58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 - Не им се занимава.

57

84

преди 2 години

Някой ще ми помогне ли?

56

Анонимен

преди 2 години

пПреброяванияа не са ли против Библията?

55

Въпрос

преди 2 години

Добр ден! Живея с фалшива лична карта, на сегаши си адрес, защото се крия от едни мнго лоши мутри, но от полицията не ме разбраха и не ми помогнахна и так ... няма да говорим з апичините повече. Та въпросът ми е, те броят, ама проверяват ли за данните аа уу дали са истински?

54

Анонимен

преди 2 години

Няма ги пускати! Ша ги гонити! И ако нахалстват - викайте комшията и ги бийти с пръти! Цели махали са се организирали, за д аги гонат теа! АААА!

53

Анонимен

преди 2 години

Поредната свръхидиоттия. Срокът до края на месеца, ама те щели да ходят да тропат по вратите от днес. Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Сега ще има ограбени и бити стари хора, защото кой ти знае преброител ли си или не си

51

Питам сериозно

преди 2 години

Изискванията за парола са най-малко 8 знака, от които поне един с.цифра, по един с малка и голяма буква и някакъв символ. Трябва ли да променям.паролата си на мейла? Моля да.ми отговорите. Трябва да си поразмърдам мозъка, ама напоследък взе да изфирясва, та не ми е до това. Благодаря за отговора

50

каруцата пред коня

преди 2 години

Чудя се защо ще маат *** тези бройкаджии, след като не е приключило електронното. *** то с лесното всеки може.

49

безсмислено

преди 2 години

какво общо има от каква религия си,какво ти е образованието,колко квадрата ти е жилището,и подобни глупости с преброяването ?! ЕГН и име,това е достатъчно,въпреки че в МВР знаят на кой е това ЕГН,а и в МВР има броя на живите българи,значи се знае колко народ сме.защо се харчат тези пари след като всичко това се знае?

48

Анонимен

преди 2 години

Защо пък да принтирам листчета? Просто им написвам на лист номера, който системата ми изплю след преброяването и това е. Да не съм длъжна да имам принтер в къщи? Що за лудост?

47

Бонго Бонго

преди 2 години

Още адвокатите, които регистрират фирми, ще излезнат по 50 до 100 човека а един адрес,ще е интересно как тях ще класифицират..

46

Анонимен

преди 2 години

Брой се бързо, българино, и други чакат да се логнат в "системата"!

45

Анонимен

преди 2 години

66 ако живееш в чужбина, нека те преброи твой роднина на адреса ти в бг, като член на семейството. Има графа в която трябва да се кликне, че си живял през последната година в чужбина и после да уточни точно къде и това е. Нищо друго не ти искат. Просто си дай номера на личната карта и датата на издаване, както и ЕГН на *** или баща ти, брат, сестра и прочие, да те преброят като член на семейството. Това е. Споко. Няма да ти отнемат адресна регистрация.

44

Бонго Бонго

преди 2 години

Чудех се, защо хакнаха преброяването? Ами много простичко, ще излезе, че няма толкова хора, колкото има в машинното гласуване, освен ако не възкресят и починалите. Това е....Радев, след това преброяване, ще излезнат сметките криви. Готви се за ареста

43

Анонимен

преди 2 години

Никого няма да пускам в къщи. Адресът ми фигурира в преброяването. Защо им е и номер. Онлайн си е онлайн.Принтирани листчена им се приискали. Фатмашкиглупости. Чорапът толкова си може

42

Анонимен

преди 2 години

И как ще докажат,че са идвали? И защо да пускам у дома си непознати хора.

41

Анонимен

преди 2 години

А някой ще сложи ли известие на входа кога преброителите ще минат през входа, че да има човек в къщи който да им даде прословутия номер от Интернет преброяването. Че нали се досещате, че хлапетии няма да им отварят и да им отговарят на *** въпроси. А бас държа, че ще обикалят точно през работно време. Та, ще имали предварително оповестяване кога ще минат на съответния адрес хубостниците?

40

Анонимен

преди 2 години

Много е весело,че в адресната секция на анкетата много държат да уточниш кой номер апартамент си и на кой етаж.А какво става ако живееш в къща?Значи има избор на каравана,фургон, колиба,но масивна къща НЕ!***!И това е само ако сте се опитали да се преброите в happy hour-а, когато с-мата не е под хакерска атака (да се разбира има максимум 2-3-*** потребителя, че 10 едновременно и идват множко на невороятно безсмислената анкетка) Другия път да направят анкетката през гугъл (поне ще работи)

39

Анонимен

преди 2 години

аз доколкото знам ако някой ви влезе в къщата може да се защитавате както намерите за добре