64

Анонимен

преди 2 години

срока изтича на спринцовките, марш веднага на опашката за експериментална генна терапия

63

Анонимен

преди 2 години

Слугите на фарма-мафията ги чака Народен съд!

62

код червено

преди 2 години

На математика пишман вирусолог ако му бия един задвратник, врата му също ще влезе в червената зона.

61

Строител

преди 2 години

Затворете кръчмите и бардаците, тия дето работят келнери да се насочат напролет към земеделието. Лесно ще се преквалифицират, не е висша математика все пак. А и има нужда от тях българското земеделие.

60

ха

преди 2 години

Неам думи. Витанката вече познава ,че и хората без тест са умрели от кувид! :)))Тоя е психопат!

59

Az

преди 2 години

Разберете, вирус има, но цифрите са завишени поне 1000 пъти за да се отчетат нашите на техните господари. Всеки има право да мисли и вярва в каквото си иска, един съвет от мен. Спрете да гледате националните телевизии, по точно новините и всичко ще си дойде на мястото. Мислете.

58

Анонимен

преди 2 години

Добре ,че сме в ЕС,че като стане там задължителна ,та и племето тук да се ваксинира.

57

Дса

преди 2 години

Витанка, наздраве!

56

Брей!

преди 2 години

преди 2 дни набеденият за професор, който всъщност се опитва да врачува, ни съобщи: "Очакваме известно разведряване на обстановката. 15-ти септеври ще бъде посрещнат спокойно, идете си на празника с учениците и си празнувайте. Опасност от дифузно разпространение в София няма." И ни посъветва да не се струпваме на едно място. Което как става в училищата? Днес гъбите, дето ги пуши, му показват "от червена по-червена карта". Кога ще му блокират достъпа до Facebook и ще го приберат в лудницата?

55

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак ли е ял магически гъби, че му се привиждат разни цветове?

54

Az

преди 2 години

Докато вярвате на глупости винаги ще сте в червената зона.

53

Анонимен

преди 2 години

Каква е разликата между КОВИД и грип?! При грипна епидемия затварят при 200 болни на 10 000 души население, а сме в КОВИД тъмночервена зона при 500 заразени на 100 000 население, т.е. 50 заразени на 10 000! Като всъщност не знаем дaли e грип и/или кoрoнaвируc?! Нямa кaк дa гo различи прocтocмъртния БГ грaждaнин!? Cъмнявaм ce, чe и мнoгo лeкaри щe мoгaт?! И упорито не правят и разлика между заразен и болен не знам и не разбирам защо?!

52

xaxsasб

преди 2 години

До Театър Сълза и Смях - Нали уж се раждаха индиго деца 21ви век, нормално е виолетовата зона да расте, нали? хахахаха.

51

бустермен

преди 2 години

Най-добра прогноза - бустерната доза!

50

Анонимен

преди 2 години

Този индивид , Витанов, говори за себе си в 3-то лице. Сигурно онанира вечер като гледа сутрешните си интервюта с другия изковидокуригал водещ Виктор Николаев. От началото на пандемията за 2 години в целия свят по официални статистики са починали 4,6 милиона души при 226 милиона доказани случая. Няма друга толкова "изтръпнала" масова зараза.

49

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Така, така.......щом е според Витаноff, може и в кафявата зона да влезе!

48

xaxsasб

преди 2 години

До Стойчо кацаря - Да му мислят работодателите, 80% от населението сме работници и няма проблем да излезнем в дървена ваканция. 2019та да видиш как седяхме пред блоковете с бабите и дядовците и блъскахме белот пролетта, а по телевизора бръщолевеха за оксиметри и маски. :}

47

Mortal Combat

преди 2 години

Тоя на всичкото отгоре се казва Витанов а говори за смърт! По-добре ще бъде да си смени фамилното име на Мортанов!Вита на латински значи живот.

46

някой

преди 2 години

Не мога да повярвам, платена статия за ковида, в която не се споменава, че ако не се ваксинираме става много много зле.

45

xaxsasб

преди 2 години

До Анонимен 39 - е оня ден видях един клошар се беше обвил в чувал до Каросел, явно не беше ваксиниран, знам ли... Седят в чувалите, ама не умират брех и ковид.