44

Анонимен

преди 2 години

Вместо да висят по улиците да си съдят фирмите с който имат договор.

43

Анонимен

преди 2 години

И без магистрали можем

42

Анонимен

преди 2 години

А що не протестират под Боковите и Пеевските джамове които са взели милиардите пък не са им платили на "протестиращите" платени?

41

Анонимен

преди 2 години

Ми да си ги искат от работодателя? Трудовия договор на работника не е с държавата. Манипулират ги работодателите им, лъжат ги а си карат скъпите коли, купуват вили и коли на метресите с парите дадени за заплати и сега ги будалкат, че държавата е виновна.

40

! до 39

преди 2 години

И това ще стане, не се притеснявай, и земеделието е в колапс. Изобщо тия хора освен да изчегъртват друго не са направили....и безброй избори. Едно време един човек ги спаси да не ги запалят в Народното събрание, вечна му памет - вече го няма...240 сополи са толкова прости, че не разбират колко опасна игра са започнали.

39

Качо

преди 2 години

И мен ме викаха, ама трябва да гледам детето. Иначе шефа дава по 50 кинта и обяд да дюдюкане с рейсове от Бургас ги карат колегите

38

Пян Гъ

преди 2 години

Хората не искат да оправят жените/гаджетата ви или да пият черно Джони, докато въртят рулетка в Монте Карло. Искат си парите, които са изработили. При лошия Бойко имаше, а при добрия Радев няма, а сега де? Що вместо да има още повече, съвсем няма?

37

Анонимен

преди 2 години

няма ли камиони с протестиращи прасета на протеста организиран от гърбавите.

36

Анонимен

преди 2 години

При Бойко имаше пари, сега има само гладуване и миззерия

35

Анонимен

преди 2 години

Радеф върна държавата в първи клас!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Каскета още преди половин година знаеше, че договорите за строителни работи по АМ Хемус и тази по Черноморието, по отсечката Мездра_Ботевград не са подсигурени с пари от държавния бюджет,но си мълчеше, защото Боце и Цацаров го назначиха за гл.прокурор, оставяйки го като ЕДИНСТВЕН КАНДИДАТ ЗА ТОЯ ПОСТ. И Каскета се отблагодари с нахлуването на въоръжени служители в Президентството. СпП си затрая за сключените договори без подсигурени суми в ДБ! А търси Т.Дончева за Рад. Василев!

33

Анонимен

преди 2 години

Това са истинските протести,а не на глезльовци под юмрука на Диктатора да сваля законно правителство!

32

Анонимен

преди 2 години

При Радев е глад, свиквайте.

31

Кондо

преди 2 години

Заради на Радев глупостите 1 година бяха блокирани улиците. Блокирането продължава свалиха ГЕРБ което им беше зомби цел, но блокираните пътища отново са блокирани - защо? Нали се избавихме от злото?Докато не започнете да създавате, да правите нещо - няма да ви оценят хората.. затова още има хора с Бибитко, защото въпреки всичките кражби и беззакония, нещо се вижда след това

30

Анонимен

преди 2 години

ДА СЪБЕРАТ СЕГА НЯКОЛКО МИЛИАРДА ОТ ГЕРБАДЖИИТЕ, ДЕТО НАЛИ ПОДКРЕПЯТ МАГИСТРАЛИТЕ, ДА ПЛАТЯТ МАСРАФА!

29

ДЖИПКО БИБИТКОВ

преди 2 години

КЪДЕ Е? ВЕДНАГА ДА ОТИВА ТАМ С БЯЛАТА ДЖИПКА И ДА ФЪРЛЯ ПАЧКИ СПАСИТЕЛЯТ! И НА ОНИЯ МЕХАНДЖИИТЕ СЪЩО! НАЛИ ВСЕ НЕГОВИ ХОРА СА!

28

Че

преди 2 години

Браво Радев бий тая герберска смеад крадлива. Никакви пари от моя джоб за магистрали убийци от Гробарите сега им спреха хранилката на мутричките с фирмички фиктивни и си насъскаха пейзаните де бачкат за 1000 лв , ващата мама ей гербава разваляне на всички концесия пръст у *** и да дадат на чуждестранни фирми може и Румънски да направят нещо що го годно а тия *** електорат на Тиквата да ходат на борсата и да им фалират простите шефове герболиЗаци касички .

27

Анонимен

преди 2 години

Държавата е във фалит каунье, затова в парламенто си прехвърлят мандата като горещ картоф, а льотчика и неговите принцеси ги туриха там само да вдигат юмруци и да ви говорят за нови морали и да ви приспиват, а Тиквата не са го докоснали.

26

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта и Мятащите Риба и Яйца, ще видят протести доста по интересни от миналогодишните :) Да се молят за топла зима, защото иначе още ноември ще е доста весело.

25

Мен

преди 2 години

Всеки един компромис, било то с маркировка, било то с асфалтова настилка, било то с отводняване, е пряк риск за живота и здравето на пътуващите. ?????? А до сега вашата качествена работа осигуряваше само безупречен и безопасен продукт ли? Бачкаторите ги пратили да им изтрият г...за и да си искат всички парички, от надутите до небето, оферти! Само ремонтират ремонтите си!