191

Tangra

преди 2 години

Къдравата Сю айде изчезвайте.

190

Аз

преди 2 години

Ха ха очаквали били. Абе наглец. И ние очаквахме от вас много неща, посше очаквахме да се махнете но не. Вие само крадяхте, повече и повече и още повече и всичко. Очаквали били. Бо.... клу....ци

189

Аз

преди 2 години

Аз пък очаквам да не ви виждам!

188

Иван

преди 2 години

До диАна , скри се като Боко ... Тцтц цялата работа ви е такава!

187

333333

преди 2 години

Днес.бг що триете коментари? Няма ли свобода в вашата медия. Като плюеш по ГЕРБ веднага ти изтриват коментара. До Даниел - докато изберете кой ще предложите за президент генерала ще спечели изборите.

186

Да , ама не !

преди 2 години

Очаквайте !Оплачете се на Ердоган и Доган !

185

питане !

преди 2 години

До Диана... Защо дългът на България е 38 МИЛИАРДА ?

184

брей ,бре !?

преди 2 години

До Диана..ДиаНО , герб са по-зле и от БСП !БСП пасти да ядат .Я кажи , защо САЩ не искат герб и ''вожда'' на герб ?Защо герб е в пълна изолация , нали направиха толкова''много'' за България : България е на 1-во място в ЕС по всички показатели , няма смъртност , няма платено здравеопазване , всеки 2-ри е с вишУ образование , няма корупция , най-качествени магистрали , даже и най-евтини , най-тежкото наказание е СПОРАЗУМЕНИЕ И ---ИЗВИНЕНИЕ , гъмжи от ''осъдени'' крадци от върховете за кражби ....

183

Иван

преди 2 години

До Диана гербераскатакурва, спри да спамиш и се скрий някъде. Отивай да правишсирки на Боко, явно ти дава работа :)

182

Анонимен

преди 2 години

Сътрудничество със сащ? -- никой нормален с логика не може да види някакви предпоставки за подобно нещо. Сащ трябва да престанат да се месят, където не им е работа. "Папа Франциск днес отново изключи възможността Римокатолическата църква да благославя еднополови бракове." Тази инструкция и други подобни се свеждат на еп от сащ. Мнозинството на европейския парламент са марионетки на сащ. В българското правителство няма място за неадекватни американофили, които без да мислят изпълняват безропотно.

181

Диана

преди 2 години

До Анонимен186 Злобеят безсилните, такива като БСП, които се опитват да кажат на "бялото" "черно"! Иначе - без общи приказки! Къде точновиждаш тази "злоба, завист, политическа простотиялъжи и манипулации" на Герб към Радев, БСП?! Не прехвърляй своите грехове от "болната си глава" на "здравата глава" на ГЕРБ, зн.ачи!

180

Анонимен

преди 2 години

Всички т. нар. знакови дела срещу организираната престъпност са поръчки срещу конкуренти в някой бизнес. Основно поръчките са от Киро и Дебелян, но има и нещастници, като Цеките, които вместо да са в затвора с Черепа, свидетелстват, сменят господаря си и продължават! Така че нека прокуроринът не говори за застрашени лица! Мит е също, че Спеца са ударили мафията, защото Маджо, Маргините, Таки, Къро и най- вече Ами сега са по-силни! Прокуроринът удря едни, но пази други!

179

Анонимен

преди 2 години

какъв е тоя, че показва снимки на хора?!? Следи ли ги, иска да му го сложат ли? Какво става в тая *** държава?!?

178

Анонимен

преди 2 години

Опорките на Севда издишат. С никакъв преврат не са се набутали, а народът ги избра на редовни парламентарни избори, след като 4-годишния пи Конституция мандат на ГЕРБ изтече. Или искахте Тиквата и Шайката му да управляват пожизнено.

177

Севда ТВ

преди 2 години

Лошият Радев увеличи олиото. Нарочно. С президентски указ. Също и газта. Добрият Борисов обикаляше с Жипката и ги сваляше.

176

Анонимен

преди 2 години

И на север и юг Радев пак ще бъде тук. Само преди дни чествахме Съединението, но Борисов отново разделя хората и България на север и юг. Това, което направиха ГЕРБ за разделението на нацията не го е постигал никой, дори и чужди сили. Никога ГЕРБ !

175

Анонимен

преди 2 години

Никой не е бутал Борисов бе. Свърши му мандата. Така е в демократичните държави.

174

Анонимен до ЕМО

преди 2 години

Мисля, че чавка ти е изпила мозъка слез на земята годината е 2021 не е 2009 макар, че по развитие сме си останали точно там заради некадърника Борисов и неговата крадлива партия.

173

Анонимен

преди 2 години

Чекмедже паша зове за протести, блокади, създаване на хаос. Само така ще има повод да се включва от време на време. Даже и възлюбените му *** вече го разлюбиха...

172

Анонимен

преди 2 години

Митов и Биков са ми много симпатични!