20

чети внимателно

преди 2 години

Вижте накъде ще поеме новата Община Обзор!Това ще покаже много за Туризма в страната ни.

19

мак

преди 2 години

Като излизате на плюс, не искайте компенсация и не се оплаквайте. Високите цени на тока и всичко останало засягат всички ни.

18

Анонимен

преди 2 години

По-принцип идват най-бедните в БГ, естествено че ще са на печалба нашите.....хахахаха :))) Дават ниски заплати на робите си, продават менте-алкохол, евтинджак дрога, всичко си е в нормата и нормалното.......хахахахаха :)))

17

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО,ВЪРНИ ПАРИТЕЕЕЕ

16

хахахаха

преди 2 години

ееей на тез вечно им крива ракетата не спряха да ревът ее , не можаха и тва лято новата еска, то не става всеки сезон господа червени наследници майка ви в кривото гърло

15

Пернишката секта

преди 2 години

Някой може ли да обясни каква е тази апаратура за смачкване на психика, техника базирана в България!

14

Анонимен

преди 2 години

Да но ,отново че искат пачки от държавата , Бойко сам каза че дал 5 милиарда,мисля че вече трябва да се прекрати милионите на тия печелбари ,ехо финансовия министър

13

Анонимен

преди 2 години

Абе тези щом сами си признават, че са на печалба за какви икономически мерки за подпомагане говорят.

12

wer

преди 2 години

Постоянно развалени касови апарати счетоводни трикове направиха печалбата на нула. Горките!

11

Анонимен

преди 2 години

Аз друго не разбирам. Ние сега нали чистим въздуха с вредни емисии за милиони ? Самолетите не само че се.ра.т на метеното ами и искат по 30 евро на седалка да им плащаме ????? Нали те ак.ат що ние да плащаме ?

10

Алко

преди 2 години

Ти да видиш!!!!!!!! Стопили се печалбите :))) Абе тия през лятото изкараха за 3 години напред само да харчат ........ Луди ли сте, кви сте??? За кво реват сега? Що не искат да затварят, а? Щото много лошо и нема леб, а?

9

пияница мистик

преди 2 години

Аз сега съм решил да си купя апартамент в Слънчев бряг. Предложиха ми много изгодна оферта. Няма да ходя на море, защото го мразя, ама ще го пусна за летния сезон по Airbnb :))) Нека ми е зле

8

Друга тема

преди 2 години

Така се получава, защото България се управлява от хора / човек, който мрази българското ! Най добре Живко от Варна го направете Цар на България, всичко ше е наред !

7

морски

преди 2 години

Един ресторант има добро име, когато доставя по адреси.Разберете предварително, дали ще си дадете парите напразно.

6

123

преди 2 години

Тея па не се нареваха. Пускам сълза. И на мен разходите ми изпреварват доходите! Нямам 4000 лева за седмица У "Спа" хотел у БГ. Ще ме пуснат ли безплатно? Както всички, работещи в частния бизнес им спонсорираме с данъците си изгъзиците с подпомагането по пандемията. А? Платила съм ви от данъците си, без да съм ползвала услугите поне един месец "безплатен". Чакам само да си избера хотела.!

5

от Стария Несебър

преди 2 години

Тук нЕкои играчи си купиха нови джипове скъпи, още преди края на Сезона.Тези тарикати (запомнете).никога няма да фалират.

4

видял

преди 2 години

Порция цаца с две бири в заведение като -колиба -10 лв.Та за това народа ще бяга в Гърция

3

ейй не се наядохте

преди 2 години

Няма засищане алчният български хотелиер! Догодина на язовир ще ида, но кракът ми няма да стъпи на Черно море и лев няма да ви дам!

2

Анонимен

преди 2 години

Сега последно сезонът силен или слаб е, да вземат да се разберат най- накрая.

1

Балконтурист

преди 2 години

Туризмът в бг отива по дяволите и това беше ясно още преди десет години, дори преди 20. Ковид пандемията няма нищо общо.