36

Иво Недялков за :

преди 2 години

Новия политически проект на Киро Електричката и Асан Интелектуалеца....ФИНАНСОВАТА пирамида представлява модел за печелене на пари,при който приемането на нови членове БАЛЪЦИ носи приходи на най старите ТАРИКАТИ....къде тук виждате МОРАЛ и ЦЕННОСТИ...?????

35

Анонимен

преди 2 години

Абе направо си направихте далаверата с БВР и вече сте морални фигури.

34

не ви ли приличат на

преди 2 години

ПИРАМИДИ...фараони...

33

Мдаа...моралисти

преди 2 години

Единия лъже за гражданството си...а другия е крал интелектуална собственост...Е.ати новите личности на промяната...Къде видяхте морал и ценности ????

32

_

преди 2 години

Троловете са изпълзели.Явно ужас тресе някои среди...

31

Гацо

преди 2 години

Във всички партии има читеви хора, ама избуяват мошенниците, кариеристите и откровенните измамници!

30

Пантелей

преди 2 години

Какво ще му е моралното? Проект създаден от международни мошенници подпомогнати от вътрешни такива (ДБ))!

29

Анонимен

преди 2 години

Татяна Дончева: "Болен ми лежи Слави Чалгаларов."....................."Чалгаризмът си отива, чалгаризмът си отива. Спете спокойно, рокаджийчета" - Васко Да Кръпката.................

28

Анонимен

преди 2 години

Тези двамата са големи специалисти по самохвалството. Ако ги слуша човек, само трябва да бъдат избрани, и масло и мед ще потекат. Утре хората ще им повярват и докато държавата затъва, тези ще продължават да се хвалят и да обясняват, колко са успешни, както е и в настоящия момент.

27

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да станем канадска колония. Така няма да се налага на Кирчо да шикалкави толкова с гражданството си.

26

Фактите !

преди 2 години

На практика се вижда че ,.. в момента се работи в министерствата , а не както герб чакаха , ... по заповед на ''вожда'' . Тоталитаризма и самолюбието на Борисов сринаха герб , окончателно !

25

Анонимен

преди 2 години

Много морален един го съдят наляво надясно мошеник, другия изпечен лъжец, дори още не е показал , документ ,че вече не е кандаски гражданин

24

една

преди 2 години

Давайте млади хора,във вас ни е надеждата!Стига първичност,простотия,каруцарски език,кражби!Искаме умни хора в управлението!

23

брей ,бре !?

преди 2 години

До Хм.. ама вземете си и Т.Дончева и БСП-тУ , за да си стъкмите СХЕМИТЕ , КАКТО ПРЕДИ И И !

22

Анонимен

преди 2 години

Абе нови, нови, колко да са нови... Ще кажеш, няма кадърни хора у нас, та трябваше да си домъкнем от Канада? Самият факт, че го взеха с все канадското му гражданство говори, че е нечий човек и не е било възможно да го заменят с някой друг. А не е като да няма у нас кадърни. Има, но те все така странят от политиката, защото не им се набутва сред мутри.

21

питане !

преди 2 години

И кое му е лошото на този ''проект'' ?Да продължаваме ли да работим както до сега и всеки 2-ри да е неграмотен , а всеки 1-ви корумпиран ?

20

Анонимен

преди 2 години

Да, да си изберем некви нови да се учат на наш гръб. И без това свикнахме вече на некадърни политици, кво ше ни е сега някви и да се учат за наша сметка, и то натресени ни по нечий проект... Търпеливи хора сме, и такива ще изтърпим...

19

Да , ама не !

преди 2 години

До Хм... напротив , новите партии са положително явление , те просто направиха ПЪРВАТА КРАЧКА !Ако не бяха те , то по-късно щеше да е направена пак така !При положение че България постоянно вървеше все надолу и надолу , ... нищо ЛИ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧВА ?Помислете !

18

До Хм

преди 2 години

Баце ли е носител на промяната?Че него не си го споменал.

17

КОФТИ

преди 2 години

Парламента се е напълнил със селяни и колибари , и ''те'' ще ми коват закони !марш всички по селата !