16

Анонимен

преди 2 години

До 15: Още ли не си чул, че медиците ни лъжат за пари? Назад си с материала и не си за тоя форум. Научи това , онова и пак ела.

15

До 17

преди 2 години

А ти мислиш, че в другите държави не почиват от друго ли?

14

Анонимен

преди 2 години

До 80% Момче, това колко са починали не зависи само от вирус, ваксини и т.н. Зависи и от възраст на населението, нелекувани хронични заболявания, здравеопазване и т.н. Тези показатели в България са неблагоприятни, а в Израел не са. Как е сага, а? Спри да спекулираш и кажи защо се стига до мащабно увеличение на новите случаи? Нали във ваксинираните държави щеше да угасне пандемичният процес?

13

АнонимеН

преди 2 години

8-*** ТЕМА ЗА ВАКСИНИРАНЕ ОТ СУТРИНТА! ОЩЕ 2 И ЩЕ ИМАМЕ РЕКОРД ДНЕС! ПРИНЦИПНО ИМАМЕ ОТ 3 ДО 5 ТЕМИ ЗА ВАКСИНИРАНЕ НА ДЕН ТУК!

12

Анонимен

преди 2 години

Ашколсун аркадаш, давай до 100% малко остана. Само васинираният турчин, е добър турчин.

11

Дедо

преди 2 години

В Турция !?? Къде беше тва.....?

10

От бореца

преди 2 години

Ере дърпай към Анадола.!.

9

Анонимен

преди 2 години

Смисълът на тази статия е следният: Вземете и гледайте Турция, в която учителите масово се ваксинират! Там училищата не се затварят! Бийте си и вие, български учители ваксините, за да не се затварят училищата! След време като стане сериозен ръст на случаите като в Израел пак ще ги затворим, но важното е да сте набодени!Тоест се препоръчва на хората да експериментират със себе си, защото някои си го били направили...

8

До 8

преди 2 години

Честно да ти кажа, не намирам никаква но гледам, че другите отдолу пишат глупости тааа.. викам айде и аз :)

7

Анонимен

преди 2 години

До 80% Интересно е ти как не намираш връзка между ударното ваксиниране и ръста на случаите във Великобритания и Израел първо, а сега и в Сърбия?

6

Анонимен

преди 2 години

Ха, ми да се ваксинират, те за това са в хипер инфлация! Ние все още успяваме да задържим нещата.

5

Анонимен

преди 2 години

Престанете с тази гнусна и жалка пропаганда! Няма да се ваксинираме! Впрочем във ваксинирана Турция защо хората имат проблем със стоки от първа необходимост? Нали след боденето всичко цъфти? Защо в Сърбия с многото набодени пак има страхотен ръст на случаите?

4

Ева

преди 2 години

Да...само учители заразяват...Ердоган е фашист!!!

3

Кибик

преди 2 години

А нашите смело ще го изкарат през носа и т.н.

2

До 1

преди 2 години

Какво е Синтетична телепатия и как могат да ме облъчват с нея? Мога ли да се предпазя?

1

по зле от С.Корея

преди 2 години

Пернишки изверги облъчват хора с радиация за да изтезават хора със Синтетична Телепатия и V2K!.........................................Корумпираните институции не предприемат никакви действия!