62

Анонимен

преди 2 години

зеления чорап за 3 месеца надмина поркича за 12 години. то бива бива лизблиз на ботушките кожените на лошата господарка от козяк ама ушаков субчето направо се оля. срам да те е че си се родил в тая държава като и гледаш псевдо елитчето от андрешковци и пурковци господа за един ден.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "ерната кутия винаги се предава на производителя" Откъде ти идва информацията: дай си източника.

60

Анонимен

преди 2 години

"И какво като тази тенекия е Руско производство?Ние като държава членка на ЕС и НАТО какво общо имаме с Русия?"--------------------Черната кутия винаги се предава на производителя, образовай се малко вместо да дрънкаш глупости в нета.

59

ниакакъв интерес

преди 2 години

67 коментара т.е. никакъв интерес за 1 час,умрял народ ,ххх не ги интересува един човешки живот....е.га.ти.народа,.....да царува Радеф тогава

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 Тая кутия може да бъде разчетена в един куп държави, включително НАТОВСКИ. Интересен избор на генералитета на една НАТОвска държава: да повери такава чувствителна тема на най-големия враг на алианса!

57

анонимен келеш

преди 2 години

И какво като тази тенекия е Руско производство?Ние като държава членка на ЕС и НАТО какво общо имаме с Русия?Тази Черна кутия трябваше да я видят нашите НАтовски експерти,а не разни комунисти.

56

Радеф вън

преди 2 години

ОСТАВКА ,ИМПИЧМЪНТ,ПРЕДАТЕЛ

55

Анонимен

преди 2 години

"Интересно е наистина какво стана с черната кутия на самолета която изпратиха в Москва.Държава членка на НАТО и хоп кутията в Москва"--------------Ами самолета е руско производство, къде да изпратят кутията- в Бангладеш ли?

54

радеф трол

преди 2 години

много тролите за радеф бе,имайте страх от Господа неблагодарници

53

анонимен келеш

преди 2 години

Интересно е наистина какво стана с черната кутия на самолета която изпратиха в Москва.Държава членка на НАТО и хоп кутията в Москва.Ами те там руските комунисти може да изкарат,че МИГа е свален от Американски изтребител.

52

Май - май...

преди 2 години

МО от години е една мафия, държава в държавата, схеми и далавери... а сега и убийства. Нека разследващите журналисти на които им стиска да се разровят малко по-дълбоко. Такива новини ще излязат, че Netflix ще имат материал за поне 50 години филми и сериали...

51

Иди си с мир

преди 2 години

Радеф *** си с мир в затвора,няма втори мандат за теб родоотсъпнико,дори по комунистическо генералите ни имаха чест да не се съгласят със Москва на 100 % !!!

50

Анонимен

преди 2 години

"Факт е, че Румен Радев ликвидира вече втори наш военен"-------------Ликвидирал ти е мозъка на тебе.

49

Анонимен

преди 2 години

Точно така, всеки да си знае мястото. Разследващите органи да се заемат със случая, а гербаджийските бекове да се връщат обратно на село да садят картофи и да ***'ат филии с мас.

48

Радев убиец

преди 2 години

Факт е, че Румен Радев ликвидира вече втори наш военен в рамките на три месеца. Всеки може да си наоатви извода за какъв човек става въпрос!

47

Анонимен

преди 2 години

За генералите като Радев, инцидентите и загиналите войници които с чест, мъжество и доблест бранят родината са просто статистика, не се лъжете.

46

Анонимен

преди 2 години

Пускаме куршуми вече така ли, вика мутри вън, но ги трепе като Луканов мутрите.

45

Анонимен

преди 2 години

Черната кутия стигна ли до Масква. 5 месеца вече пътува .Такива некадърници е трудно човек да си представи , че съществуват.

44

Койчо

преди 2 години

Тези ги прати бойчето защото са най ***

43

МО

преди 2 години

... ни мислят за зелени чорапи: разследването се ПРОВЕЖДА от ВП. Всички експертизи, работа на терен и т.н. Прокуратурата е само наблюдаваща. Те си мислят, че с това "води" ще заблудят някого. Затова и прокурора предния път е "решил", че става дума за самоубийство: защото такава хипотеза му е била описана от представените доказателства (събирани от ВП). Тънък опит за лъжа, но не минава. А иначе за "поредните" неистини, чудя се, като се има предвид че Рашков само това прави,него ли имат предвид?