9

tozi

преди 2 години

Така и така тече преброяване,да бяха вкарали въпрос желаеш ли или не да се ваксинираш и останалото да дарят.Колкото до това че сме последни по ваксинация в божийте книги пише"последните ще станат първи".Иначе по ръст на заболели не сме на първо място и несме по зле от първенците по ваксиниране,та се натрапва извода че ваксината не е фактор.

8

Анонимен

преди 2 години

Нали обещахме на...братята.......какво стана, Заев не се е похвалил....

7

Препродажбата

преди 2 години

на отрови е печеливш бизнес!!!! Може да се запълнят дупките в Бюджета!

6

Анонимен

преди 2 години

Брей ние богаташите даряваме на Босна. който ги е поръчал тези препарати да си ги плати от неговия джоб. Забележете, кога са доставени тези на АЗ, когато се знаеше, че никой не иска АЗ.

5

Анонимен

преди 2 години

"Още сме на дъното по имунизиране." Не още, Петя, а завинаги ще сме на дъното, защото българите не си бием измислени ваксини! Не си давайте жалък ваксърски кураж с думи и изрази като: "още", "на този етап няма задължителна имунизация", "вярвам, че ще убедим хората" и пр.

4

Анонимен

преди 2 години

*** се бръкнаха дълбоко за ваксини, но ги хвана страх да си ги сложат. Междувременно Дания, Холандия и др които са на 70% ваксинирани отвориха всичко и махнаха мерките, а *** ю стои затворен и мисли, че Рокфелер иска да го убие. Ще подарява ваксини на бедните по света, а той още вари ракия и компоти.

3

Анонимен

преди 2 години

ББ напълни нечий джоб с определена ваксина,, затова стана така!

2

Анонимен

преди 2 години

Всичко да се дари на африканците, че са най-много.

1

антиваксъра

преди 2 години

Малко са, дарете всичко налично!