23

Два мили детайла

преди 2 години

които показват всичко съществено за "изборите" в Русия. Първият е видеозапис, в който се чува как председател на секционна комисия получава указания по телефона "от когото трябва" - "Не ми пука какво сте преброили, ще запишеш в протокола каквото ти е наредено". Вторият е победата на Рамзан Кадиров в Чечня с над 99%. Бандитът на кремълска хранилка съвсем се разпаса, полека връща в Чечня нравите от 10 век, а сега показа и как я разбира съвършената демокрация. Трогателно.

22

Джо

преди 2 години

Порнография!

21

Гошо

преди 2 години

Значи ЕР губи ,ама всъщност печели Пак ли се оказа че телето го няма под вола

20

Анонимен

преди 2 години

В Русия изборите са пълна шашма.

19

Анонимен

преди 2 години

Има готини рускини, обаче ме дразнят част от тях, щото се държат като васали с нас :))) Имаше навремето една рускиня, хубава жена, че като хлътна по мен (бех на работа), нема отърване....хахахаха :))) Обаче въпреки че беше хлътнала, отказваше да научи български, това ме издразни много :) Да си сменят диктатора на всеки 5 години, тогава може да си говорим за Русия.....хахахаха :)))

18

СЯ

преди 2 години

ЗАЩО ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ, ДА ХАРЧАТ НАРОДНА ПАРА БАДЕВА? ВМЕСТО ДАДАДАТ НА БЕДНИТЕ РУСНАЦИ И ДЕЦАТА.

17

Анонимен

преди 2 години

Жужето император вкара един сателит от кумова срама че имало уж честни избори.

16

Русия

преди 2 години

Русия ежегодно, последователно увеличава резервите си. Слабата й иначе командна икономика устоява на всички предизвикателства до момента. В страната има стабилност, всичко функционира и се подобрява. Има огромен потенциал. Очевидно има и други пътища за развитие освен нашия.

15

Атанас Велмазов

преди 2 години

Категорична и безапелационна победа за ЕДИННА РУСИЯ и господин Путин ! Най-великият ръководител и държавник ! Дано съвсем скоро станем една държава ! Чест, адмирации и честита победа господин Путин ! Бъдете здрав и благословен !!!!!!!!!

14

Нурсултан

преди 2 години

Важното е че мюсюлманите ставаме все повече в Русия, слава на Аллаха и на Путин дето отвори в Москва най голямата джамия в Европа.

13

Анонимен

преди 2 години

Южна Корея са 50 милиона и икономкиката им е по силна от Руската. При Путин са забогатели само приятелите му.

12

АнонимеН

преди 2 години

ВЕНЕЦУЕЛА, СИРИЯ, БЕЛАРУС И ПУТИНАВИЯ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ БЕЗ НИКАКЪВ КОНТРОЛ И СИ ОБЯВЯВАТ КАКВИТО ИМ СКИМНЕ РЕЗУЛТАТИ! СЕВЕРНА КОРЕЯ И КУБА ДОРИ НЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ ,ТАМ ПОСТОВЕТЕ СЕ УНАСЛЕДЯВАТ! БЕТЕР АРАБСКИЯ СВЯТ СА ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ!

11

Атанас Велмазов

преди 2 години

Категорична и безапелационна победа за ЕДИННА РУСИЯ и господин Путин ! Най-великият ръководител и държавник ! Дано съвсем скоро станем една държава ! Чест, адмирации и честита победа господин Путин ! Бъдете здрав и благословен !!!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

И така още 60г все губи, но все печели накрая властта:) Диктатора си е диктатор. Колко ли богати щяхме да бъдем всички от източния блок, ако несъществуваха комунисти и иидотиии? Теа хора ни върнаха 60г назад

9

Анонимен

преди 2 години

Путин що се занимава да арестува кандидатите на опозицията? Трябва като в България преди 89та да направи изборите само с една бюлетина за неговата партия че да улесни хората и да подобри демокрацията.

8

АнонимеН

преди 2 години

80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ОТ АТЕИСТИ!! ФАЛШИВИЯ ЗЕЛЕНООК ПУТИН Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ЗА ТОВА НАСЕЛЕНИЕ!

7

Анонимен

преди 2 години

Промениха си конституцията, само и само Путин да управлява докато е жив....това ако е демокрация, незнам какво да кажа.....хахахаха :)))

6

Атанас Велмазов

преди 2 години

Категорична и безапелационна победа за ЕДИННА РУСИЯ и господин Путин ! Най-великият ръководител и държавник ! Дано съвсем скоро станем една държава ! Чест, адмирации и честита победа господин Путин ! Бъдете здрав и благословен !

5

Анонимен

преди 2 години

Путун е на власт от 1999та, минималната заплата в Русия е 280лв. Лукашенко е от 1994та, минималната в Беларус е 250лв. Хората са доволни и ги обичат а който не е доволен, в затвора.

4

АнонимеН

преди 2 години

НИЩО НЕ ГУБИ! НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕНИ РЕЗУЛТАТИ! 38.5%, ДА НЕ Е 39% ДА НЕ КАЖЕ НЯКОЙ , ЧЕ СА НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕНИ!!!!! ИЗБОРИ БЕЗ ОБЯВЯВАНЕ НА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ТЯХ СА АБСОЛЮТНА ИЗМИСЛИЦА