51

Втора вметка....

преди 2 години

Към "Празните сметки на Ангелов" - не става да вдигнеш заплатите с определен процент кой повече работи аз да взимам примерно с 400 повече от колегите за тия часове. Друг е проблема 720 часа на година - трябва да се подготвят и направят и не гледай уча.се има си нужното технологично време - и просто са твърде много ако искаме да оправим тая каша. Имаш един експерт с години го подценяваш и работата му я плащаш 3/5 тия хора имат нужда да им се помогне, да вкараш 2000 човека с уеднаквяването

50

anonimus

преди 2 години

такава свобода на словото , но само в парламента , не ги блокират , не ги глобяват за използване на език на омразата , пак двойни стандарти , я се опитай да кажеш нещо пиперливо по фс , проучват те и щом не си от защитените...баммм

49

Този лай--- сайт

преди 2 години

е спонсориран от Тиквата и Дебелян.

48

Вметка:

преди 2 години

Към "Празните сметки на Ангелов"Ако на настоящето му се позволи да съди бъдещето всички ще умрем, ако на миналото му се позволи да определя настоящето много големи щети по бъдещето се нанасят!И това произлиза от Линкълн - Догмите на тихото минало са неадекватни на бурното настоящеНе можеш да наказваш 65 процента от науките и 100 процента от изкуството.

47

Анонимен

преди 2 години

Мощно ГЕРБ на изборите, и дано издигнат читав десен кандидат за президент да изметем фуражката. Опитахме "промяната", поиграхме си на политика, време да си върнем нормалността в държавата.

46

РАЗКАЗВАЧ

преди 2 години

истински случай от последните дни: РИСТЮ и ХАДЖИГЕНЧО по скайпа се оплакват на Кьовеши, другарко, другарко моля другарко Кьовеши Борисов ни пречи да управляваме България, та ги пита, а той какъв е премиер-министър, те отговарят НЕ тя: министър ли е? те отговарят: НЕ, тя пита депутат ли е? те отговарят НЕЕЕЕ! тя пита: да не би да купува депутати, те отговарят: А, НЕ ДЕПУТАТИ КУПУВАМЕ НИЕ и накрая тя им турила една дълга на румънски

45

Ал Бънди

преди 2 години

Станев, не си тръгвай! България ще загине без тебе и Тошко...

44

българин

преди 2 години

-->Кандидатът за вътрешен и правосъден министър от несполучилите проекто правителства на "Има такъв народ" вече не е част от партията. Това става ясно както от премахването му от официалната интернет страница на ИТН, така и от думите на главния й секретар Виктория Василева.<!-</html> ААА Слави! НЕ ТАКА !Защити си министъра.

43

Бедни ми Герберасти

преди 2 години

форумите няма да успокоят крадливите ви душици. Имайки предвид че сте роби на тримата шишковци, да ви напомня - За всяка *** идва Коледа.

42

С гласуването

преди 2 години

на този закон ясно се очерта КОЙ е спонсора на протестните партии.

41

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Ха честито Паляци!Ей днес даваме три банкетя!Първия го давам аз в Гърция,в хотела на Нинова,втория го дава моя спонсор Черепа в Бурж ал Араб,третия го дава мустака в Белград!!Ще има още когато защитените свидетели си оттеглят показанията и смешния каскет са свие кат настъпана джапанка!!Те за тая смяна на системата ви гаворим ние,ама вие нали сте 85%ви,ама никак не вдявате!Ей рече Васко по телефоня,че ша го напрай каскетя на фигурант и го стори?!Сига ощи 5 годинки и ша ва доупрая !!

40

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Станев със скъсаяните кюлоти щял да си ходи?// Ама прав му път! Циркът свърши, трошиляк...В следващия парламент Учиндолецът ще прати Ванката Синоптика и балет МАГАДАНС. Ще вършат добра работа ползу роду

39

И кво

преди 2 години

като подаде сигнал до Кьовеши? Това не е достатъчно - нали трябва да се разследва, нали трябва да се яви делото пред съда, нали пред съда трябва да заведеш свидетели... Какво като ония в НС твърдяха, че полицаите ги били? Като не отидоха да свидетелстват пред съда - проверката беше прекратена. И после прокурора виновен. Какво е виновен? Той е прокурор - работи с факти, не с анонимни съчинения колкото и да са впечатляващи. Кьорфишеци са това и Кьовеши едва ли ще се занимава.

38

Анонимен

преди 2 години

Ще объркат сега делата на знакови престъпници като закрият съда. Ще има почерпка, а за най- активните сигурно и некой лев. Абсурд е да се борим с организирана престъпност, а да закриваме специализиран съд. Това е корупция прикрита зад нпо фразеология и права на човека и прочие мъгла за да се вземат едни кинти. Особено такива пишман адвокати като Генов, дето никога не са печелили дело и са ултра небрежни до степен на измама ще се зарадват- ново дело в нов съд- пак хонорар.

37

До Питане

преди 2 години

Пълномощията на Кьовеши са силно ограничени, общо взето се занимава само със злоупотреби с европейски средства.ВСЕКИ може да подаде сигнал за такива директно на нея.

36

Питане

преди 2 години

Как по-точно Кьовеши ще ги почне Боко и Гешев, като никой няма да смее да свидетелства вече? Не разбрах? Или като Рашкоф само ще хвърля Кьовеши компромати и пушилка във въздуха.

35

Сата НАТО

преди 2 години

до Като ни агитираха ...... А защо смяташ, че ако Бюрото е при Гешев, свидетелите не могат да бъдат заплашвани ? Откъде произлиза тази увереност?

34

до Анонимен

преди 2 години

Кьовеши почва рундю грипенов, само го чака да излезе от кабинета си

33

Анонимен

преди 2 години

Гешев , бягайте с Толупа докато е време ,защото и Кйовеши ви почва !?

32

Като ни агитираха

преди 2 години

колко важна била съдебната реформа, ние гражданите вси си мислехме, че това означава по-бърз и по-лесен достъп на ВСЕКИ ЕДИН гражданин до правосъдие, накрая какво? Оказа се че реформата е за да бъдат освободени олигарси, мафиоти и големи престъпници от всякаква съдебна отговорност и да бъдат премахнати ограната на хората от високите етажи на властта и свидетелите за да бъдат заплашвани и рекетирани от мафиотите, олигарсите и големите престъпници. И ако това е съдебна реформа! Мерси!