6

Анонимен

преди 2 години

В Софийската районна прокуратура има много съвестни и честни, и то млади прокурори, които си вършат работата, и съм сигурен, че ако се беше паднал случая на някого от тях - друго щеше да бъде становището им. Но нали старите там квачки държат всичко, удобни на задкулисието.

5

:)

преди 2 години

До ОСА 3 Хаджигенов е народен представител, а Вие кой сте :) В случая е много прав. Ако държавен служител си позволява да укрива или унищожава доказателства за престъпление, значи е съучастник. Даже трябва да бъде съден.

4

НРБ

преди 2 години

Депутати ???? Кои са тия смешници , случайно попаднали в НС, еднодневки с уличен манталитет, че да искат да кадруват в НСО ??? Хабер си нямат от национална сигурност..профани жалки !!!

3

Зозо

преди 2 години

Кой го е еня какво иска полтическият труп Хаджигенов? :))))))))))))))))))))))))))))))) От четвъртък е безработен.

2

:)

преди 2 години

Колко покушения срещу политици е имало през последните 77 години в България? Царете не са имали такава охрана, а е имало нападения.

1

ОСА

преди 2 години

Кой е тоя Хаджигинов, че ще уволнява в различни ведомства по собствено усмотрение шефове ???? Те с Моя Манолова се взеха много насериозно и луднаха от лошата си енергия, която блика в тях!!! А защо на Хаджигенов няма повдигнато обвинение за хвърляне яйца, домати и т.н по сградите на авторитетни институции ???? Спрете с тези паважни циркове, че заприличахме на бананова република...нищо общо с културата и поведението на европейци !