64

До 65

преди 2 години

Който иска да има проблеми да заповяда в страната на чалгата и да си блъска главата:))На почивка само в чужбина.

63

xaxsasб

преди 2 години

До 59 - Нормално е да имаш разтройство когато пътуваш. Има термин циркаден ритъм, който разваляш когато смениш микробиома (храната с която си свикнал) дори и да не е опасна новата храна апендикса се презапасява и получаваш диариь. Над 40% от пътуващите го получават. Няма значение дали ще си в Лозенец, на Бахамите, в Ню Йорк или в Сингапур. Другият път като не сакаш разтройство си вземи компоти и си напазарувай преди да заминеш. Мен разтройството не ми пречи и си пътувам с ръце в джобовете. :}

62

Анонимен

преди 2 години

Но пък кръчмарите и бандитите с хотели сега реват, че сезонът бил къс (те винаги реват, че сезона е къс, когато е под 12 месеца в годината).

61

Анонимен

преди 2 години

Лъжи,лъжи и пак лъжиповечето от тези туристи в БГ не са никакви туристи а само преминават през България,стотици хиляди румънци на път за Гърция и гастарбайтери от Турция.Безумна статистика от безумен измислен институт.Закривай.

60

Анонимен

преди 2 години

За румънци не знам ама навсякъде имаше пияни заляни врещящи поляци, дето си мислят че като размахат 20 лева и келнерът ще тича да им целува ръката.

59

Анонимен

преди 2 години

През лятото няма къде да паркираш по морето, през зимата няма къде да паркираш в планината. "Чудно" наистина :)))

58

нещастници

преди 2 години

защо този институт е в София и не излезе с доклад мин на туризм да е във варна?

57

нещастници

преди 2 години

затворете 2022 цяло лято всички хотели, 2023 ръста ще е100 пр.... за какво ми говори тоя..... ако не пия вода 2 дни ще поставя личен рекорд на третия ден от 5 л.....

56

Я па Я

преди 2 години

Откакто временните изчегъртаха ГЕРБ,тълпи туристи се понесоха към нашето море,нали сега няма страх от Бойко...Стъкмистиците ще си скъсат д-то да хвалят новия режим

55

Анонимен

преди 2 години

Хаха. Еврика. След лок-дауна ресторантите имаха 100% ръст на месечна база. Ами много ясно, че ще има ръст, следкато миналото лято цяла Европа беше заключена, наплашена и дори нямаше полети. Интересът на българте за вътрешна почивка нараснал - ами просто на хората не им се пътува с маски и тестове. Българският туризъм оцелява като евтина опция или липса на алатернатива за някои. За 30 години замутрясване и чалга бетономорието стана противно.

54

i'm

преди 2 години

Е нали реваха, че сезона бил загубен. само локуми и буря в чаша вода правиха тия морските шоролопи. То не бе реване, не бяха протести против мерки и т.н. децата им гладни щели зимат да седят... и куп други глупости. Сега... невиждан ръст на туристи.

53

до 58 бла бла

преди 2 години

Уцелил си кофти момент, тая година много хора смениха работата или йм вдигнаха заплатите и като цяло въпреки Ковида икономиката бумтеше. Вече свършва тва нещо, та ако си изпуснал момента може и на ски да не отидеш ама споко, по българските курорти не си изпуснал много.

52

Георги Ковачев

преди 2 години

Бетономорието просто имаше късмет, че заради ковида гърците не пускаха как да е.

51

..

преди 2 години

е ок ама реших да пробвам..ходих на лозенец и познаите.. първата вечер се на с рах, та чак до другия ден вечерта, хем бяхме в "хубавите" заведение на плажа

50

бла,бла

преди 2 години

Хората нямат пари... не знам как с тая ковид криза всички бяха по морето. Умът не ми го побира. От хора с бизнеси "на прага на фалита", та да обикновени хора, всичките нямат пари. Аз лично нямах и на море не отидох, но не знам, лъжат ли тия хора или са много спестовни. Вие кажете.

49

Д-р Исня

преди 2 години

От тези половината са транзит за Турция и Гърция.

48

Handel

преди 2 години

LOL... като е имало 10 туриста миналата година увеличение със 7 души е ръст от 70%!

47

Голям Тур

преди 2 години

Повече лъжи и простотии могат да се чуят само на брифинг на герб.

46

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Сравнено с 2019 година , тази година приходите са с 40% по малко.А тези дето ги броите турците дето преминават от граница до граница за да се приберат от европа, не са никакви туристи.

45

даже

преди 2 години

ми посочи кьде ми е мястото в гробищата