24

Анонимен

преди 2 години

В метрото може гъс до гъс, а в бара не може!?!

23

Да забранят

преди 2 години

Продажбата на наркотици и ще им умре така нареченият бизнес.

22

Анонимен

преди 2 години

Лоренцо, що не ги бойкотирахте при бойколан бе, колко взе да продадеш свойте

21

Анонимен

преди 2 години

Не виждате ли , че Къци се е на... Скрили са се и се спотайват и не смеят да гъкнат, че избори идат

20

Анонимен

преди 2 години

До Stoyanov 14 Значи можело да стоят по цял ден отворени и никой да не влиза , ама не можели да стоят затворени и да получат съответната компенсация . Странна логика

19

Stoyanov

преди 2 години

До Айдя Айдя ... ти освен *** си за работа , друго няма какво да предложиш!

18

Анонимен

преди 2 години

До Поредния... 11 Кой няма с какво да си храни децата ? Алибегов или кой ? Стотици милиони лева помощи бяха отпуснати на заведенията . За намалените данъци и неплащането им да не говорим . Като са толкова загрижени за хората, защо собствениците държат персонала на минимално заплащане спрямо положения труд , защо не ги осигуряват

17

Анонимен

преди 2 години

Хайде да те видим сега Кацарка

16

Айдя Айдя

преди 2 години

До Stoyanov - Ем аз предлагам рабтоа! Търся си прислуга! Имаме легла в мазето, храна, даваме един ден почивка в месеца! АМА НА ТЯХ ИМ МАЛКУ!

15

777

преди 2 години

Navsyakade se provejdat svatbeni tarjestva .Kade e kontrola za kakvi ograni4eniya pishete nishto ne se spazva

14

Анонимен

преди 2 години

Значи може да отида в подобно бойкотиращо заведение и да направя стотина лева сметка .Ама после стана и си тръгна , защото аз пък бойкотирам цените по заведенията и това ми е формата на простест . Ще ме пусне ли Алибегов без да си платя , да си ходя по живо по здраво . Интересен казус

13

Stoyanov

преди 2 години

До Хайде, хайде..... Ти работиш ли бе? Питам ходиш ли на работа? Тези хора също искат да работят - от там на татък клиента ще реши иска ли да ходи или не. Пазара определя дали ше работят , или ще затворят не ти или някой друг. Цяло лято всичко работи , по морето гъч един до друг няма зараза няма нищо - сега голяма пропаганда. *** умирали хиляди - умират да винаги във времето назад са умирали хора. Вече ми писна от тая пропаганда за ваксини и ковиди разни.

12

Поредния...

преди 2 години

До Хайде, хайде 7: В допълнение, наредбата която ограничава хората да работят - всъщтност бойкотира тази за касови бележки, не е ли така?

11

MaйMyнaтa

преди 2 години

Бойко ще сложи ред в хаоса, нали ви каэА

10

Поредния...

преди 2 години

До Хайде, хайде 7: Да сравнявате наредбата за касови бележки и тази, която ограничава хората да се изхранват е смешно! База за сравнение тук - няма! Някой се борят да оцелеят, давате ли си сметка? Хората няма с какво да си нахранят децата бе? Ако вашите деца са гладни, вие ще седите ли у дома?

9

Анонимен

преди 2 години

До А не бе... проблемът е ,че една част от хората показват ,че не се интересуват от нищо друго , освен от собственото си съществуване . Няма как да се разчита на подобни индивиди да постъпват правилно

8

Анонимен

преди 2 години

Долу диктатурата на служебното правителство, което мачка българския бизнес!

7

Хайде, хайде

преди 2 години

1-ва глоба, после втора, хайде лепенки по вратите на заведението, че е затворено и нещата ще си дойдат по местата. Какво означава "Ще бойкотираме мерките" ?! Утре може да поискате да бойкотирате и наредбата за издаване на касови бележки, а?

6

А не бе...

преди 2 години

А да умират от глад ли? Разбира се, че ще работят, всеки има глава на раменете си и преценява къде да ходи и къде не...

5

Анонимен

преди 2 години

На посетителите - глоби , заведенията - глоби и да бъдат затваряни. Всичко останало е един голям цирк и нищоправене . Въобще защо ги пускат тогава подобни заповеди .