40

?

преди 2 години

Значи, никой не го е грижа, какво ти има, не те приемат в болница, оставят те да умреш като куче, а същевременно е много важно да сме с маски и да се ваксинирани, защото всички са загрижени за здравето ни, за да не се разпространява "пандемията". Някак си не виждам логиката.

39

д-р Ох Боли

преди 2 години

Диагнозата в случая е: 12 г ГЕРБ - видими резултати. Това е здравната система на Бойко.

38

Анонимен

преди 2 години

Бла, бла-бла, бла, анти-ваксърите са виновни, бла, бла, бла-бла...

37

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя ковид бе, от обикновена пневмония също се умира, никакво значение няма дали е ваксинирана или не. По важното е, че здравеопазването у нас е като в Конго.

36

До 32

преди 2 години

За последните 6 месеца в Англия от ковид са починали 134 000 души. В официалния държавен сайт. Така че данните ти са фейк!

35

Анонимен

преди 2 години

От коментара на 31 ми се пов.ръ.ща. Това е някакъв много кух.

34

Анонимен

преди 2 години

Статистика Швеция- хоспитализирани за тежък ковид ваксинирани 0,015%. Неваксинирани хоспитализирани -99%. Умрели ваксинирани с 2 дози за последните 3 месеца- 5 души. /над 80 годишни/.

33

Анонимен

преди 2 години

Ако беше с Ковид веднага щяха. Жалко за децата.

32

гост

преди 2 години

До АнонименА Вие гледайте първо себе си вместо да давате акъл на другите . Апропо ето и статистика таблицата на Министерството на Здравеопазването на Великобритания . От Общо 492 528 , са умрели 1798 . От тях неваксинирани 219 716 са умрели 536 . Ваксинирани с една доза 108 870 са умрели 142 . Ваксинирани с две дози 113 823 от тях са умрели 1091 души .Или смъртни случаи неваксинирани 28,8процента,веднъж ваксинирани 7,9процента и с двойна доза 60,7 процента.Статията е в Поглед .

31

Анонимен

преди 2 години

Пак става кошмар да се разболее от нещо човек , ама да е с отрицателен ПСР . Ама няма сила , която да накара *** да спазва елементарни правила . *** е голям и силен , той ходи по заведения , които трябва да са затворени . *** не се бои , защото се интересува само от яденето и пиенето , *** не се трогва съдбата на останалите хора . ПС - Ще се окаже ,че по- некадърно управление не сме имали . Няма органи , които да наложат заповедите на МЗ. Като африканска държава оставена на самотек сме.

30

Анонимен

преди 2 години

Ако теста беше положителен, щяха да я вземат в болница. Печелбарите обаче не виждат кинти по пътека и я убиват с безхаберието си. Предпочитат да лекуват безсимптомен, но положителен. Сега ще я пишат умряла от ковид с грешен тест. УБИЙЦИ!

29

Анонимен

преди 2 години

И как точно лекарите ще спасят умиращ пациент , който 1. Отказал ваксина 2. Стоял вкъщи дни наред, докато вече станал терминален , щом дори линейката не дочакали. 3. Без наличие на места в болниците. Лекарят не е всесилен.

28

Анонимен

преди 2 години

Като не се ваксинирахте така става! Няма места в болниците , няма и персонал. От криене и нетестване и без лечение.........до последно. Явно е било късно за каквато и да е помощ на този етап.

27

Анонимен

преди 2 години

Защо са чакали до последния момент? Защо не се е тествала преди това? И защо не е била ваксинирана, по дяволите!

26

Анонимен

преди 2 години

Спешно се търси положителен ПСР тест за влизане в болница, за опериране на апендицит, пишете на лични

25

Анонимен

преди 2 години

Е, за тва пък в кръчмите места има. Докато за здравеопазване даваме колкото за 5-6 кутии цигари на месец, така ще е.

24

Анонимен

преди 2 години

С отрицателен ПСР не си интересен, умирай си вкъщи!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Нали се бунтувате срещу ограниченията и ваксините? Ето ви резултатите - по 60-70 умрели на ден и невъзможност болниците да приемат пациенти. В българия е така - не стига, че сме цъфнали и вързали, но и трябва да си утежним положението допълнително.

22

Един

преди 2 години

Докога българските медицински лица ще търпят своеволията на българските пациенти. На запад дават пет пъти по-големи заплати и постоянно се търсят медицински лица. Хората масово се ваксинират и така не натоварват системата на здравеопазването. Тук Лекарите вземат мизерни заплати за да може да търпят невакцинирани *** да ги псуват в лицето. Жалко за жената.

21

Анонимен

преди 2 години

Да си бяха платили, не биха чудо видели.