58

Анонимен

преди 2 години

Дистанцията между масите и 5 метра да е като се изкиха някой в шепите или си избърше носа,и хване дръжката на вратата и облегалката на стола и кво правим...ти ги хващаш после,пипаш се по лицето,храниш се ...и си готов

57

Анонимен

преди 2 години

Каква тъпня-да убеждаваш ежеминутно да се боцкаш или не. Абе оланкоолу, ваксинирането е на доброволна основа и не е задължително и въпросът е приключил. Какъв е смисълът да се повтаря една лъжа постоянно. С убеждение и уговорки нищо не се променя.

56

Анонимен

преди 2 години

Много ценна информация. Браво. Добре че написахте, иначе откъде щеше да се знае. Смешковци...

55

Анонимен

преди 2 години

В България е победила мафията на мутрите и от тридесет години. Болниците са търговски дружества. Здравните осигуровки и акциза от цигари отиват в мафията.

54

Анонимен

преди 2 години

Овча глАва антивакса иска да бръмчи с тapaтайката из центъра, да пий вину и да пуфти тютюн. Овча глАва не иска носи маска.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 ти сигурно си бил до него и разбра,че е умрял...а,чакай.Прочел си го някъде....

52

Ваксиниран

преди 2 години

Тук, в изостанала България не водим борба с ковида. Тук водим неравна борба с българската антиваксърска про.сто.тия и логично паднаха 20 000 заблудени!

51

Анонимен

преди 2 години

Абе що не си .... .....

50

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно навсякъде в затворено помещение е възможно да се заразим от кивид или подобен вирус. По-важно е колко време се седи в затвореното помещение отколкото разстоянието между хората.

49

Анонимен

преди 2 години

Едно от местата е този сайт - побъркваш се психически, виждаш вируси навсякъде, от стреса имунната ти система се срива, хващаш хрема и си въобразяваш, че е страшен вирус. Тичаш панически до болницата, където само и това чакат да те изкарат болен с фалшивите си тестове . Брилянтно е измислено просто.

48

Хората

преди 2 години

ще се смеят, ще пеят, ще се веселят и ще общуват помежду си, затова е Животът....Който го е страх да взима ковчег и да се погребва...На МЗ сметките са грешни изначално.....

47

Анонимен

преди 2 години

Най-големия израелски антиваксър е гушнал букета. Най-после разбрал колко е кофти да не ти стига кислорода и да нямаш сили нито да се изправиш, нито да се преоблечеш, мъка мъка мъка.

46

Анонимен

преди 2 години

50+ съм, не спазвам никакви мерки, ходя 5 от 7 дни в седмицата хо заведения, също толкова пътувам в градския транспорт, не водя здравословен начин на живот, постоянно съм в контакт с много хора, имам две деца, на които са им живи и що годе здрави и бабите и дядовците-70-80+, дотук само жена ми го кара "не накрак" за около седмица,в началото на годината.Всички останали бяхме със сополи по различно време от годината и толкоз. Възрастните са ваксинирани, останалите не, ама сигур щот сме.под 60кг

45

Апокалипто

преди 2 години

Умните се ваксинираха,казаха им по телевизора и те се наредиха на опашката,а ние пр0стите вярваме в конспирации и ши мрем дееейба...Само да ви вметна,че от 20 години вашите спасители мислят как да намалят населението на планетата,ама иначе ви спасяват...И само пак да вметна,че има 40000 болести,а лечение има за 10000 от тях...кой разбрал,разбрал...

44

до Ме

преди 2 години

Английски знаеш ли??? Ако знаеш посърфирай из американските сайтове да видиш каква е реакцията на населението на указа на Байдън за задължителна имунизация на фирми и компании с над 100 човека работещи в тях! Дори губернаторите му се озъбиха!

43

Me

преди 2 години

Добре, че поне 20% от БГ народа има малко акъл в главата и се е ваксинирал. Не знам дали не се замислят останалите, колко абсурдно е всъщност да мислят, че някой иска да ги отрови ли да си прави експерименти. Все пак, целия сват не е България.

42

Истукан

преди 2 години

Спазвайте диети и няма да имате проблеми с covid-19. Не се ли изчистите, вирусчето идва бавно при всички.

41

Анонимен

преди 2 години

Така, че всеки може да е с вируса.... Дали в организма на човека или по тялото и дрехите му... без значение, дали е ваксиниран или боледувал и с имунитет...

40

Анонимен

преди 2 години

Аз си заразих 7 дни след ваксинация.

39

До ????

преди 2 години

Ами не. По-скоро да се направи като в Кипър - всички неваксинирани - на работа само срещу тест за тяхна сметка (тестът 2 пъти седмично). Или като в Гърция - учителите или ваксинирани, или в неплатена отпуска. Да не говорим за неосигурените, на които в момента им се предоставя безплатна спешна помощ - или да сия плащат, или да почнат да се осигуряват. А неваксинираните - и да си плащат лечението срещу Ковид.