100

Анонимен

преди 2 години

Мен машина ме не плаши! Ужасявам се обаче от това, което ще бъде написано на нея!

99

Анонимен

преди 2 години

В избирателните секции е забранено да снимате как гласувате. Защо онзи на снимката държи телефона? Не се допуска да си снимаш екрана как си гласувал и после да ходиш да си прибереш парсата от продаден глас. Аман от измамници в тая държава.

98

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че ще се притесняват хората.Нали видяхме всички как се броят 99.6% за един ден и как се броят останалите 0.4% за 3 дни?Бяха изчезнали дори цели секции в услуга да се изпере вота.След това ги натаманиха с половин процент да има разлика между първи и втори.До 99.6% резултатите бяха в полза на друга партия. След като в 13 секции има несъответствие в контролните разписки и машините изведнъж цъфна 0.5% разлика.А Слави си обяви проекто-кабинет преди окончателните резултати.От къде знаеше?

97

Анонимен

преди 2 години

Бре много страшни тез машини бе да са изяли някой избирател, че такъв страх от тях, между другото и банкоматите са също толкова страшни но заплатите на хората задължително минават през тях там има ли отлив на желаещи да си теглят заплатата и пенсията.

96

до 95

преди 2 години

А не може ли направо с sms да си гласуват хората? Що пък не?? Пощите са още по- несигурни. По пощата гласуване е обречено на купуване на гласове или още по- страшното... ще ти стои работодател или някой от заложната къща над главата и ще попълваш пред очите му. После комисионната или парите ще ги прибират продалите гласа си. Как изобщо ви идват идеи за гласуване по пощата при тези несигурни пощи в България? ЩОМ ЕДИН ДЕПУТАТ СТРУВА 500 к, ЩО ДА НЕ СЕ ПРОДАВАТ И ГЛАСОВЕ? ПО ПОЩАТА Е АБСУРД.

95

Анонимен

преди 2 години

Плаши само неграмотните, и тези които няма как да ги купят - неприятно ама ... :)

94

Анонимен

преди 2 години

Плашат се хората защото вота може да се проследи и да се разбере кой как е гласувал. Освен това хората имат странното усещане, че машините могат да бъдат хакнати. Изборите в нито една страна в ЕС не се провеждат с машини.Хората прекрасно знаят това и знаят причината защо са забранени машините в ЕС и не само там. Причините са няколко, но съществената е подмяната на вота.При наличието на мадурските машини с нелегализиран софтуер е лесно да се подмени вота.След машината става подмяната чрез флашки.

93

Анонимен

преди 2 години

Чорапът губи най-много от този факт... За другите вече е без значение. България, поне още половин година ще се срива, като държава...

92

бай Тъпчо

преди 2 години

Едно време, ний *** като ходехме в София и Пловдив, си носехме в джобовете по 2-3 филии хляб, за даваме на тролеите да не ни хапят. Ами страх ни беше бе! Сега като гласувахме предните пъти пак си носех хляб в джоба ама си го върнах обратно-хич не хапеше тая машина бе... Ама суверена на гербавото седесе и дупесето, да си носят по филийка и малко солети, щото за тях знае ли се...

91

Енот

преди 2 години

Машините плашат само неграмотните! Стига лъжи!

90

Анонимен

преди 2 години

Машините не плашат никого. Просто по-трудно се правят индийските нишки.Но пък може да се научат да ги манипулират.

89

Анонимен

преди 2 години

Не слушайте тая герберски слуга

88

IT

преди 2 години

Машините на Dominion/Smartmatic са измислени специално за да може да мамят. Казвам ви го като програмист с 25 години стаж.

87

Нищо сложно

преди 2 години

Няма отиваш, казваш на комисията за кого искаш да гласуваш, те ти го на щракват на машината, подписваш се и си тръгваш - лесно е.

86

Анонимен

преди 2 години

Време е да се изправим срещу страховете си. Съжалявам, но хората по света вече ползват технологии и няма как ние да сме остров.

85

Анонимен

преди 2 години

.

84

Анонимен

преди 2 години

До Гиб МелсънТочно пък тез машинки не уплашиха никой, резултата от изборите го показа....хахахаха :))) Не виждам голема разлика от предишните избори, мейби ти си некакакъв неук челяк, знам ли......хахахаха :))) Предварително се извинявам ***, недей се обиждай.....хахахаха :)))

83

Истукан

преди 2 години

Извинявавйте, ама на хората вече им писна от спасители. Царят болезнено го вкара като осъди преди няколко дена България в Страсбург за неговите имоти. Слави Трифонов се изгаври с избирателите си. Костов излъга и продаде евтони държавата. Бойко Борисов също се продаде евтино за магистали и бежанци и даде златните мини на канадска компания. За кой да гласуват хората вече???

82

Стига бе

преди 2 години

Деси да каже какъв да е резултата. Радев да го даде на неговата ЦИК да го сложат в машините и готово. Затова не искат бюлетини, преброявания и висока избирателна активност. Само феновете на Ристо, Мая и Славчо да гласуват. Корнелия пак ще остави половината си избиратели без право на глас

81

gosho

преди 2 години

До тикваzashto otkazvat da sravnyavat raspiskite ot mashinite s protokola.tam e izmamata