46

ххх-ххх

преди 2 години

Троловете на ГРОБ са се активизирали...чекмеджето раздава пари, последни опити да се задържи МуТрата на власт...няма спасение за него, но е толкова вдлъбнат и така ламти за власт и пари, че не се усеща как затъва. Бягай Джибка с откраднатите милиарди, че ще търкаш наровете в затвора!!! 12 Години ГРОБ на власт 12 млрд повече външен дълг и най бедни в Европа, най-корумпирани и най-измиращи - *** навсякъде. Позор за тАПиРа от Банкя!

45

да ти еба майката

преди 2 години

ВИНАГИ ГОТОВ!

44

1

преди 2 години

До Анонимен-61 не знам,дали е одрал кожата на бай тошо,но твоя любим от банкя 100% е одрал кажата на този,на когото разтриваше ушите,и хранеше кучетата му,и след това,такива индивиди,като теб,го издигнаха в култ,макар и късно,българския народ,му духна под опашката,и го прати в небитието.

43

Бонго Бонго

преди 2 години

59 разрешавам ти да се засилиш към стената с глава да видиш дали ще отскочи стената.Редник Радев е ВИНОВЕН за насадената омраза между хората и ти ако си българин ще цениш, кое е било добро за България. Радев не е. Тъй че колкото искаш пали мотора. А че си милцонер то е ясно. *** такъв

42

Анонимен

преди 2 години

Одрал е кожата на бай Тодор тоя Радев, да не му е некакъв близък роднина?

41

ГОЛЯМО БОНГО

преди 2 години

Бонго Бонго, специално заради теб ще влезна в панделата, за да те чакам да дойдеш.

40

Dinosaurus

преди 2 години

Радев отказа туй, Радев отказа онуй, Радев готов ... Идва ти края, злобен и примитивен родоотстъпник, къде ти е юмручето? Вижте му само кухата физиономия и всички към машините за избори, ходом марш!

39

Анонимен

преди 2 години

Облечи народа Радев, не се прави на луд, хората са голи и боси, а ти се мандахерцаш като муха без глава! И стига с тая евразия бе, там са по голи и от нас, особено рускините в това горещо време си се разкарват както майка им ги е родила...Разврат му викам на това аз!

38

Бонго Бонго

преди 2 години

А готов ли си за затвора Радев?

37

Анонимен

преди 2 години

Май ще има нова партия

36

Анонимен

преди 2 години

Оставка

35

Анонимен

преди 2 години

Радев отказа да даде оценка за депутатите в 46-ото Народно събрание, като заяви, че тя ще бъде дадена от избирателите на следващите избори.

34

Анонимен

преди 2 години

***

33

Наблюдател

преди 2 години

А бе, фуражко, огледай се , че зеления ти чорапогащник е сксан отзад !

32

Пепи Бургас

преди 2 години

Помогнете.Търся си приятелка и държавна работа.

31

С РАДЕВ В ЕВРАЗИЯ

преди 2 години

ЦЕЛТА НА ТОЯ КРЕМЪЛСКИ ГЕНИЙ Е ДА СЪСИПЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ДЪРЖАВАТА И ДА НЕ ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА

30

ПОЗОР И РЕЗИЛ

преди 2 години

РЕЗИЛ И ПОЗОР- ТЕ ТАКОВА СЪСКАНЕ, ОМРАЗА И НАСЪСКВАНЕ НА БЪЛГАРИ СРЕЩУ БЪЛГАРИ СМЕ НЯМАЛИ

29

Престъпления радеф

преди 2 години

Още 3 месеца крадене и грабене на руский фигурант. Вече е ясно че с радев еврозоната е мираж, ЕС почват реални санкции срещу режима на зеления чорапогащник.

28

Дедо Йоцо

преди 2 години

Извинете, "другарю" прецедент , вие пръднал ли сте или така си миришете ? Защото на снимки винаги изглеждате като пръднал.

27

Кънчо

преди 2 години

За първи път имаме министри с по 2-3 заместници...благодаряние на Радевите некадърници. Назначиха си всякакви приближени на държавно постче и всички са инструктирани да вадят кирливи ризи на герб. Държавата се тресе от скандали и протести в последните 6 месеца. Цените на стоките растат главоломно, тока расте, инфлацията расте, спираме строежа на Хемус, ходим по язовири, ковид криза.....некадърници такива. ВЪН !!! дано никога не получите пак власт.