пфайзер и Модерна. Второто и дете се разболява от Ковид и ги заразява и тримата. Вика - не го изкарахме тежко и на легло, ама и тримата се заразихме. Е, каква е ползата от ваксините, питам? Ваксината срещу Ковид е същата работа, както ваксината срещу грипа. От нея няма никаква полза.

26

Анонимен

преди 2 години

Абе я да ми обясни някой ваксър-умник, защо като даряваш кръв не трябва да си пил никакви лекарства 48 часа поне, включително аспирин и не трябва да си имунизиран наскоро? Нали изделията на биг фарма са изключително полезни и безопасни и най-вече ваксините? Кво като прелея малко ваксина на някого? Аааа, не дават. Та питам що не дават да прелееш малко полезна ваксинирана кръв, а?

25

Арест

преди 2 години

Вчера в Благоевград 13 полицая арестуват един гражданин за неспазване на мерките. Естествено, полицаите са спазвали всички мерки и са го арестували от 2 метра дистанция с каубойско ласо.

24

Анонимен

преди 2 години

ВаксиНЕ....................БеляНЕ....................

23

Анонимен

преди 2 години

Проверете тези антиваксъри дали са ваксинирани. Май са ваксинирани.

22

православен българин

преди 2 години

С Божията помощ източноевропейските православни народи (с изключение на гърците и сърбите) победиха еврейските коварства и не се ваксинират. Евреите, стоящи в основата на пландемията, имат несметни богатства и КУПИЩА СЛУГИ във всяка сфера на живота в цял свят, но богоборческите им действия претърпяха крах именно в православните страни. Въпреки всичката пропаганда и продажници.

21

Откровено казано

преди 2 години

Няма да се ваксинирам, защото ме е страх от тези ваксини. Иначе съм ваксиниран против шарка и тетанус - не съм антиваксер.