65

Koko

преди 2 години

И Виолета Комитова - тази даже няма представа къде се намира. Дори нямаше представа кого назначава и кого уволнява. Блокира напълно строителството на всякаква инфраструктора - не само пътна при това през летния сезон , точно когато е времето за подобно строителство. Предизвика масови протести - всичко това заради неадекватните и действия... И този човек Радев ибезочието да оставя подобни хора за втори път на ръководни постове ... Мисля, че ако искаш да съсъпеш една държава - това е начина с некъ

64

Koko

преди 2 години

От тези имена тук веднага ми се набиват две - Стойчо Кацаров - според мен некъдърник, а иначе откровен лъжец (излъга, че не е лежал в Пирогов). Този човек няма аква представа как се управлява здравна система - подигра се с някои от най - големите и реномирани здравни заведения у нас, накара медиците излязат на протести, вместо да си изпълняват задълженията в тази сложна обстановка и то не за пари, а за да защитят честа си от неадекватните действия и твърдения на това недоразомение Кацаров .

63

До 66

преди 2 години

Дрънкаш глупости и лъжи!

62

До 73

преди 2 години

Прав си, ще е добре ако Кирил Петков и Асен Василев са в редовното правителство на Президента Румен Радев!

61

До 69

преди 2 години

Напротив,никак не е разочароващо.Това са млади,образовани и нахъсани за промени млади хора,които имат място в редовно правителство,а не да си губят времето още два месеца в служебно такова,та макар и успешно.

60

Анонимен

преди 2 години

Е сега вече ще стане интересно.Тарикатите,които се плюха в миналия парламент и не постигнаха съгласие,защото се надпреварваха кой е по-най,сега ще гризнат дръвцето.Петима Петков ще чакат да им разкаже играта.Май вече се хапят за г....

59

До уоu

преди 2 години

Грешиш, некадърнико! Румен Радев ще спечели изборите!

58

999

преди 2 години

Даниела Везиева е стар кадър на Меглена Кунева! БСП пасти да яде!!!!

57

НИКОГА ГЕРБ

преди 2 години

Силно разочароващо е, че Кирил Петков и Асен Василев няма да бъдат министри на съответните постове във втория кабинет на Стефан Янев!

56

you

преди 2 години

Ноември измитаме тези неадекватници и се връщат отговорните работещи хора от ГЕРБ.От тези се видя вече половин година,че не свършиха нищичко.Само злоба и ненавист,хората още по бедни,цените до небесата от април насам,ток,вода,газ каквото си помислите все по скъпо.А те горките си гласуват по високо заплащане.ЗАЩО?Какво сторихте ,че искате повече?

55

ДРАГАН

преди 2 години

ГЛАСУВАШ НЕ ГЛАСУВАШ СОФИЯНЕЦ ДЕМАГОГ ПОЛУЧАВАШ.142ГОДИНИ СОФИЙСКА ДЕМАГОГИЯ СТИГАТ.НА ВСИЧКИ В ДЪРЖАВАТА СТАНА ЯСНО ЧЕ СОФИЯ НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА Я УПРАВЛЯВА.

54

Анонимен

преди 2 години

Идеално, чакаме новия проект на Киро и Асен да измете партийте на статуквото, че нещо се самозабравиха кой ги е пратил в парламента и защо. Трябва да се промени политическия модел по швейцарски образец - иначе само се въртят едни крадци да точат милиони и милиарди от парите на народа. Станахме най-бедната държава в цял свят!

53

Анонимен

преди 2 години

Фашистите в БГ са в шах. При 80% противници на ваксини и пандемия и поредица от избори, не могат да прокарат нарежданията на кукловодите, защото ще получат червен картон на вота. Затова сега са кротки и не се издават, но трябва да внимаваме. Най-добре гласувайте така, че отново да няма мнозинство. Това държи ръцете им вързани.

52

АЗ СКОРПИОНА

преди 2 години

До Анонимен 55Ходил ли си скоро да се преглеждаш. Ако не си - имаш вопиюща нужда миличък.

51

Един там

преди 2 години

Само платени хора или неадекватни хора може да пишат добри неща за герп..

50

Един там

преди 2 години

Безплатно работя като *** срещу всякакви крадци и ***..Ти гледай да не ви влезна в офиса от който пишете мекотели с вас мекотели..

49

до един там

преди 2 години

Аххааа взел сис си парите за тролене- даже и леко увеличение май имаш. Е колко взе - 50 лв.-60 лв. на ден?

48

Анонимен

преди 2 години

Наложат ли мерки, зеленият чорап минава в запаса. Ясно е като бял ден.

47

Анонимен

преди 2 години

Който пита изнервен ли си значи той е изнервен. Треперят му краката от нерви а кръвта му е в ушите. 12 години ГЕРБ! След новите избори почва следващата дванайсетилетка а комунистите пак ще си скубете космите на гза от яд.

46

Един там

преди 2 години

Жалко за интелигентните хора в България че трябва да живеят на едно място с простите *** от герп...