109

да бе

преди 2 години

До Анонимен 142 Страшен авторитет - АГЕНТ ВИКТОР, доколкото обяви Комисията по досиетата!? И все такива "авторитети" ги активираха преди 30 години за да им запазят милионите и да не се случи никаква промяна! Не забелязвате ли, че само тук сме последни по всичко? Е, заради АВТОРИТЕТИ като тоя, царчето, сега летеца, дето трябва да си верно "толуп" за да повярваш, че ей така са го намерили на едно летище и хоп..ПРЕЗИДЕНТ? Той е същия, пореден номер от списъка на задкулисието!Барабар с Кирето кан

108

Mного си прав

преди 2 години

До Сата НАТОтоя в никакъв случай!!!!СПОМНЕТЕ СИ ЧЕ ТОЧНО тоя ПРЕДЛАГАШЕ ДА СЕ ЗАМЕНИ БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА С латиница!!!!!Да се разкарва от полезрението ми конският зъб !!!!

107

Сата НАТО

преди 2 години

Да избера 70-годишен пръд льо адвокрад, вместо 59-годишен генерал от ВВС... Трябва да меее бал лудс карфица. При положение, че откъм Пешо Коня лъха само на син фашизъм.

106

докога дс

преди 2 години

Абе тия хорица защо ни пробутват само агенти или разни със зависимости май? Кой изнудвал, кой крал, кой плагиатствал....И им държат разследванията и делата "на трупчета" като напр. Марешки, Гриша Ганчев и кой ко други, за да може ей така, като в случая с гласуването за спец . съда и прокуратурата, да ПРОВАЛЯТ ЗАСЕДАНИЯ, ДА ВЪРТЯТ ПРОЦЕДУРНИ ХВАТКИ...А ние все по бедни...Та така, НАРОДЕ?

105

Анонимен

преди 2 години

С удоволствое ще гледам гърчовете на ДБ, които ще трябва да подкрепят новия си господар Радев за сметка на безспорния авторитет сред десните избиратели Петър Стоянов. Веднъж и завинаги ще стане ясно, че ДБ няма нищо общо с дясното.

104

Анонимен

преди 2 години

Пази боже пак вие да управлявате

103

Петър Стоянов

преди 2 години

Е от СДС.Те разпродадоха държавата и отнеха мечтите на няколко поколения българи.Никога няма да го изберат,него го би дори Първанов.

102

Мюмюн Карахусев

преди 2 години

Трябва ни президент който да защити малцинствата и да не ни разделя етнически. Бъдещето ни е с братска Турция и г-н Ердоган.

101

SS

преди 2 години

Няма какво да се лъжем От1989 год ни управляват агенти на ДС ,комсомолски и партийни секретари,пребоядиса ли се кадри на БКП ,техни деца и внуци.РАДВАЙТЕ СЕ БГ ДЕМОКРАЦИЯТА И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО СТРАНАТА ВИ Е НАЙ БЕДНА В ЕС ?

100

иво

преди 2 години

100-ПЪТИ ПО-ДОБЪР ОТ ' ЕСТОНСКИЯ ОМИРотворител ' !

99

До Някой

преди 2 години

Цар Калоян. Очаквам както ти твърдиш да се излива помия върху него

98

Реалист

преди 2 години

Доста прозрачна тактика. Да предложат Коня, който стана президент по времето на Командира, а Демократична България е коалиция на базата на партията на Командира. Други думи да прелъжат Демократична България да не гласуват за Радев.

97

Анонимен

преди 2 години

Изразявам най-голямо учудване от това че не мога да наричам един етнос населяващ България с истинското му име Ами трябва да ги наричам римляни каквито те не са

96

Анонимен

преди 2 години

Спомням си как Петър Стоянов В качеството си на президент заведе бъдещият в скоро време крал на Англия в Столипиново на сватба на местните мургавелковци и му пя песни от Бийтълс Няма достойнство този човек трябваше да го изпее нещо от български композитор

95

А Цецка?

преди 2 години

А защо забравяме за Цецка - майката на нацията. Накъде без нея?

94

SS

преди 2 години

До 118 Не знам какви са били процесите в СДС ( или както го наричаха съюза на държавна сигурност) Но тук трябваше да стане не нежна революция и да имаше най малко лустрация.Ноо се изпусна историческият момент.Сега е вече твърде късно.Сега берем плодовете на нежната революция ! И не ви ли прави впечатление ,че се вадят от нафталина позабравени личности разчитайки на това ,че народа има къса памет ?

93

Щерю

преди 2 години

Ако ГЕРБ издигнат кандидатурата на Петър Стоянов за президент - наистина съвсем са изтрещели...

92

Анонимен

преди 2 години

Петър Стоянов яде шамарите от Първанов и няма да се реши втори път да яде бой

91

Някой

преди 2 години

Напиши някакво име, и фабриката за помия започва да работи с пълен капацитет!

90

Асан

преди 2 години

Опипват почвата ако мине Пешо коня мине :)))