13

Сата НАТО

преди 2 години

В България имаме намаление.

12

Смешник

преди 2 години

Да ви кажа нещо тайно зимата става по студено. И да идват грипове тоест всеки ще го водим ковид все пак няма да ви тестваме без пати тия със сипмтомите!! А да две дози са ваксина ама третата със същата субстанция е просто бустер и да още една тайна в тука сме най бедни,болни,и стари и с най скапаното здравеопазване но това не са фактори!

11

Цецо Мен

преди 2 години

Вижте заглавието, вижте и снимката.

10

Qanon

преди 2 години

Планетата ни може да изхрани около 82 000 000 000 души, ако всички блага са разпределени по равно!!! Вместо това всичките ресурси са в ръцете на по-малко от 5% от населението!!! Това са факти, дами и господа!!!

9

Qanon

преди 2 години

Нека да не правим като "съвременната" медицина! Нека да премахнем първопричинителите на вируса, иначе със сигурност ще има още по-нови и зли варианти! Гейтс има патент в/у корона вируса от 2003-2005 година!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Ами ще растат заразените. Вижте на снимката как носят маските. Девойката под брадата а останалите кой с маска кой без маска и после пълнят болниците. Казва им се че вируса е опасен много лесно се предава но никой не слуша докато не го хванат и се пренесът в отвъдното. Човеците са много неадекватни жи.вотни. На едно куче ако му кажеш не прави това а това то изпълнява. Въпреки че мозъка му е на една осминка от човешкия. Да м.рат като немат акъл колкото куче. И без това планетата едва ни издържа.

7

Qanon

преди 2 години

А кога ще се предприемат мерки ср/у причинителите Гейтс и компания?! За тях защо никой дума не обелва??? Или са им запушени зурлите с мангизи?!

6

В.

преди 2 години

Моля разяснете понятието "ваксинационна схема". Вчера 1, днес 2, утре 3 дози... Същи колко дози да безвредни?

5

Анонимен

преди 2 години

Няма да си инжектикаме графен, не разбрахте ли?

4

Анонимен

преди 2 години

Това е когато няма за какво да пишеш, пишеш такава статия изсмукана от пръстите си. И задължително да е за Ковид....да има импресии...Добре е за сайтчето..

3

Анонимен

преди 2 години

Вярваме.

2

Койчо

преди 2 години

Чакала на боко тиквата алибегов не е съгласен с мерките

1

Анонимен

преди 2 години

бе имам чувството,ч е това стана информационна платформа за квид...