11

Анонимен

преди 2 години

Кремълският парашутист Радев усърдно изпълнява директивите на Москва - блокиране разширяването на ЕС чрез антимакедонска пропаганда и вкарване на България в външнополитическа изолация ! А неговите торбаранци от Харвард ще извадят България от Маастрихтските критерии чрез дългов скок на кражбите !

10

Царя

преди 2 години

Не беше ли популист? Микрокредити, аз ще те чакам 800 дни, Емил Димитров, вервайте, върнете ми народните имоти, Щрасенбург...

9

Анонимен

преди 2 години

Дойдат ли на власт комунисти всичко се забавя и спира.

8

полковник Колев

преди 2 години

В момента в Полша се дискутира излизането и от " Европейския съюз" и никой не иска еврото и Еврозоната. Защо нашите специалисти мълчат и не информират хората, може само да се гадае....

7

Мхм

преди 2 години

Човекът ви каза: Или се стегнете и не гласувайте за популисти или ако не тази, то другата зима ще е Виденова. Той няма да закъса. Е такива дето се правят долу на интересни обаче, не е сигурно.

6

До 1

преди 2 години

Милен доста добре се оправи за 800 дни.

5

Анонимен

преди 2 години

Не ни трябва еврозона а независимост в момента сме зависими кукли на конци

4

анонимен

преди 2 години

Всички говорят за евентуален проект на Петков/Василев.А на мен не ми дава мира въпросът за двойното гражданство на Петков.Що така изведнъж замлъкна и никакъв документ всъщност не показа този лъжльо.

3

Досега

преди 2 години

Ниските данъци не доведоха сериозни инвеститори, които предпочитат страни без държавна клептокрация и официална корупция. Така или иначе данъците вече навсякъде са минимум 15%. При нас плащат 10, а останалото доплащат в собствената си страна.

2

ЕС

преди 2 години

Докато има комунисти никакво влизане в Европа хубавото е че намаляват макар и бавно.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

Откъде евентуален проект Петков-Василев може да получи подкрепа? ОТ ВСЯКЪДЕ В БГ БАЛАМИ КОЛКОТО ИСКАШ