163

Анонимен

преди 3 години

"Как така няма да ти пука за мен, ти социопат ли си? трябва да ме обориш с факти и да ме съкрушиш с ваксърската си логика."- Първо - болнавата идея, че на вскеи трябва да му пука за всеки, е много красива и прекрасна на хартия, но на практика е екзистенциален кошнмар, който НИКОГА не работи. - Второ - Цифрите са повече от краноречиви. В Дания почиват от 0 до 5 човека на ден, а в България са десетки. Заболелите с ваксина, радко изиобщо имат симптоми и повечето научават за болестта от тестове.

162

В Швеция

преди 3 години

В Швеция са ваксинирани с поне една доза 82% от населението над 18 години, 57% от 16-18 годишните. След седмица махат всички ограничения.

161

Анонимен

преди 3 години

"КОМЕНТАР ВЪРХУ НИСКИТЕ ЦИФРИ ЗА ДАНИЯ: ДОРИ ДА СА ВЕРНИ, ВСЕ ПАК ТОВА Е ИЗОЛИРАНА СЕВЕРНА ДЪРЖАВА, А НИЕ СМЕ НА КРЪСТОПЪТЯ НА НАРОДИТЕ" - Първо - Нидей вика, чи ни си на съборя у селУ. Второ - България е 5 пъти по-изолорана от дания, зщао на кръстопътя", минавата само тирове, деот често не спират и за храна.

160

Селяндур с джип

преди 3 години

"Който много слушка ще напълни гушка." Ей ги на, първите киборги на ЕС под строй, като стадо, готови да влязат в Матрицата.

159

Анонимен

преди 3 години

Лека-полека на всички цивилизовани и ваксинирани държави им предстои този сценарий.Гледам по мачовете в тея държави стадионите пълни на макс.Оня ден в Полша-фуул ! Тук опростаченото ,неграмотно и кухо население още философства и избива интелектуални комплекси като парадира с крайно нелепите си конспиративни идиощини около ваксините.Но няма нищо изненадващо.То ако бяхме като датчаните по манталитет и възпитание,щяхме да сме като Дания по стандарт и икономика !

158

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая в България има някой или нещо, отговорно за лошото състояние на държавата. Коронавирусът. Как да се ваксинират хората срещу него, след като тогава те самите ще трябва да са отговорни за проблемите в държавата?? Дания е друго нещо.

157

Анонимен

преди 3 години

Ей, и датчаните се оказаха по-прости от бай ***... :D

156

От 142

преди 3 години

Цифрата не може да е висока или ниска. Колкото до бройните системи, това е друга тема, която за да не се подхваща, изрично написах, "цифрите, които обикновено използваме", а това е десетичната бройна система. Шестнайсетичната я използвах преди години, когато разчитах дъмпове. Та как да кажеш, че F е по-висока цифра от например 1 в комбинацията от цифри за записване на число, например Fh и 11h? Цифрата няма височина.

155

до 142

преди 3 години

най високата цифра е F , но това е в шестнадесетична бройна система. Виж за най голямото число ще се затрудня малко да ти кажа кое е.

154

Анонимен

преди 3 години

Ярък пример за ползата от ваксините. Само в бг още не го проумяват.

153

Анонимен

преди 3 години

83% ваксинирани всички над 12 години! И си живеят нормално, и охолно. Вие ще се гърчите още дълго в агонията на епидемията.

152

Do 162

преди 3 години

Kratko qsno i to4no gledai dali sled nqkolmo meseca nqma da sa sas sa6tite statistiki kato nas. Vaksinata e dokazano ve4e bezmislena, a dori na zdrav 4ovek nosi po golemi riskive ot samiqt covid.

151

Ваксин

преди 3 години

не е заради вакасините, а заради погазване на човешките права, дискриминация и съдят държавата.

150

Кратко и ясно

преди 3 години

"Това е възможно заради големия брой ваксинирани 83%"Ето пример и с любимата Ви Швеция - там имат поставени 13,1 млн. дози и напълно ваксинирани 6,09 млн. души, което прави 59,5% от населението и скоро ще махнат маските както в Дания.

149

В Израел има:

преди 3 години

В Израел има много ултраортодоксални набожни евреи харедим, които не само че са антиваксъри, но и се събират на огромни празници със стотици. Те живеят в отделени селища масово и там никой не спазва нито мерки нито се ваксинира. Те са 12% от населението на Израел.

148

Правилно

преди 3 години

COVID вече не е класифициран като "критична заплаха за обществото".------ Новата класификация е летен грип.

147

Анонимен

преди 3 години

В Израел вчера има 7872 заразени и 52 починали, а в България 1629 нови случая и също 52 починали, т.е. Израел има пет пъти по-малка смъртност след заразяване от България. Е, там ваксинираните да много повече.

146

Анонимен

преди 3 години

До до 152 от славянин "В израел вчера има 9515 заразени и 57 умрели при над 60 % НАБОДЕНИ С ДВЕ ДОЗИ!' А колко от умрелите са преминали пълния курс на ваксинация? Колко от заболелите съответно ваксинира и неваксинирани? Дай да видим какви са тия "умрели".

145

???

преди 3 години

Така и не разбирам защо някои се опитват да дават като лош според тях пример, държави като Израел или Монголия?! В Монголия за последните 14 дни имат 45653 новозаразени и само 73 починали. Ако бяха малко ваксинирани като България, починалите щяха да са около 1700 починали.

144

Анонимен

преди 3 години

До 155 най вероятно тия бройки са от останалите 40%. Над 95 % от болнични и умрелии са без ваксина